Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.07.2012 16:55    #2661     Inne - Hyde Park - Lektury obecne/niedawne
Ja ze swojej strony polecam Carlosa Ruiza Zafona i jego "Cień Wiatru". Cudowna lektura.

Gdzieś na opolskim PKP znalazłem też niedawno "Cień Hipokratesa" Davida H. Newmana - opowieść o tym, o czym lekarze nie mówią swoim pacjentom. Z lektury dowiecie się m.in., dlaczego mammografia bardziej szkodzi niż pomaga oraz dlaczego resuscytacja jest przereklamowana i nie działa. Książka napisana żywym językiem, wplecione opowieści prosto z sal operacyjnych. Polecam gorąco :)

Nie ma to jak wrzucić film, który leciał wczoraj na Polsacie :D
Tak, tak, też mi się podobał.

24.07.2012 16:38    #2663     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
Może "mój piłkarski fanpage" - oryginalność gwarantowana, zapewniam, że nie ma drugiego takiego miejsca w sieci :)

[quote="Rafaldinho97"][quote="Pyskaty"]To ja polecę mistrza, z którego wziął się mój nick, a jednocześnie singiel promujący jego nowy album.
http:(...)=g-all-u[/quote]

no i płyta już wyszła mi najbardziej podoba sie ten kawałek
http:(...)mhIpotno[/quote]

A propos Pyska

24.07.2012 16:00    #2665     Sufler - Inne - Proszę o pomoc
Zazwyczaj wynika to z twoich decyzji. Potraktujesz kogoś niesprawiedliwie, koledzy się obrażą - stąd te problemy.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
22.07.2012 20:22    #2666     Sufler - Porady do gry - Newgeny w polsce.
Tak, z takimi inwestycjami są szanse na lepszych polskich newgenów.

Przy okazji możesz przeczytać też to: http://pucek(...)acy.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Adaminho12 Partyzant

22.07.2012 15:39    #2667     Sufler - Porady do gry - Narodowość
Czy jest jakaś opcja aby zmienić narodowość mojego managera?

hera Młody aktywista

22.07.2012 13:04    #2668     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="TheSpecialTrzeci"]Słuchajcie-mam mały problem,mianowicie gram Realem Madryt, i niby wszystko ok, zdobywam trofea,mam super dobry skład,ale nurtuje mnie jedna rzecz: w większości spotkań nawet ze sporo słabszymi drużynami- mam mniejszy od rywala % pos. piłki. Co prawda zawsze mam dużą przewagę w strzałach ale jednak trochę irytująca jest tak statystyka % i nie wiem co zrobić aby ją polepszyć (chodzi mi o polecenia dla piłkarzy/drużyny bo zmiana taktyki w celu zagęszczenia środka pola np nie wchodzi raczej w gre)[/quote]

Przeczytaj to:
http://www.fm-ba(...)ips.html

albatrosik Partyzant

21.07.2012 22:45    #2669     Sufler - Inne - Kiepskie wyniki
Witam, przedstawię Wam mój problem w krótkiej historyjce.
Niedawno kupiłem sobie FM12(grałem w poprzednie wersje gry). Na pierwszy ognień wziąłem sobie Chelsea. Zagrałem 3 sezony, ale wyniki były kiepskie(miejsca w lidze 3-6, półfinał i 2 ćwierćfinały LM) Z takimi wynikami byłem bliski utraty pracy... Tak więc postanowiłem coś sprawdzić. Utworzyłem nowego save'a na którym ponownie wybrałem Chalsea. Zapisywałem przed każdym meczem, wczytywałem po porażce lub remisie ze słabą drużyną, robiłem managerów na 1 dzień(w grze) aby kupić najlepszych zawodników za 1 tys. Po 3 sezonach, wygraniu wszystkiego co możliwe, obronie wszystkich tytułów i ze składem takim że szok zagrałem, sezon normalnie. Niestety moje wyniki nie były lepsze od tych z pierwszego save'a . Doszedłem do wniosku, że jest to moja wina. Grałem taktyką "GoalsGloare" czy jakoś tak i zawodników kupowałem specjalnie pod nią. Dajcie mi jakieś rady przez które mogę być lepszym managerem!

Krzychu1988 Partyzant

Witam Panowie!

Jestem na forum nowym użytkownikiem, lecz czytelnikiem i graczem CMREV.COM i Football Managera znacznie dłużej. Ostatnio jednak miałem dość sporą przerwę w graniu w jedną z moich ulubionych gier - nie grałem rok, a ostatnia wersja jaką grałem to FM 2010 i zespół TSG 1899 Hoffenheim. Cóż postanowiłem wrócić, załadowałem sobie FM 2012 i ponownie dylemat jaki zespół wybrać. Jednak w moim przypadku to jest wybór zespół z Ligi Polskiej. Dla przyjemności gry załadowałem zestawy wszystkich możliwych facepacków, logopacków oraz kitspacków, żeby rozgrywkę prowadzić dłużej. Moja kariera menedżera ograniczy się tylko do jednego klubu, a to dlatego, że nie ma czasu na budowanie za każdym razem nowego zespołu. Moim celem jest stworzenie solidnego zespołu, który będzie w przyszłości osiągał sukcesy.

Miałem bardzo duży dylemat jaki zespół wybrać - raz Górnik Zabrze, raz Lechia Gdańsk, a innym razem Wisła Kraków. Przejawiały się także, kluby z niższych lig. Postanowiłem jednak wybrać Łódzki Klub Sportowy [ŁKS Łódź]. Marzy mi się stworzenie z tego Klubu takiego polskiego Ajaxu Amsterdam ... Czy się uda czas pokaże!

Właśnie zabieram się do pracy!
Pozdrawiam!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution