Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

madrid7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
moze sukces na euro?u mnie zawsze nie wiem czemu wygrywa portugalia i to w kazdej edycji managera a CR7 zawsze krol strzelcow :D mi tam to pasi bo jestem jego wielkim fanem .. w mojej pierwszej rozgrywce w fm12 portgualia wygrala euro a wice-mistrzem zostala .. Polska ograli m.in Hiszpanie 3;0 w polfinale.. mila dwie bramy strzelil hiszpanom i drugi zawodnik turnieju .. a 1 Ronaldo
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

leo21 Młody aktywista

15.02.2012 19:11    #2942     Sufler - Porady do gry - Aktualizacje
Chyba tu:http://www.mediafire.com/?ppo3eyqo2ktap20 uaktualnienie do FM 2010 na 1.09.2011 . A wgrywasz tak: Pobrany plik należy wkleić do katalogu użytkownika (domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2010/editor data).
Tylko chyba musisz mieć patcha 10.0.3

Mar1992 Przodownik pracy

14.02.2012 21:55    #2943     Sufler - Porady do gry - Młody utalentowany
[quote2=Falcon]Fizycznie leży. W niektórych krajach to nawet w II lidze by nie dawał rady.
[/quote2]
Słabe atrybuty fizyczne faktycznie nie pomagają w karierze:
Pewien pan.
Pewien pan po latach.
Jak dla mnie geniusz, ale na boisku siedzi na wózku inwalidzkim.

Dante17RM Partyzant

14.02.2012 17:52    #2944     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1. Wyskakują kolejno okienka:

Warning: Couldn't find data folder!
../football manager 2012/data

../football manager 2012/data/sigfx

../football manager 2012/data/languages

../football manager 2012/data/updates

Error: Unable to find some essential data. Please ensure that the gameis installed correctly. If the problem persist, please contact technical support

Warning: Failed to find a default database to use. Please make sure your installation is not corrupt

Editor.exe
Wystąpił problem z aplikacją editor.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

;-((

2. ta opcja jest niedostępna (na szaro w "złóż ofertę";) pytam z ciekawości

Dante17RM Partyzant

13.02.2012 17:48    #2945     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
Witam ;) jestem nowy w Football Manager i mam kilka pytań ;-)

1. Edytor do gry mi nie działa ;/ co można z tym zrobić?
2. Co to jest "Transfer praw ligowych" ( czy jakoś tak )
3. W "Treningu" widzę że poszczególne działy ( atak, strzały itp. ) widzę gwiazdki.. ich ilość od czego zależy?
4. Jakie Skille Trener od np. Ataku powinien mieć wysokie ?
5. Jakie Skille powinien mieć Rozgrywający? ;) ( Chodzi mi o kandydata do Realu Madryt )

Dzięki z góry za odpowiedź ;-)

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

13.02.2012 15:16    #2946     Sufler - Porady do gry - wiele facepacków.
Wszystkie zdjęcia,muszą być w Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/graphics w jednym folderze "faces" i musi być jeden plik config z ostatniej paczki czyli 4.05 ---> u mnie tak jest i wszystko gra...pzdr

TheRaze Partyzant

13.02.2012 11:42    #2947     Sufler - Porady do gry - Super Okazja :)
Witajcie,

dawno mnie tu nie było, ale powracam z dobrą nowiną.

Dzisiaj o godzinie 12 w naszym sklepie www.inmudo.pl będzie można po bardzo okazyjnej cenie dostać klucz do gry Football Manager 2012 :)

Oferta mocno ograniczona, kto pierwszy ten wygrywa.

Pozdrawiamy,
Ekipa Inmudo.pl

nuhi Partyzant

Witam,

Mam pewien dziwny problem. Otóż po reinstalacji gry (dawniej wszystko było ok) nie mogę sprawdzić w profilu zawodnika, ile pozostało mu do powrotu po kontuzji. Dawniej taka informacja pokazywała mi się pod atrybutami zawodnika (a nad statystykami z obecnego sezonu). Teraz w tym miejscu jest puste pole, nie ma nic. Mimo iż są inne sposoby na sprawdzenie powrotu, jest to dość uciążliwe. Ktoś ma pomysł dlaczego tak się stało?

Przy okazji chciałbym zapytać, czy aktualna wersja gry to 12.1.1? Trochę się w tym pogubiłem, bo jak załączam nową grę to mam tam bazę 12.0.0, a u góry obok napisu Football Manager 2012 jest wersja 12.1.1. Nie mam przekonania, czy mój Steam aktualizuje mi grę, czy nie. W każdym razie napisane jest, że nie ma w tej chwili żadnych aktualizacji do pobrania dla tej gry.

Pozdrawiam!

HALA MADRID Partyzant

10.02.2012 12:11    #2949     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Jak ustawić Reprezentacje Hiszpanii jestem jej managerem i grając w Euro które już za mną wygrałem je ale wszystkie mecze miały podobny przebieg poza meczami z Niemcami w fazie grupowej(1:1) Polską w półfinale(2:4 przegrywałem 2:0 w pierwszej połowie) i Francją w finale (0:3) wygrałem turniej ale wszystkie mecze to 2:0 jak ustawić ich aby dokonywali "rzezi niewiniątek" jak w meczu z Polską (6:0) próbowałem taktyki Barcelony i Realu ale nie są to porywające mecze w ich wykonaniu HELP

Malczas5 Partyzant

Windows XP:
1. Open “My Computer”
2. Navigate to : “Documents and Settings\Application Data
3. Go into the “Sports Interactive” Folder.
4. Delete the “Football Manager 2012” Folder.

Windows Vista and Windows 7:
1. Click “Start”
2. Click your username on the start Menu
3. Click on “AppData” and then “Roaming”
4. Go into the “Sports Interactive” Folder
5. Delete the “Football Manager 2012” Folder.

usun plik settings i gotowe . U mnie działa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution