Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2012 08:57    #2731     Sufler - Porady do gry - Problem z Fmem i włączaniem
C--->Documents and settings--->Application Data--->Sports Interactive--->Football Manager 2012--->Settings
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
27.06.2012 15:24    #2732     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Już wkrótce na CM Revolution nowy dział ułatwiający umawianie gier online w Football Managerze.
Tutaj koncepcja i opis działu --> jeżeli ktokolwiek z Was ma jakiekolwiek uwagi na tym etapie, pomysły, sugestie i życzenia - zapraszam śmiało do pisania! na tym etapie można jeszcze coś extra zrobić :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Falcon Przodownik pracy

26.06.2012 21:27    #2733     Sufler - Porady do gry - Problem z Fmem i włączaniem
C--->Użytkownicy--->Nazwa użytkownika--->AppData--->Roaming--->Sports Interactive---> Football Manager 12---> Settings

Jeśli nie wyświetla któregoś folderu, to być może jest ukryty.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

libe Partyzant

26.06.2012 17:44    #2734     Sufler - Porady do gry - problem z grą
od pewnego czasu mam problem z grą wyłącza się ona zawsze 9 stycznia 2014 roku na każdym zapisie gry i wyskakuje taki komunikat Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoja sprawą dla gry football manager 2012. Kod błędu :(41) próbowałem odinstalować i zainstalować sprawdzałem spójność plików i nic co mam zrobić

Dekra1 Partyzant

26.06.2012 13:03    #2735     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie!!!
Cześć wszystkim :) Mam do was jedno pytanie i chciałbym żebyście mi pomogli. Czy można zainstalować Football Manager na innym dysku, bo ja np. Mam zainstalowaną grę na dysku C a chciałbym żeby była zainstalowana na dysku D i jak instaluję FMa to nigdzie nie można zmienić żeby gra się znalazła na innym dysku. Jak ktoś wie jak rozwiązać mój problem to prosiłbym bardzo o jak najszybszą odpowiedz :)

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Speed El Commendante

Zapraszam do udziału w nowej, prostej zabawie na forum: Który talent jest lepszy?

ZASADY
1. Zabawa polega na wybraniu jednego talentu z dwóch podanych przez poprzedniego użytkownika.
2. Talenty wybieramy z bazy CM Revolution z działu Talenty
3. Podajemy wersję gry, imię i nazwisko, klub (wiek, pozycję) wraz z linkiem, używając taga [ url ] [ / url ] do opisu Talentu na CM Rev
4. Jeden użytkownik może pisać co 3 posty, za wyjątkiem sytuacji, że jest przestój w zabawie (24h).
5. Nie spamujemy.
6. Po wybraniu swojego talentu, zadajemy następne pytanie, na które odpowiada kolejny użytkownik, itd.

---

Football Manager 2012
Carlos Fierro, C.D. Guadalajara (17 lat, N) czy Luke Shaw, Southampton FC (16 lat, O L)

Speed El Commendante

25.06.2012 23:08    #2738     Inne - Hyde Park - Karczma pod Skojarzeniami
Proponuję nową mini-zabawę na forum w skojarzenia o nazwie roboczej Karczma pod Skojarzeniami

ZASADY:
Użytkownik pisze nazwę jakiegoś przedmiotu lub rzeczy, a inny forumowicz odpowiada, z czym mu się to kojarzy.

Staramy się, aby skojarzenia były też maksymalnie związane z Football Managerem, piłką nożną, sportem, itd. choć nie jest to konieczne zawsze :)

REGULAMIN:
1. Nie piszemy częściej niż co 3 posty.
2. Nie piszemy obraźliwych skojarzeń.
3. Nie spamujemy.
4. Nie używamy żadnych politycznych skojarzeń.

Miłej zabawy - no to zaczynamy!

piłka

Niklas Młody aktywista

25.06.2012 23:06    #2739     Inne - Gry i komputery - Seria Wiedźmin
Football Manager i Wiedźmin to jedyne gry, które kupuję bez względu na cenę. Szkoda, że film nie został zrobiony z podobnym rozmachem, bo mielibyśmy wreszcie hit na miarę Oscara ;-)

Dekra1 Partyzant

Witajcie! Mam dwa problemy i chciałbym żebyście mi pomogli je rozwiązać. Pierwszy to jak zrobić żeby nie było aktualizacji w Fm-ie 12. Mam orginalną grę i co pewien czas pojawiąją mi się aktualizację a ja bym chciał żeby ich nie było i właśnie kieruje się do was z pytaniem. Czy można coś z tym zrobić? Jak tak to proszę o odpowiedz. A drugi problem jest taki czy można zainstalować Football Manager na innym dysku, bo ja np. Mam zainstalowaną grę na dysku C a chciałbym żeby była zainstalowana na dysku D i jak instaluję FMa to nigdzie nie można zmienić żeby gra się znalazła na innym dysku. Prosiłbym bardzo o jak najszybszą odpowiedz :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.