Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

prezestomek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.09.2011 13:40    #3181     Sufler - Porady do gry - Rzuty karne
Mysle ze ilu managerow tyle pomyslow nt wykonawcow rzutow karnych..
Shaken, not stirred

luka071 Partyzant

mam problem chcę zacząć manager 24.02.11 w białorusi czekam a potem wyskakuje mi crash dumps i nie idzie mi dalej ? czemu nie mogę grać w 2011 bo jak biorę każdą datę z 2011 to tak mi wyskakuje i mogę brać tylko daty z 2010 roku.

Mar1992 Przodownik pracy

Skoro nie chcą przedłużyć, to znaczy wiedzą jaki z Ciebie buf... dobry manager. Spróbuj przez FMRTE.
[quote=Donci]Dobrze sie dziecko czuje ?[/quote]
Czy ja Cię kolego obrażam? Typowa wypowiedź lustrzana. Obrażający obraża opierając się na swoim przykładzie, a do tego stereotypowy nastolatek - internauta - cwaniak zza płota. Zresztą mnie bardzo ciężko obrazić, więc mów co chcesz. Wypowiedzi "ludzi" o których mam złe lub nie mam zdania, odbijają się ode mnie jak od ściany.

Pocieszyciel Partyzant

Witam. Mam "dziwny problem" klikam na Football Manager 2011" właściwości i pokazują mi się okna: ogólne: udostępnianie, zabezpieczenia, poprzednie wersje, dostosowanie Klikam na fm.exe właściwości i pokazują się okna: Scan results, szczegóły, poprzednie wersje, ogólne, zgodność, podpisy cyfrowe, zabezpieczenia.
W którym miejscu są parametry startowe ?
Proszę o dopowiedz !

Zeus_Messi Partyzant

07.09.2011 19:08    #3185     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Mam Football Manager 2011
Ten problem nęka mnie od czasu wgrania lóg Wszystkich Lig Grywalnych 2010/11.
Gdy je wgrałem zaczął wyskakiwać ten XML Parsing Error i napis:
not well formed(invalid token) at line 1 of floating away analysis state changed.xml
Robię to co radził Jacko,ale mój komputer nie rozumie słowa Football i nie wiem czy mam go usunąć, czy kolejną reinstalkę gry ??
Błagam pomóżcie, bo tak mi się chce managerować i mimo,że FM 12 za pasem, to chciałbym jeszcze pograć w jedenastkę i może wygrać jakieś trofeum, bo prowadziłem tylko Jagiellonię(bez lóg) i w drugiej połowie sezonu zwolnili mnie,a Jaga była na 15 miejscu.

yogurt111 Partyzant

Witam.
Mam taki problem.
Po instalacji FM 2011 (oczywiście oryginał) i zaktualizowaniu do wersji 11.3, chciałem jeszcze najnowsze uaktualnienie oraz jakieś alternatywne skórki, facepacki i inne.
Wg poszczególnych instrukcji wymagane pliki należy popodmieniać, bądź powrzucać do odpowiednich katalogów.
Np:
- uaktualnienia do: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data,
- skórki do: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/skins

itp, itd - odpowiednio, zależnie od tego co to za dodatek - ale Wy to doskonale wszyscy wiecie - a to ja jestem nowy.

Mój problem polega na tym, że w podanej lokalizacji (tzn w moich dokumentach) nigdzie nie ma folderu o nazwie Sports Interactive.
Szukałem go poprzez wyszukiwarkę plików i folderów i nie znajduje mi czegoś takiego wogóle w całym kompie.
Dodam od razu że nie jest to rzecz włączonej opcji nie pokazywania ukrytych folderów ponieważ sprawdziłem to odznaczając ją i nic się nie zmienia. Posiadam system operacyjny Windows 7.
Szukałem na forum i tutaj i na innych stronach rozwiązania ale nic takiego nie znalazłem. Jeśli dubluję temat i nie zauważyłem - przepraszam - ale naprawdę zanim napisałem - przeszukałem wszystko :/
Jestem starym fanem serii CM jeszcze w wersjach 99-00 i kolejnych - ale miałem kilka lat przerwy w obcowaniu z CM-ami ale teraz dzieciarnia już trochę odchowana i chciałem powrócić bo z tego się nie wyrasta przecież :D a tu na drodze jakiś beznadziejny - pewnie w sumie prosty do obejścia-problem.
Ktoś pomoże staremu dziadkowi? :D
Gdzie w Windzie 7 znajduje się ten folder?
Z góry dzięki.

Yogurt.

zgrzyt91 Partyzant

Może ktoś ma Patha do FM 08 datowanego na 01.09.11r ??? albo czy mógłby ktoś zrobić?

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
03.09.2011 16:29    #3188     Sufler - Porady do gry - proszę o pomoc z fmrte
To zmień mu ulubiony klub na Twój i ulubionego managera na Ciebie.
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
01.09.2011 20:47    #3189     Sufler - Porady do gry - Edytor FM 11 - gdzie znajdę
Start/wszystkie programy/ Sports Interactive/Football Manager 2011/Tools/editor
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

PanMagik Młody aktywista

01.09.2011 17:20    #3190     Sufler - Porady do gry - Edytor FM 11 - gdzie znajdę
Dysk/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2011/tools/editor/editor.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution