Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

luisgomes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam serdecznie wszystkich fanów serii gier Football Manager.

Mam pytanie związane ze Scoutem do FM'a 2012.
Chodzi mi o to, kiedy jest przewidziane, że program ten się ukaże?
Jakaś zwykła wersja, którą będzie można sprawdzić tzw. CA i PA zawodników.
Z tego co wiem, jeszcze takiego programu do najnowszej wersji gry nie ma, a żadnym innym sprawdzić się nie da.
Oczywiście w pierwszym sezonie, teoretycznie można użyć edytora, wchodząc w piłkarza, piszą jego obecne um. oraz potencjał, jednak rozgrywając kolejne sezony, ta możliwość "odpada".
Ewentualnie, pozostaję jeszcze pytanie, czy zadziałałby jakikolwiek scout z poprzednich wersji FM'a? (Domyślam się, że nie, ale zapytać nie zaszkodzi)

Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

Pozdrawiam,

Luisgomes. :)

dasiu93 Partyzant

28.10.2011 11:36    #3132     Sufler - Porady do gry - Niedziałający FM.
Witajcie.

Postanowiłem kupić sobie FM12, ale że nie lubię kota w worku to najpierw ściągnąłem sobie demo przez steama. Kiedy włączam grę wyskakuje mi Application Error z treścią: "A serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in: C:Users...Football Manager 2012 democrash dumpsFM 2012 Demo v.12.0.2.230163 (2011.10.28.11.31.24).dmp

I tu nasuwa się pytanie, skoro demo nie chce działać to warto kupić oryginał? Szkoda kasy jeśli gra będzie leżała na półce.

Miał ktoś podobny problem, zna rozwiązanie? Pomożecie ? :)

techniczny Młody aktywista

Chcę się zorientować w waszych odczuciach na temat poziomu trudności. Gram Widzewem i w życiu nie miałem tak łatwego początku w FM'ie. Do pierwszego składu sprowadziłem tylko 2 grajków za free, w dodatku żadne tam gwiazdy. Taktykę ustawiłem standardową 4-4-2 przy czym napastnicy są podzieleni na tego najbardziej wysuniętego i tego cofniętego. Nad taktyką siedziałem z 5 minut. Polecenia ustawiłem takie, jakie przyszły w w tamtej chwili do głowy, ot tylko po to, by sprawdzić, co moi kopacze umieją. Sparingi zakończyły się miazgą. Wygrywałem po 5, 6 do 0. Na 9 sparingów - 8 wygranych, 1 remis, tylko 2 stracone gole. To jakiś kosmos. Niby powinienem się cieszyć, ale czy na pewno? Sparingi rozgrywałem z zespołami klasą zbliżonymi do Widzewa, głównie ze Szwecji i Węgier. Czy to ja jestem takim genialnym taktykiem że już na samym początku od niechcenia stworzyłem killer taktykę? Przecież Widzew nie ma w składzie żadnych przekoksów. Myślałem, że wraz ze startem ligi będzie trudniej.

Ale gdzie tam. Rozegrałem na razie dwa mecze, obwa wygrane skromnie po 1:0, ale w żadnym z nich moja dominacja nie podlegała dyskusji ani przez moment. Na inaugurację wygrana z Legią, która nie oddała ani jednego celnego strzału na moją bramkę, a jedyną groźną sytuację Ljuboja zakończył strzałem poza stadion. Drugi mecz z Koroną - znów to samo. Dominacja przez 90 minut i tylko niefrasobliwości moich nożnych można zawdzięczać, że mecz nie skończył się 5 bramkami.

Niby wszystko fajnie, ale takie wyniki przyszły zupełnie bez żadnego wysiłku. Pierwsza ustawiona taktyka, zawodnicy tacy jakich dostałem obejmując klub. Zero kombinowania, zero próbowania. Jak tak dalej pójdzie to zawodnicy typu Oziębała czy Madera poprowadzą mnie do mistrzostwa, a nie oszukujmy się, nie są to piłkarskie gwiazdy.

Taka gra nie daje satysfakcji. Mam nadzieję, że coś się zmieni. Może niekoniecznie, że od razu zacznę dostawać baty, ale dominacja przez 90 minut bez żadnego wysiłku to jest trochę nie halo. W FM11 musiałem kombinować, by wygrać sparing z własną drużyną rezerw.

AlChemic_ Partyzant

28.10.2011 01:02    #3134     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje w FM2012
Witam Wszystkich fanów FM'a
Od Football Manager'a 2007 ciągle prześladuje mnie jeden i ten sam nieustanny problem. Otóż jestem fanem tej serii od Championship Manager 03/04 mam pare oryginałów ostatniej dekady :P Poszedłem oczywiście tropem SI, stwiedziłem, że odkąd Edios poszedł swoją dróżką rozwalając całą magię Managera to ja nie muszę być przy nich jak wierny pies, więc od 2006 regularnie gram w produkt nazwany Football Manager.
Cały problem polega jednak na reprezentacjach, już nie chodzi o to, że jest ich mało, albo, że nie mogę niektórych prowadzić, ale w czasie jakichkolwiek rozgrywek międzynarodowych europejskich lub interkontynentalnych, zawsze spotykam ten sam problem, można by rzec dwa! Japonia i Niemcy...
Sądziłem dawniej, że to przez typ gry, ale w oryginałach był ten sam problem, wkońcu jednak nerwy zaczęły szaleć. Postanowiłem Was obudzić, sądze, że czas napomknąć tak szanującej się firmie jak Sports Interactive, że błąd typu "dziwna reprezentacja Republiki Federalnej Niemiec" nie jest ani śmieszna, ani smutna, jest masakrycznie głupia i ciągle się powtarza, czemu oni nie chcą nic z tym zrobić? Czemu nie wydają w takim razie patchy odrazu po premierze? O co w tym chodzi Panowie i Panie?

robal15 Młody aktywista

27.10.2011 18:11    #3135     Sufler - Porady do gry - Kontuzje w FM12
Witam wszystkich.

W najnowszym managerze mam mnóstwo kontuzji, po 7-8. A trzech zawodników mam kontuzjowanych na cały rok, lol ( pograłem dopiero 4 miechy). Zawodnicy je łapią w meczach jak i na treningach. Średnia dł. kontuzji to 2-3 miechy. Zgadza się, mam wysoko ustawione obciążenie, ale w starszym FM-ie to nie przeszkadzało (gram tym samym klubem). W FM11 grałem 5 różnymi klubami i średnio miałem 2-3 zawodników kontuzjowanych. Zawodnicy są zadowoleni z treningów, więc raczej tu nie ma mowy, żebym przesadził z treningiem. Do wyjściowego składu biorę wiarę z kondycją >=95%. Liczba osób kontuzjowanych nie maleje. Jeśli ktoś wyzdrowieje, to automatycznie ktoś łapie kontuzje. Przez te kontuzje jestem w bardzo nieciekawej sytuacji kadrowej. Nawet na ławkę nie mam kogo posadzić.

Macie też takie problemy z kontuzjami? Jak temu zaradzić? Czy to bug?
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

26.10.2011 14:40    #3136     Sufler - Porady do gry - Odblokowanie kadry Niemiec
Ten plik znajduję się w program files/Steam/SteamApps/common/football manager 2012/data/db/1200

Pablo Aimar Partyzant

Kupiłem wczoraj Football Manager no i niestety nie pograłem długo.
Pojawia się problem podczas meczu, mianowicie komputer sie zawiesza, widac tylko bialy ekran i trzeba resetowac laptopa.
Mam dobry laptom wiec nie wiem o co chodzi, ten sam blad mialem i w football manager 2011 ale fm 10 działała dobrze.
Bardzo proszę o pomoc.

KubaLechita Partyzant

26.10.2011 10:32    #3138     Sufler - Porady do gry - Oficjaly Edytor
Witam wszystkich. Gdzie znajdę edytora w nowej wersji managera? Nie mogę znaleźć folderu tools, więc chyba edytor musi być schowany w jakimś innym folerze, w którym?

snape Partyzant

26.10.2011 09:15    #3139     Sufler - Porady do gry - serwis steamgifts.com
Kod został aktywowany, więc proszę osobę która już go aktywowała o podanie dla kolejnej osoby.

A jako ciekawostkę podam link do już zakończonej aukcji gdzie ktoś wygrał FM2011
http://www.steam(...)ger-2011

nie ma jak dostać grę za darmo :D, póki co mnie szczęście omija szerokim łukiem

dodo361 Młody aktywista

Przez taką wiadomość nie mogę odpalić fma a mam orgyinalnego, co mam zrobić? ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution