Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

gadom1986 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
jak bym kupił z zepsutą płyta główną to bym reklamował...
A jesli chodzi o FM to zawsze wyjdzie łatka a 2 a dwa nikt nikomu nikt nie rozkazuje grać:)
Taki urok tej gry. Ja zawsze czekam na nowego managera:):)

gadom1986 Partyzant

[quote="cana123"][quote="Mar1992"]On jest przygotowywany, widziałem co będą zmieniać w fix'ie 13.1.3.
Tak się zastanawiam, czy jeśli ktoś wypuści na rynek niegotowy produkt nie powinien mieć problemów? Każdy by się od niego odwrócił, bo wypuścił babola. A my co? A my czekamy na fix'a i niektórzy jeszcze bronią SI.
mamut - u mnie mija moich zawodników jak Lindsey Vonn, z taką gracją...[/quote]

i dlatego nigdy nie kupuje oryginalnych gier tylko wszystkie sciagam z torrentow:) tak samo jak nie kupuje butow od ktorych po 5 dniach odkleja sie podeszwa :P

choc powaznie sie zastanawialem nad kupnem oryginalnego fm13, ale wybiliscie mi to z glowy za co dziekuje :)

a Wy wydaliscie ponad 100zl i sie tylko wkurzacie. Pogracie w niego kilka tygoni, pozniej na kilka ygodni odstawicie, pozniej pogracie, pozniej odstawicie, i tak wyjdzie koljeny zbugowany fm14.

choc jakby zrobili ze kupujesz football manager-a a pozniej za mniejszą kase masz mozliwosc kupic kolejna odsłone aż do momentu kiedy przestana fm produkowac to pewnie bym sie skusil na kupno.[/quote]

to chyba powinieneś zmienić forum.....

bez kasy z zakupu gier gra się nie będzie rozwijać.

na szczęście są ludzie na tym forum co kupują gry

cana123 Partyzant

[quote="Mar1992"]On jest przygotowywany, widziałem co będą zmieniać w fix'ie 13.1.3.
Tak się zastanawiam, czy jeśli ktoś wypuści na rynek niegotowy produkt nie powinien mieć problemów? Każdy by się od niego odwrócił, bo wypuścił babola. A my co? A my czekamy na fix'a i niektórzy jeszcze bronią SI.
mamut - u mnie mija moich zawodników jak Lindsey Vonn, z taką gracją...[/quote]

i dlatego nigdy nie kupuje oryginalnych gier tylko wszystkie sciagam z torrentow:) tak samo jak nie kupuje butow od ktorych po 5 dniach odkleja sie podeszwa :P

choc powaznie sie zastanawialem nad kupnem oryginalnego fm13, ale wybiliscie mi to z glowy za co dziekuje :)

a Wy wydaliscie ponad 100zl i sie tylko wkurzacie. Pogracie w niego kilka tygoni, pozniej na kilka ygodni odstawicie, pozniej pogracie, pozniej odstawicie, i tak wyjdzie koljeny zbugowany fm14.

choc jakby zrobili ze kupujesz football manager-a a pozniej za mniejszą kase masz mozliwosc kupic kolejna odsłone aż do momentu kiedy przestana fm produkowac to pewnie bym sie skusil na kupno.

Rybaak Partyzant

Mam Crash Dumpa gdy gra mi się przetwarza za 1 razem przetwarza się normalnie ale za drugim mi się minimalizuje i wyskakuje ,że mam Crash Dumpa później Football Manager się wyłącza i wyskakuje mi raport o błędach. Co mam zrobić pomóżcie HELP!

Trojan14 Partyzant

Zapraszam do oglądania mojej karriery w football manager 2012 http://www.youtu(...)ure=mhee
Tutaj jest kanał na youtube.Wszystkich którym podoba się to co robie proszę o zostawienie suba będe wdzięczny.Pozdrawiam.

Auer Partyzant

10.11.2012 09:07    #2456     Football Manager - Ogólna dyskusja - SYN WYGENEROWANY
Mi w FMie bodajże 2009 po kilku latach trenowania w juniorach pojawił się syn, o takim samym nazwisku jak mój manager i z podwójnym obywatelstwem.

Adam2189 Partyzant

Co do finansów to od lat uważam,że za mały wpływ mamy na nasz skarbczyk klubowy......Panowie z SI mogli by leciutko po-wzorować się na Fifie Manager pod tym względem......Ręczne podpisywanie umów sponsorskich,możliwość zaciągnięcia pożyczki z banku własnoręcznie,gra na giełdzie itp itd......Sposób jest wiele.....Tak jesteśmy ograniczeni jedynie to kwestii transferowych i przestrzegania budżetu na płace.....Najlepszym i jedynym pewnym sposobem na kasę jest po prostu sukces sportowy....Tyle,że często do owego sukcesu jest również potrzebna kasa....I kółko się zamyka...Nie każdy gra Manchesterem City gdzie kasy jest jak lodu niestety......

MUFC Partyzant

Chciałbym kupić Fm13 z Allegro:

http://alleg(...)ger+2013

gra nie zawiera klucza , jest to pudełkowa wersja .

klucz będę załatwiał osobno .

Mam pytanie czy to nie jakiś przekręt ? i czy na początku instalacji gry już proszą o kod ?

z góry przepraszam za głupie pytania ; )

Pozdrawiam : )

Mar1992 Przodownik pracy

[quote="Puchacz293"]Gdzie mozna sprawdzic na steamie jakie łatki mamy zainstalowane, w co trzeba wejść ?[/quote]
Jak masz włączoną grę, to w ustawieniach, a jak masz ją wyłączoną, to wejdź tu (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Football Manager 2013\data\updates) i zobacz, co masz zainstalowane.

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
W grze sprawdzasz sobie jaką masz jej wersje - np. na ekranie startowym klikasz "ustawienia",
potem w prawym górnym rogu "FM" i z tej listy wybierasz "O Football Managerze" - powinno być 13.1.2.
…(…)…

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution