Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

VetoKSC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.03.2012 19:04    #2871     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Siema! Zagram w lidze w FM10.
Jeszcze takie pytanko.
Czy w Football Managera da sie grać przez sieć, tylko w przypadku posiadania orginalnej wersji gry?

RobertM Partyzant

Dzięki za podpowiedzi - managery to straszne pochłaniacze czasu - jeszcze o jedno chciałbym zapytać:
- czy w CM 03/04 lub FM 08 po dobrej grze drużyna klubową dostaje się do powadzenia reprezentacje ?

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
FM2009 wymaga wielu wyrzeczeń. Musisz pozbyć się nadmiaru wolnego czasu, nadmiaru nerwów - kobiety, kochanki, rodziców i znajomych. Ale tak gdzieś po 20 sezonach pokochasz tę edycję Football Managera.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
Najlepsza jest wersja zwana Championship Manager II 97/98. Polecam!

ps. I tu bonus - jest za free, jako abandonware ;).
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

djhunter Partyzant

Mam dosyć nietypowy problem z crash dumps'ami w FM-ie 2012.
Mianowicie parę dni temu zainstalowałem grę i zacząłem nowy sezon i na początku było wszystko OK. Przeszedłem cały okres przygotowawczy, zagrałem w sumie ok 10 meczy i nie miałem żadnych problemów. Niestety nagle zaczęły mi wyskakiwać crashe podczas praktycznie każdego meczu (może 1 na 10 uda mi się dograć do końca bez błędu). Crashe wyskakują w różnych minutach, czasami na początku, czasami na końcu, a najczęściej chyba po przeprowadzeniu rozmowy motywacyjnej w przerwie i powrocie do gry. Ale co jest w tym ciekawe to to, że po każdym crashu zapisuje mi się taki plik:
http:(...)ile.html w folderze "Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2012".
Nie widziałem jeszcze w całym temacie, żeby ktoś też tak miał...
Próbowałem już chyba wszystkich sposobów, które tutaj podawaliście - usuwałem folder crash dumps, usunąłem cały folder "Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Sports Interactive", przeinstalowałem całą grę, niestety cały czas jest tak samo i nie da się grać, bo przecież nie będę szedł przed każdym meczem na urlop (a jestem pewien, że to nie chodzi o jeden konkretny, bo jeden mimo błędów udało mi się raz dokończyć i z następnym jest dokładnie tak samo, zresztą próbowałem też rozpocząć nową grę i od pierwszego meczu działo się tak samo...).
Dodam tylko, że raz (mniej więcej na początku występowania tych crashy) miałem tak, że w trakcie meczu wyskoczył mi błąd, ale gra szła dalej i normalnie dokończyłem mecz, zapisałem grę na nowym save'ie (w razie jakby miał być z nim później jakiś problem) i dopiero wszystko zamknąłem - na dodatek save normalnie działał...
Gram w serię FM-a od części CM3 i miałem już masę różnych problemów z crashami, z jednymi radziłem sobie lepiej, z drugimi gorzej, ale takich jazd przez cały czas jeszcze nigdy nie miałem...:/
Jeśli ktoś ma jakikolwiek pomysł czym to może być spowodowane i co można by było jeszcze zrobić, żeby jakoś sobie z tymi crashami poradzić, lub sam miał taką sytuację, jak opisana przeze mnie powyżej, to bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź! Z góry bardzo dziękuję :)

Mar1992 Przodownik pracy

23.03.2012 15:52    #2876     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
Dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, Heracles Almelo, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, Eredivisie, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, Jakim cudem oni mają czelność nazywać się piłkarzami? Dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa. FM, tryb 3D - największy bug jaki widział świat gier komputerowych. Wersja oznaczona numerem 13 powinna zostać nazwana Football Manager 2013 bugów. Dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa. Dziękuję.

Drinkwater Partyzant

21.03.2012 22:42    #2877     Football Manager - Świat taktyki - Świat treningu
Zdarza się, że mamy problem z treningiem . Potrzebujemy porady, chcemy przedyskutować jakąś kwestie. W tym miejscu będzie można toczyć tego typu dyskusje.

Na początek może garść linków do poradników na stronie:

Jeśli szukasz gotowych reżimów treningowych zajrzyj tutaj.
The only person standing in your way is you.

hurriicanee Partyzant

Witam. Posiadam oryginalną wersję FM 2012. Wszystko ładnie, pięknie, jednak..nie ze wszystkim. Jednym z osiągnięć, które są do zdobycia jest: zdobądź: "zdobądź 10 nagród managera miesiąca" - problem w tym, że w ogóle nie pojawia mi się co miesiąc taka nagroda w moich wiadomościach (w szczegółach ligi też nie ma). Drugi problem to nieaktualna galeria sław - w ogóle się nie aktualizuje. Gram 13 sezon ( Spoko ) w wersji 2012, zdobyłem nie tylko krajowe, ale także zagraniczne medale, punkty za wygrane turnieje - mimo to punkty nie naliczają się. Ktoś coś wie na ten temat?
Jan.

slay3r Partyzant

21.03.2012 20:28    #2879     Football Manager - Championship Manager - CM 01/02
Wie ktoś jak zainstalować to na windowsie 7 ? Sam znalazłem jakiś poradnik, ale po angielsku, więc niezbyt go zrozumiałem, także mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak zainstalować tą grę ?

A tu link do tego poradnika : http://forum(...)?t=57143

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Temat przeglądu rzucił yayme --- > http://yayme(...)rev.html , ostatnio jednak nie loguje się on na CM Rev, może on by tez się włączył i opisał jakby to widział.

Jedna zasadnicza sprawa – czy redakcja CM Rev jest skłonna w ogóle coś takiego prowadzić, bo nie warto się rozwodzić nad czymś co po dwóch tygodniach upadnie, bo nie będzie komu tego robić?

Moja osobista wizja do burzy mózgów...

Manfesty oceniane przez użytkowników w skali np. 1-10, gdzie średnia wyświetla się od razu przy każdym konkretnym tekście, jak i również wyświetla się ogólna średnia wszystkich tekstów, czyli całego bloga danego użytkownika. To już na początku daje innym do zrozumienia czy mamy tu do czyniania z blogiem dobrym/słabym.

Teskty, które w danym tygodniu uzbieraly notę przynajmniej np. 8.0 trafiają do oceny przez redakcję, która to wybiera tekst tygodnia – przy tekście tym przez ten właśnie tydzień widnieje jakieś „logo” – najlepszy tekst tygodnia wg CM Rev, które to potwierdza, a sam tekst trafia do jakiegoś „kącika tekstów wyróżnionych”. Z kolei tekst, który tylko od użytkowników dostał najlepsze oceny przez cały tydzień dostaje „wlepkę” – najlepszy tekst wg użytkowników CM Rev

Najlepsze teksty z tygodnia trafiają do głosowania najlepszego tekstu miesiąca (tak samo całego bloga) – zasada jak wyżej, może być oddzielnie wybór redakcji i czytelników i kolejne wlepki to potwierdzające i wyróżnienia w „kąciku” – dodatkowo jako, że najlepszy tekst miesiąca to już poważniejsza sprawa jego autor móglby zostać uhonorowany jakimś gadżecikiem CM Rev.

Z 12 manifestów miesięca wybrany zostaje manifest roku (tak samo blog roku) przez czytelników CM Rev oraz samą redakcję – autor dostaje np. od CM Rev najnowszą odsłonę Football Managera.

To takie moje luźne propozycje.

Ponadto proponowałbym utworzyć coś na wzór Hall of Fame, gdzie bez specjalnego odkopywania historii można by się zapoznać z najlepszymi tekstami, które już są na CM Rev, tutaj idealnie wg mnie pasowałby blog rahima :).
…(…)…

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.