Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

maksiu106 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.02.2012 12:34    #2931     Sufler - Porady do gry - Sklady??
W sensie, że o co Ci chodzi? Jeśli chcesz mieć składy z Football Managera 2007 w najnowszej wersji, to musisz pobrać Football Manager 2012 editor, który jest dostępny za darmo na Steamie. Wystarczy klikać odpowiednio Widok -> Narzędzia i wyszukać "Football Manager 2012 editor". Ale musisz wtedy edytować te składy. Jeśli chcesz to zrobić bez ciężkiej harówki po godzinach, to lepiej sobie odpuść.

Valdi91 Młody aktywista

FM 2005... Jedyny manager, gdzie udało mi się wygrać LM 3x pod rząd, Bayernem Monachium. Pamiętam jak dziś, 3x w finale z A.C. Parmą, a środkowi obrońcy (Lucio i Valerien Ismael) mieli po 30-35 bramek w każdym sezonie, co rzut rożny to bramka :) Puchar Niemiec wygrywałem zawodnikami z rotacji zespołu... :) Mimo licznych sukcesów w Europie i piłce krajowej, gdzieś około 5-6 sezonu nie wiedzieć czemu mój klub wpadł w długi, wyprzedano moich najlepszych piłkarzy i się zniechęciłem... Szczególnie, kiedy za grosze sprzedali Olivier'a Kahn'a do Liverpool'u (w grze nazywał się Jens Mustermann i za cholerę nie szło tego zmienić, nawet jak mu w edytorze zmieniłem nazwisko na prawdziwe, w grze dalej wyświetlało 'Jens Mustermann';). Najlepsze było to, że nie robiłem prawie żadnych transferów, od czasu do czasu kupowałem jakiegoś młokosa, który wydawał mi się obiecujący (największym z odnalezionych przeze mnie talentów był bramkarz Fernando Henrique, nie pamiętam gdzie grał, ale chyba gdzieś w Brazylii i był bardzo tani, jak na taki klub jak Bayern). To były piękne czasy :)

Amikowiec Młody aktywista

23.02.2012 23:23    #2933     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Czyli sugerujesz, że edycja gry z 2011 roku (FM 2012) jest ewolucją managera z 2004 roku (FM 2005) [a nawet wcześniej, gdyż po rozłamie Eidosu i SI Eidos dostał w spadku tylko nazwę, a SI cały kod gry i musieli tylko wymyślić tylko nowy tytuł dla serii]? Bo nawet gdyby tak uważać to FM i tak przez te lata przechodził stopniowe z roku na rok zmiany iż z "dwatysiącepiątki" nie pozostało teraz już nic, np. nowy silnik meczowy i taktyczny w FM 2010, tryb 3D i konferencje w 2009, zmiany systemów treningowych czy scautingowych w FM-ach 2006 i 2007, bądź też ingerencja w interakcje z zarządem i zawodnikami w FM 11 lub dodawanie/usuwanie lig na bieżąco w FM 2012.

Szemek Ekspert

22.02.2012 21:44    #2934     Sufler - Porady do gry - Problem - Gra przez sieć
To powinno być nadal aktualne.

Oczywiście jest już nowsza wersja hamachi, ale wszystko opiera się na podobnych zasadach.

Hamachi przyda się jeżeli host nie ma zewnętrznego IP, bo to teraz różnie bywa.
"To tylko Internet k*rwa."

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
22.02.2012 19:28    #2935     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Ósmy sezon gram dwoma taktykami. Nie można rozpracować naszego ustawienia w Football Managerze.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Szotgun Partyzant

21.02.2012 12:22    #2936     Sufler - Porady do gry - Finanse
Są różne sposoby i takich tematów już trochę było. Możesz edytować budżet by udostępnić trochę funduszy na transfery albo sprowadzać zawodników z wolnego transferu, których na tym poziomie jest od groma. Sprzedawaj drogo i kupuj tanio. Możesz też szkolić juniorów i też ich odsprzedawać za niezłą gotówkę. Wypożyczenia też są dobrym rozwiązaniem bo nie płacisz zawodnika. Polecam ci również klubu patronackiego, który nie tylko ci to ułatwi ale też napłynie trochę grosza.
A jeśli chodzi o czity to możesz stworzyć dodatkowego managera i kupić jakiegoś zawodnika niepotrzebnego od siebie zarabiając trochę kasy. Potem drugiego managera się usuwa. Osobiście nie polecam tego wariantu.
..::Hala Real Madrid::..

Falcon Przodownik pracy

20.02.2012 20:37    #2937     Sufler - Porady do gry - Error
Trzeba usunąć folder settings

Windows XP: C:Documents & Settngs
azwa_użytkownikaDane AplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2012Settings

Windows Vista i Windows 7: C:Użytkownicy
azwa_użytkownikaAppDataRoamingSports InteractiveFootball Manager 2012settings

Tego próbowałeś?
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

greeno Partyzant

Witam,

W football manager 2011 jest super opcja dla gry przez sieć "rozgrywaj mecze w soboty i środy" chodzi o to aby gracze którzy grają przez sieć szybciej rozgrywali sezon. Opcja przepiękna i długo wyczekiwana przez ze mnie od FM 2006 .... Niestety gramy we dwóch ligę angielską dwoma czołowymi drużynami, i mimo iż mecze są w sobote i środe to TV nam rozdziela te spotkania na inne godziny w wyniku czego wracamy do punktu wyjścia i gramy mecze osobno, czy można jakoś zmienić terminarz czasu rzeczywistego a raczej godziny spotkań? szukałem na forum i podobnego problemu * ktory by zostal rozwiązany nie napotkałem dlatego nowy temat

ps. wersja gry fm 11.0 nie zainstaluje 11.3 *ograniczenia czasowe graczy

Proszę od odpowiedź
Pozdrawiam

matejand Partyzant

18.02.2012 13:36    #2939     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Jak co roku z kolejnym football managerem denerwuje się nie poprawioną zmiennością reputacji klubów. Prowadzę dziewiąty sezon Legię.W trzecim sezonie wygrałem ligę mistrzów co dało mi zastrzyk jakiś 1000 punktów do reputacji klubu. Przez kolejnych pięć sezonów nie udało mi się wygrać niestety LM, więc moja reputacja spadła do 6266 czyli o jakieś 750 punktów ( w tym po ostatnim sezonie aż o 500). Dochodzi do paradoksu ,że Legia i Lech (6180), który przez ostatnie 8 sezonów był co najwyżej drugi w lidze, są na mniej więcej tym samym poziomie reputacji. Wygrywanie mistrzostw Polski (ekstraklasa - 134 punktów) i pucharów Polski (118) nie sprawia nawet w najmniejszym stopniu tego, że klub jest bardziej renomowany. Nie wiem dlaczego w FM można zdobyć punkty do reputacji wygrywając tylko ligę mistrzów, ligę europejską, ewentualnie będą w finale tych rozgrywek. Przecież wspomniany przez ze mnie Lech dostał na starcie gry jakieś 300 punktów za bycie w 1/16 LE ( w FM 11 miał 6000 ,a w FM 12 6350). Ja od 8 sezonów dochodzę co najmniej do 1/8 LM i reputacja mi się nie zwiększa. Rozumiem ,że wielkim klubom z możnych lig reputacja nie powinna rosnąć od ćwierćfinału LM czy LE, ale przeciętnym klubom... Nie znam innych sposobów na zwiększenie reputacji . Nie wiem czy jeśli nawiążę współpracę klubem filialnym, w celu poprawienie reputacji klubu zagranicą, to to coś da bo nie znaleźć nigdy odpowiedniego klubu... Liczę ,w każdym razie ,że w FM 2013 reputacja klubu będzie zmieniała się bardziej realnie!

Szotgun Partyzant

17.02.2012 16:24    #2940     Sufler - Porady do gry - Problem z budżetem
Jest też inna możliwość. Możesz stworzyć innego managera na tym samym koncie i kupić nim z Chojniczanki niepotrzebnego zawodnika za grubą kasę, a następnie skasować drugiego użytkownika. W ten sposób będziesz mógł się cieszyć obfitością w klubowych finansach. Oczywiście, jest to oszukiwanie, które zabiera smaczek grze. Do ciebie należy czy to wykorzystasz. Moim zdaniem jest to opcja ostateczna, gdy zarząd chce cię wyrzucić ze względu na stan klubowych funduszy.
..::Hala Real Madrid::..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution