Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Freitas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.02.2013 20:42    #2131     Sufler - Porady do gry - Problem przy wyborze ligi.
Mam problem przy wyborze grywalnej ligi, za czym w ogóle rozpocząłem rozgrywkę wgrałem łatkę: http://www.cmrev(...)Fix.html i teraz mam przy 90% lig do wyboru komunikat, że maksymalna liczba zespołów to max np 10 a znaleziono 13.

Da się coś z tym zrobić? Oczywiście za czym zamieniłem foldery z łatki, nie zrobiłem kopii...da się to naprawić, ewentualnie jeśli nie czy ktoś mógłby mi gdzieś wrzucić foldery z tej lokalizacji: C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Football Manager 2013/data/db/1300 foldery: "dbc", "edt" i "Inc"

Z góry dzięki.

Viique Młody aktywista

W linku są ligi o które pytałeś + kilka których może cię zaciekawić: http://www.fm-ba(...)m13.html
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

kajn Partyzant

Nie pytam a rekomenduje: Carlos Fierro.

Już w '12 był świetny ale w '13 to maszynka do robienia goli. Kupiłem go dopiero w przed 3 sezonem do mojego Southampton bo wcześniej nie było mnie stać, a inne pozycję wymagały wzmocnienia.
8 bramek i 5 asyst w 5 występach. Zdaję sobie sprawę, że ta forma nie utrzyma się wiecznie ale to najmilszy dla oka napastnik jakiego kiedykolwiek miałem w football managerze. Ustawiany jako CN kąsa, strzela i asystuje. Wspierany przez Gastona Ramireza, Nangisa i Adryana rzeźbi każdą linię defensywną .

maykee Partyzant

19.02.2013 20:43    #2134     Sufler - Porady do gry - [FM13] Problem z obrońcami
Rozumiem, że czasem dzieją się dziwne rzeczy tak samo jak na prawdziwym boisku. Dziwi mnie tylko fakt, że obrońcy stoją jak kołki mimo że piłka jest na wyciągnięcie nogi, nie atakują rywali tylko biegają koło nich. Istne cuda wianki. Wiem że game engine ma kilka/kilkanaście błędów, jadne dziury załatają i przez przypadek zrobią inną, ale to nie pierwszy manager SI i logicznie rzecz biorąc sam silnik meczowy na przełomie tych kilku lat powinien być z roku na rok coraz lepszy a tu coraz gorzej.

marius_09 Partyzant

Witajcie

Prośba o podpowiedź bo sam już nic nie wymyślę. Gram sobie w Npower League 1 (3 poziom rozgrywek) w Anglii. Mam jednego piłkarza, któremu kończyć się będzie za chwilę kontrakt. Zarabia tam około 4k na tydzień. Chcę z nim przedłużyć umowę.........ale nie mogę. Max jaki mogę zaproponować dla kluczowego zawodnika to 1,4k. Co z tym można zrobić, nie mam przekroczonego budżetu płacowego. Brakuje mi to limitu około 4k.

Goro Partyzant

Poradziłem sobie, Urlop i zaznaczyć opcję (wyloguj managera) albo coś w podobie.

lukrogowski Partyzant

SLuchajcie nie wiem jak moge rozwiazac ten problem. Mozecie mi pomoc w jakis sposob.

Wyskakuje cos takiego.

Program Football Manager 2013 v 13 . 2 . 3 f 350176 nieoczekiwanie zakończył pracę.

lukrogowski Partyzant

SLuchajcie nie wiem jak moge rozwiazac ten problem. Mozecie mi pomoc w jakis sposob.

Wyskakuje cos takiego.

Program Football Manager 2013 v 13 . 2 . 3 f 350176 nieoczekiwanie zakończył pracę.

lukrogowski Partyzant

Wyskakuje cos takiego.

sxz69 Młody aktywista

18.02.2013 11:30    #2140     Football Manager - Kącik graficzny - Prośba o skiny
A w google prostą frazę "football manager 2011 skins" ciężko wpisać? Za rączkę trzeba złapać i zaprowadzić.

To jest strona która wyskakuje na 3 miejscu po użyciu googli: http://www.pcgam(...)ger-2011
Linkami do ściągnięcia są podkreślone słowa w opisie.

Oczywiście pojawia się również wiele innych stron ze skinami.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution