Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

7suarez7 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
01.09.2012 16:07    #2591     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 12 online
znalazlem takie cus gra ktos lige

http://www.centr(...)ci_.html

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
01.09.2012 16:07    #2592     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
gra ktos zemna na chamachi

http://www.centr(...)ci_.html

Best7 Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2012 15:54    #2593     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 12 online
Jakie 100 zł? 4 paczki cygarów mniej i masz grę.
http://alleg(...)536.html

Aciel Partyzant

Witam.
Gram w Football Managera dopiero od wersji 2011. W moim skromnym mniemaniu nauczyłem się już sporo, lecz nadal jest kilka elementów w grze, które stanowią dla mnie zagadkę.
Jedną z takich niewiadomych są właśnie treningi indywidualne. Mimo sporej ilości wyszkolonych nowych Lionelów Messi czy Ronaldo nigdy nie spróbowałem tego rozwiązania obawiając się radykalnego spadku normalnego treningu.
Mam w związku z tym kilka pytań:
- Czy warto piłkarza, który będąc nominalnie najlepszy na pozycji X (najlepsze zielone oznaczenie), grywającego jednak na pozycji Y (nieco mniej zielone oznaczenie-drugie w hierarchii) na której jest uzdolniony, nauczyć owej pozycji Y. Czy spowoduję to, że stanie się ona preferowaną pozycją, którą dawniej było X? Czy piłkarz zacznie wtedy lepiej grać? Czy taki trening jest opłacalny?
- Czy warto za pomocą treningu indywidualnego kłaść nacisk na dany atrybut (głównie w przypadku gdy dany zawodnik ma jakieś braki)?
- Czy warto uczyć piłkarza ulubionego zagrania?
- Jak trening indywidualny wpływa na jakość i efekty treningu ogólnego opartego o odpowiednie programy treningowe?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

PS: Dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że mój post jest nieco zagmatwany. Gdybym pozostał niezrozumiany proszę o upomnienie, postaram się wyjaśnić o co mi dokładniej chodzi. ;)

Peps Partyzant

Ale bzdury ludzie piszecie z tym poziomem trudności.
Wy "chcielibyście" prowadzić jednym punktem a nie 20. Są tacy którzy "chcieliby" prowadzić 20 a nie jednym.
Nigdy tak nie będzie żeby wszystkim pasowało. Jeżeli chcesz mieć ciężko to weź Pelikan Łowicz i zdobądź nim LM. Nie wyznaczaj sobie celu mistrzostwa kraju tylko wygraną w LM.
Poziom trudności wyznacza reputacja managera, reputacja ligi, państwa, drużyn. To logiczne.

Adam2189 Partyzant

Może rzeczywiście i masz rację ale chociażby taki sezon w wykonaniu jednego z graczy,podaje link: http://www.cmrev(...)ml#photo

Jednak w poprzednich edycjach takie coś się nie zdarzała zbyt często.....Tutaj co druga opisywana kariera tak wygląda...Sam grając przeciętną Sampdorią w serie A w drugim sezonie już zdobyłem scudetto,robią tanie transfery młodych graczy z dość egzotycznych zakątków globu....

Jasne,można zaczynać z 6 lidze angielskiej i piąć się do góry,sam tego próbowałem ale i tak staje się bardzo łatwe....Przeważnie wystarczy rok na awans o klasę wyżej,więc w 6 lat jesteśmy w premiership a w 2-3 lata walczymy o mistrza.....Po prostu nie widzę w tym radości z grania,jak kolega z linka ze swoim PSG....Nie wiem jaka tu przyjemność z takiej rozgrywki jak jedyne zmartwienie to czy przekroczymy barierę 100 pkt.

Pewnie za dużo narzekam ale nie udawały mi się takie cuda w poprzednich edycjach....Na pewno nie w takich ilościach...

Po prostu poziom trudności jest zerowy....Niedługo zacznie się zbliżać do simsowej Fify Manager

Falcon Przodownik pracy

28.08.2012 18:23    #2597     Sufler - Porady do gry - Error
Spróbuj usunąć folder settings
XP:

C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2012\Settings

Vista/Win7:

C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2012\Settings

Pewnie będzie ukryty, więc musisz jeszcze zrobić, aby pokazywało ukryte foldery
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Valdi91 Młody aktywista

28.08.2012 14:03    #2598     Sufler - Inne - Doświadczenie menedżera
Jako reprezentant kraju na starcie zaczynasz z reputacją kontynentalną. Oznacza to, że choćbyś spadł z ligi Realem Madryt i tak dostaniesz potem fuchę w dobrym klubie. Niedzielny piłkarz zaczynając w niskiej lidze zaczyna od reputacji 'mało znany'. Wielokrotnie musi udowadniać, że zdobyte przez niego trofea nie były wygrane na farcie. Mimo licznych sukcesów bardzo wiele czasu zajmuje mu objęcie posady w bardziej znanej marce. Wybranie doświadczenia automatycznego sprawi, że manager otrzyma doświadczenie adekwatne do ligi/klubu, który objął. Doświadczenie ma również wpływ na rozmowy motywacyjne. Zawodnicy nie chcą słuchać jakiegoś trampkarza, zupełnie inaczej reagują, kiedy przemawia do nich dawna gwiazda reprezentacji. Oczywiście później się to zmienia, po prostu trzeba udowodnić swoją wartość. Osobiście polecam grę na doświadczeniu 'niedzielny piłkarz'. Rozgrywka jest wtedy najciekawsza, a zdobyte trofea i oferty z lepszych klubów mają wtedy wyjątkowy smaczek.

Fabios Partyzant

Mam problem z Crash dumps.

Grałem w poprzednie wakacje w FM 08. lecz po pewnym czasie wyskakiwał mi błąd. I zakończyłem gre bo myślałem że to tylko na tym savie.
Lecz w te wakacje znowu zaczołem grac. Tylko że od nowa. I znowu to samo gdy przerzucam date z 05.12.2009 - 06.12.2009, wyskakuje mi że : ,, Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta " i pod tym jest adres do foldera ,, C:\Documents and Settings\PROFIL\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2008\crash dumps " Tak samo miałem w poprzednie wakacje czyli z 05.12.2009 na 06.12.2009.
Co mam zrobic ? Miałem dobry zespół ale nawet nie oto chodzi ponieważ to pewnie na każdym savie będe to miał.
Bardzo proszę o pomoc !!!

gmickey92 Partyzant

26.08.2012 11:51    #2600     Sufler - Edytor - Baza danych gry - jeden wielki bałagan
Doszedłem do wniosku, że jest jednak wielki bałagan i lenistwo twórców Football Manager. Sami powiedzcie, co może się stać jeśli usunę dwie zbędne rozgrywki pod tą samą nazwą, a trzecią o tej samej nazwie zostawię, bo przypisane kluby. A rozgrywki, które nie mają historii i nie mają przypisanych klubów a są nieużywane to poprostu nie są w stanie w żaden sposób zaszkodzić grze, bo to jest tak jakby w ogóle nie istniały.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.