Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2012 20:38    #2621     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2013
Z tego co rozumiem masz na myśli, że w Football Managerze 2012 polska liga jest mało grywalna? Możesz wyjaśnić?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pyskaty Partyzant

Grupa: Użytkownik
[quote="MagnificoManager"][quote="Rafaldinho97"][quote="Pyskaty"]To ja polecę mistrza, z którego wziął się mój nick, a jednocześnie singiel promujący jego nowy album.
http:(...)=g-all-u[/quote]

no i płyta już wyszła mi najbardziej podoba sie ten kawałek
http:(...)mhIpotno[/quote]

A propos Pyska - Rzucasz Ręcznik Na Ring[/quote]

Słuchałem SnS, ale akurat tego numeru nie słyszałem, chociaż mixtape Decks'a też słuchałem :D.

ignat1 Partyzant

11.08.2012 16:37    #2623     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm z allegro
też tak mi się wydaje.
http://alleg(...)330.html
ta chyba lepsza opcja

ignat1 Partyzant

11.08.2012 16:14    #2624     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm z allegro
http://alleg(...)525.html
Czy taka aukcja jest legalna, i czy taka gra byłya by pewna i działająca ?

Dmanager123 Partyzant

09.08.2012 19:51    #2625     Football Manager - Ogólna dyskusja - Utrata Formy
Ja tak miałem gdy stosowałem cały czas tą samą taktykę. Zobacz jeśli zawodnicy mają wysoki poziom znajomości taktyki, to zmień ją i zobacz.
Albo zrób zebranie zespołu i wygarnij im że grają kiepsko.

Peps Partyzant

08.08.2012 20:46    #2626     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ewolucja Ligi
[quote="kamiQadze"][quote="Peps"]Wszystko się zgadza. Na wstępie pisałem, że nie ma co porównywać lig zachodnich do np polskiej. Problem w tym, że to nie ulega zmianie po kilkunastu latach (!). To już chyba w porządku nie jest. Ciężko jest porównywać drużynę, która dostaje 30mln za zwycięstwo do tej, która otrzymuje 2. Te pieniądze to czysty zysk i dla polskiego klubu potencjalne 30mln stanowiłyby lwią część budżetu na przyszły sezon.[/quote]

30 mln w jakiej walucie? Euro? Złotych?

też chciałbym rozwoju naszej ligi, by miał kto i komu oraz przede wszystkim za co płacić te 30 bań złotych/9 bań jurków...
jednak zmiana kasy tylko dla mistrza byłaby bez sensu... naszą ligę jest bardzo łatwo zdominować, podniesienie finansów mistrza którym w zależności od drużyny którą się rozpoczyna, gracz zostaje w ciągu 2-5 sezonów zabije sens gry w takiej lidze, chyba że manager sam przeniesie się do słabszego klubu by uczynić go wielkim... i bez tych 30 baniek można zdominować ligę nie przegrywające meczu przez sezony... podnieść zysk dla wszystkich równo w zależności od miejsca ok... ale nie mistrzowi i to o kwoty o których wspominasz...[/quote]

Nie zrozumieliśmy się. Jeżeli chodzi o kasę dla mistrza to tylko porównania (najłatwiej porównać pieniądze za zwycięstwo). Chodzi o równomierny rozrost finansowania klubów.
Mam wrażenie, że nie nie da się np. wygrać LM polskim klubem. Jest to po prostu niemożliwe finansowo.
Nie chce mi się wierzyć, że da się prześlizgnąć przez kilkanaście meczy z rywalami dużo bogatszymi, gdzie pensje dwóch zawodników to jak pensja całej polskiej drużyny.
Mam na myśli oczywiście uczciwą grę. Bez edytorów, genie scout'ów i bóg wie czego jeszcze ;)

Sebinho. Partyzant

08.08.2012 14:54    #2627     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ewolucja Ligi
[quote]30 mln w jakiej walucie? Euro? Złotych?

też chciałbym rozwoju naszej ligi, by miał kto i komu oraz przede wszystkim za co płacić te 30 bań złotych/9 bań jurków...
jednak zmiana kasy tylko dla mistrza byłaby bez sensu... naszą ligę jest bardzo łatwo zdominować, podniesienie finansów mistrza którym w zależności od drużyny którą się rozpoczyna, gracz zostaje w ciągu 2-5 sezonów zabije sens gry w takiej lidze, chyba że manager sam przeniesie się do słabszego klubu by uczynić go wielkim... i bez tych 30 baniek można zdominować ligę nie przegrywające meczu przez sezony... podnieść zysk dla wszystkich równo w zależności od miejsca ok... ale nie mistrzowi i to o kwoty o których wspominasz...[/quote][/quote]

nikt tu nie mówi że tylko mistrzowi, tylko po prostu za miejsce zajęte w lidze o 1 do któregoś tam podnieść kwote którą dostajemy.

kamiQadze Partyzant

08.08.2012 14:48    #2628     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ewolucja Ligi
[quote="Peps"]Wszystko się zgadza. Na wstępie pisałem, że nie ma co porównywać lig zachodnich do np polskiej. Problem w tym, że to nie ulega zmianie po kilkunastu latach (!). To już chyba w porządku nie jest. Ciężko jest porównywać drużynę, która dostaje 30mln za zwycięstwo do tej, która otrzymuje 2. Te pieniądze to czysty zysk i dla polskiego klubu potencjalne 30mln stanowiłyby lwią część budżetu na przyszły sezon.[/quote]

30 mln w jakiej walucie? Euro? Złotych?

jednak zmiana kasy tylko dla mistrza byłaby bez sensu... naszą ligę jest bardzo łatwo zdominować, podniesienie finansów mistrza którym w zależności od drużyny którą się rozpoczyna, gracz zostaje w ciągu 2-5 sezonów zabije sens gry w takiej lidze, chyba że manager sam przeniesie się do słabszego klubu by uczynić go wielkim... i bez tych 30 baniek można zdominować ligę nie przegrywające meczu przez sezony... podnieść zysk dla wszystkich równo w zależności od miejsca ok... ale nie mistrzowi i to o kwoty o których wspominasz...

Kafar Partyzant

06.08.2012 21:54    #2629     Sufler - Inne - Problem ze Streamem
Witam, mam problem ze Streamem jest wiele tematów na tego typu problemów ale na mój przypadek akurat nic nie znalazłem.

Wiec chodzi o to ze niedawno sformatowałem kompa i postanowiłem sobie zainstalować FM´a 2012 i po instalacji Streamu aktualizacja pobiera się do 26 - 27 % i pojawia się następujący błąd :

Proszę o jak najszybszą pomoc w rozwiązaniu tego problemu i dziękuje za pomocne komentarze.

Pozdrawiam Kafar

Arturo.RMCF Partyzant

06.08.2012 15:05    #2630     Sufler - Inne - Zmiana klubu.
Przepraszam za zły dział. ;D
13 miejsce w angielskiej ekstraklasie można chyba uznać za malutki sukces, gdyż ten klub od początku jest skazany na spadek. To muszę wygrać Ligę tym QPR by Milan się mną zainteresował?
Właśnie nie chcę dodawać nowego managera, chcę cały czas tym samym.

A teraz drugie pytanie, będzie uaktualnienie o transfery z tego okna? Oczywiście po zamknięciu okna transferowego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution