Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

realm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
siema, chcę zacząć nową rozgrywkę jako bezrobotny manager i po kolei piąć się w górę w hierarchii wygrywając mistrzostwa w różnych krajach , czy grał ktoś już tak (tzn. od stany bezrobocia) i orientuje się od jakich zespołów mogę się spodziewać na początku propozycji?
Remontada es posible?

edwardscissorhan... Partyzant

Panowie potrzebuję pomocy. Wyskakuje mi błąd, ale tylko wtedy gdy odpalam transmisje spotkanie Video. Wszystko działa, mogę normalnie grać poza oglądaniem spotkań w trybie 3D.

Błąd, który wyskakuje brzmi:

XML parsing error

not well - foemed (invalid token) at line 1 of floating_goal_updates_state_changed.xml

mam oryginalną wersję. Szukałem w tym temacie takiego problemu, ale nie znalazłem. Jeżeli już ktoś o tym pisał to przepraszam, ale jest tu dużo wpisów i ciężko dokładnie wszystkie przeczytać.

Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam wszystkich managerów.

Czarodziejski Partyzant

Football Manager 2008, największa liczba zarwanych wieczorów i godzin gry. Czasem mój sen ograniczał się do 3 godzin...
ew. Football Manager 2010, pod żadnym pozorem 2012, bo się zawiedziesz.

Footix Partyzant

Kurde, fajnie ze się wypowiadacie ale na dobrą sprawę wyboru łatwiejszego teraz nie mam. Ktoś wspomniał o 2009 - wyczytałem gdzie indziej ze jest najsłabsza z całej serii. W tych nowszych da się wyłączyć tryb 3D? Bo takie bajery mnie nie interesują, przerabiałem to już 10 lat temu (Football Manager 2001 od EA Sports). Dwie osoby wspomniały o 2006, a z tego co widzę od posiadanej przeze mnie 2005 za wiele się nie różni. Najbardziej bym się chyba skłaniał do FM 2008. Wyczytałem ze to taka 2007, tylko ze mądrze ulepszona. Może ktoś jeszcze coś doda?

Valdi91 Młody aktywista

28.02.2012 21:10    #2925     Sufler - Porady do gry - Jak zmienic klub
Możesz oczywiście zrobić tak, jak polecił kolega Oskwar .89, jednak zgłaszanie zainteresowania pracy w klubach ze statusem managera 'niepewny' (szczególnie, jeśli jest to klub lepszy od Twojego) często powoduje wyśmianie Cię przez zarząd owe klubu, i automatyczny kredyt zaufania dla ich obecnego managera. Dlatego nawet, jeśli upatrzyłeś Monaco, i nawet, jeśli ich manager ma status 'niepewny', to podejrzewam, iż nawet, gdybyś w Polsce wygrał wszystko oni Cię po prostu wyśmieją. Co innego, kiedy robisz taką akcję na słabszy klub, wtedy częściej się udaje. Ja na swoim przykładzie mogę Ci poradzić - grałem Tottenham'em, całkiem nieźle mi szło, a mimo to o posadach w takich klubach jak Arsenal, Chelsea czy Manchester mogłem tylko pomarzyć, mimo, że ich kluby od dawna tonęły w kryzysie. Zwalniali kolejnych trenerów, brali jakichś tych, którym nie szło w innych ligach, ale o Tobie nie chcieli słyszeć. A np. z Tottenham'u do Leeds nie miałem żadnych problemów, przyjęli mnie z otwartymi ramionami. To samo potem z Leeds do Evertonu (któremu szło tak dobrze, że aż spadł z ligi). Po powrocie Evertonem do Premier League i zajęcie tam 5 miejsca dostałem propozycję od Liverpool'u, ale wtedy ja miałem gdzieś odchodzić do klubu, który wielokrotnie odrzucał moje podania, i na dodatek miał gorsze wyniki ode mnie.

serotonin Partyzant

Ty jako menedzer nie możesz nic zrobić(oprócz dobrych wyników które przyciągają nowych fanów). w Fifa Manager jest taka możliwość, w FM nie ma i pewnie nie będzie.

Macias Partyzant

A czy jako manager mogę zrobić coś, aby frekwencja poszła w górę? Prowadzę Zawiszę Bydgoszcz i frekwencja wirtualna na meczach w Ekstraklasie jest niższa niż w rzeczywistości na meczach I ligi w Bydgoszczy...

arestor Partyzant

26.02.2012 10:38    #2928     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć ,,pamięć" gry
@loswariatos
dzięki wielkie za pomoc, wydaję mi się, że znalazłem folder odpowiadający za cashe gry.

Jakby ktoś jeszcze chciał wiedzieć to znajduje się on w C:Documents and Settings"użytkownik"Dane aplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2012

Valdi91 Młody aktywista

Sprawdzałem, nie ma. W samopoczuciu ma 'Odpowiada mu gra w klubie'. Co ciekawe, w 'Obietnice managera' nie ma nic.

Snakez Partyzant

25.02.2012 14:03    #2930     Sufler - Porady do gry - [SPRZEDAM] FM2009 i FM2010
Stan płyt idealny:

FM2009:
http://alleg(...)126.html

FM2010:
http://alleg(...)176.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution