Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Moze to pomoze:

- usun:
C:\Users\xyz\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2013\settings\Version 1302

- sprawdz spojnosc:
Steam->Biblioteka gier->PPM na grze->Własciwosci->zakładka Pliki lokalne->Sprawdż spojnosc plikow

Emce Partyzant

adik - jeśli lubisz ofensywną gre to polecam WKS ( bajeczni newgeni ) z kolei defensywną to można ciekawie zbudować RPA.

podbijam swoje
Cześć!
Szukam klubu do FM12, w lidze z poziomem miniumum 2,5 gwiazdki, który da mi perspektywy do rozwoju mojego managera i da osiągnąć wyniki pozwalające na dość szybki wzrost reputacji, zmianę klubu na lepszy po max. 2 sezonach oraz dostanie sie do czołówki managerów do ok. 2016/2017r. Zależy mi na rozwoju mojej postaci i dojścia nią na sczyt!

Maaarox Partyzant

[quote="Smiglo"]Prawy pomocnik/skrzydłowy, bramkarz do Nott Forest do 10mln razem, żeby wskoczyli do 1 składu
Jacko tutaj masz młode talenciki. Popatrz na tą najlepszą 10, przescoutuj ich sobie. Może któryś jest dobry i tani ;)
http://www.truef(...)and.html[/quote] Nem, Darko Lazovic, Thomas Ince, Renan ten z Internacionalu moze tez borek dockal, ten z wolves wayne hannesay czy jakos tak, poszukaj tez na liscie i do wyp. ;)

Smiglo Partyzant

Prawy pomocnik/skrzydłowy, bramkarz do Nott Forest do 10mln razem, żeby wskoczyli do 1 składu
Jacko tutaj masz młode talenciki. Popatrz na tą najlepszą 10, przescoutuj ich sobie. Może któryś jest dobry i tani ;)
http://www.truef(...)and.html

Emce Partyzant

Cześć!
Szukam klubu do FM12, w lidze z poziomem miniumum 2,5 gwiazdki, który da mi perspektywy do rozwoju mojego managera i da osiągnąć wyniki pozwalające na dość szybki wzrost reputacji, zmianę klubu na lepszy po max. 2 sezonach oraz dostanie sie do czołówki managerów do ok. 2016/2017r.

zielonygolab Partyzant

W sprawie Facebooka, sprawa jest jeszcze prostsza i nie wymaga takiego kombinowania jak miało to miejsce z logowaniem dwuetapowym do YouTube.

Wchodzimy na nasze konto na Facebooku, następnie w ustawienia, a następnie w aplikacje.
http://barto(...)2/fm.png
Na liście naszych aplikacji znajdujemy Football Manager 2013 i ją po prostu usuwamy (pole "Usuń całą aktywność z aplikacji Football Manager 2013 na Facebooku" powinno pozostać odznaczone, no chyba, że chcemy usunąć nasze wcześniejsze dokonania)
http://barto(...)2/za.png

Po usunięciu możemy spokojnie uruchomić naszego eFMa i na nowo zalogować się do Facebooka.

zw1r3k Partyzant

Witam chciałbym wrócić do czasów RETRO i popykać troszkę w FM10...;) Czy może orientuje się ktoś czy jest może gdzieś jakieś uaktualnienie składów na bieżący okres? Bo troszkę głupio grać drużynami w których nie ma już tych zawodników od kilku paru ładnych lat:) z góry dziękuje za pomoc:)

xTrampekx Partyzant

[quote="mateuszek77"][quote="xTrampekx"][quote="adamiko"] A może klub mu dał ofertę która mu pasowała i sporą kaskę za podpis dostał itp? [/quote]
koles gra w Santosie dostał 44000 euro na tydzień , ja gram Lazio i jestem najlepsza ekipa na swiecie[/quote]

Zależy w jakim wieku jest zawodnik, czy obecny klub jest jego ulubionym (być może i manager), może Twój klub i liga go nie interesują.[/quote]
ma 23 l ja jestem jego ulubieńcem i nie ma ulubionego klubu.

mateuszek77 Partyzant

[quote="xTrampekx"][quote="adamiko"] A może klub mu dał ofertę która mu pasowała i sporą kaskę za podpis dostał itp? [/quote]
koles gra w Santosie dostał 44000 euro na tydzień , ja gram Lazio i jestem najlepsza ekipa na swiecie[/quote]

Zależy w jakim wieku jest zawodnik, czy obecny klub jest jego ulubionym (być może i manager), może Twój klub i liga go nie interesują.

vojtass Partyzant

Witam serdecznie. Jestem nowym uzytkownikiem tego forum jak i gry Football Manager. Nie mam doswiadczenia z gry w takich menadzerach ( za to gram od kilku lat w FIFE ) . Wydaje mi sie ze poczatek jest na prawde trudny i prosilbym o jakas podstawowa pomoc w grze od doswiadczonych graczy. Na poczatku sam mam pytanie a propo meczu. Co jakis czas mecz mi przyspiesza i jest szybsze tempo. I chcialbym wiedziec czy jest mozliwosc ogladania calego meczu bez zadnego przyspieszenia. Tylko sekunda po sekundzie.. :) No i prosze o reszte stosownych porad. Mam oczywiscie FM 2013.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution