Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

krzysiekk9595b Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
16.03.2013 11:35    #2081     Sufler - Porady do gry - zamykanie
a gdybym zapisywal gre i pozniej wylaczal FM przez managera zadan to wszystko bylo by w porzadku? gra zapisana normalnie by sie zapisala ?

robal15 Młody aktywista

Poziom ostrzeżeń: 0
16.03.2013 01:57    #2082     Sufler - Porady do gry - zamykanie
[quote="myfunnygame"]Ja przy wylaczaniu gry zawsze mam bląd i jak go nie anuluje to po kilku sekundach pyta czy chce debugować. Cokolwiek nie wybiore to potem gra uruchamia sie na nowo Oczy Wtedy wylączam jeszcze raz grę managerem urządzen i finito. Pewnie wiekszosc osob by to wkurzylo ale ja tam jestem przyzwyczajony do tego, ze gry nie zawsze są stabilne.

Dodatkowo jak wybiorę ze chcę jednak debugowac to przenosi mnie do Visual Studio w ktorym i tak nic nie moge zdzialac.[/quote]

Też tak mam, i to chyba już od 2 lat, więc się przyzwyczaiłem do tego.

To może ALT+F4 pomoże koledze?
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

15.03.2013 22:13    #2083     Sufler - Porady do gry - zamykanie
Ja przy wylaczaniu gry zawsze mam bląd i jak go nie anuluje to po kilku sekundach pyta czy chce debugować. Cokolwiek nie wybiore to potem gra uruchamia sie na nowo Oczy Wtedy wylączam jeszcze raz grę managerem urządzen i finito. Pewnie wiekszosc osob by to wkurzylo ale ja tam jestem przyzwyczajony do tego, ze gry nie zawsze są stabilne.

Dodatkowo jak wybiorę ze chcę jednak debugowac to przenosi mnie do Visual Studio w ktorym i tak nic nie moge zdzialac.

krzysiekk9595b Wróg ludu

15.03.2013 22:02    #2084     Sufler - Porady do gry - zamykanie
no wlasnie czeka sie bardzo dlugo i nic, a po wlaczeniu managera urzadzen pojawia sie przy FM brak odpowiedzi

krzysiekk9595b Wróg ludu

14.03.2013 16:52    #2085     Sufler - Porady do gry - zdjęcia
Witam, mam problem z grafika. Wkleilem zdj chyba wszedzie gdzie sie dalo to wkleic (sports interative) odswierzylem skorke i grafika dalej nie dziala. Nwm co jest nie tak, moze jakis problem stanowi to ze zdj sa głownie do managera 2008 ale do nowszych managerow rowniez mi chodzily te zdj np FM12. Co dziwne zdj te działaja na opcji classic a na tej zwyklej juz nie. Wolalbym zeby bylo odwrotnie bo poprostu jestem bardziej przyzwyczajony do tamtego wygladu i wgl

krzysiekk9595b Wróg ludu

14.03.2013 16:50    #2086     Sufler - Porady do gry - zamykanie
Witam
W opcjach ustawiłem sobie gre na oknie. Gdy chce zakonczyc gre daje poprostu X i wtedy pojawia sie pytanie czy chce dana gre zapisac, gdy klikne nie manager poprostu zawiesza sie. Dodam ze gram na tej opcji classic

Miathan Partyzant

12.03.2013 20:13    #2087     Sufler - Porady do gry - zatrudnienie
Nie jestem specjalistą ale moim zdaniem masz po prostu pecha. Chyba, że po restarcie, gdy Ty poprawiłeś swoje wyniki, poprawił je także wirtualny manager United. Oznaczałoby to, iż już Cię nie potrzebują...

alq Partyzant

12.03.2013 18:44    #2088     Serwis - Uwagi i propozycje - Forum
Wiem, że tym wątkiem mogę wywołać małą burzę wśród starszego środowiska CMrev. Jednakże chciałbym zaproponować zmianę formy dotychczasowego forum. Mogę zrozumieć, że obecne rozwiązanie to pozostałości z dawnego sojuszu na polskiej scenie FM, gdzie oficjalne fora serwisów były niedopuszczalne. Jednakże jeśli zrobiło się już krok do przodu, należy iść dalej a nie zatrzymać się w miejscu. Obecna forma sprawdzała się jako sufler, jednakże w mojej opinii obecnie aż prosi się o wykorzystanie wszelkich dogodności i wygody płynącej z pełnych wersji skryptów formy. Zapewniają one lepszą optymalizację, panel administracyjny, a także solidne zaplecze SEO. Dla zwykłego szarego managera X, jest ono po prostu wygodniejsze: większe możliwości, większa czytelność oraz przejrzystość, sprawna wyszukiwarka, możliwość zaawansowanych podgrup i rang.
Rozumiem, że budżet CMrev.com może nie pozwalać na zakup płatnej licencji IPB, które obecnie jest chyba najciekawszym i najlepszym silnikiem forum. Jednakże spokojnie można na polskim rynku dostosować bezpłatne pozycje. PhpBB 3, myBB, Przemo. Mają one bardzo dobrze rozwinięty polski support. Sam osobiście najwięcej pracuję na Przemie i jest mi on najbliższy mojemu sercu (pewne zastrzeżenie co do obsługi większych for, ale z bazą CMrev poradziłby sobie spokojnie) i można go już funkcjonalnie bardzo przybliżyć po pewnych modyfikacjach do IPB.
Kwestia integrowania baz danych to też raczej żaden większy problem.

Rzucam luźno pomysł, licząc na jakąś konstruktywną dyskusję. Mam nadzieję, że nie zostanę poddany za to ostracyzmowi przez bardziej konserwatywne grono Rewolucjonistów. Pozdrawiam. ;)

alq Partyzant

Mamy już na forum bardzo popularny dział dotyczący przechwałek odnośnie naszych managerskich przygód. Zapewne jednak każdy z Was miał w swojej wirtualnej karierze sytuację, w której ze złości chciał wyrzucić komputer z 10 piętra, stracił apetyt, nie był w stanie skupić się na swojej pracy, czy może wymyślił własne, nowe wiązanki przekleństw, o których istnieniu wcześniej nikt nie wiedział.
Celem tego tematu jest zachęcenie Was do podzielenia się z Waszymi wpadkami, rozczarowaniami czy może wściekłościami. Często wykrzyczenie złości pomaga rozładować emocję, więc do dzieła!

################

Ja na początek, podzielę się moją świeżynką z dnia wczorajszego.
Półfinał Ligi Mistrzów, rok 2016. Od dwóch sezonów absolutnej dominacji w Anglii moich Wolves staramy się ugrać coś na arenie międzynarodowej. Gramy mecz u siebie z Barceloną. Tą Barceloną, która rok temu dała nam łupnia w ćwierćfinale tychże rozgrywek. Pierwszy mecz u siebie. Początek to huraganowe akcję Katalończyków, a później koncertowa gra mojego zespołu i Barcelona spektakularnie zmiażdżona. Końcowy wynik egzekucji 5:0.
http://s6.if(...)rsxe.jpg

Kibice w ekstazie, manager chociaż zdystansowany na oficjalnej konferencji we wnętrzu siebie przekonany o awansie do wielkiego finału. Przecież zespół, który dotychczas w sezonie przy walce na wszystkich frontach stracił tylko 30 bramek nie może roztrwonić takiej przewagi!!!
A jednak. 8 dni później- Camp Nou. Barcelona rozpoczyna od mocnego uderzenia, 2 minuta Sanchez-1:0. I później następny gol Barcy, jeden, drugi trzeci... koniec pierwszej połowy. Przegrywamy już 5:0. Mecz kończy się wynikiem 7:0...
"Jeszcze przyjdzie Wasza chwila chwały. Dzięki za walkę," - pociesza i jednocześnie dołuję mnie Guardiola.
http://s6.if(...)rssw.jpg

ostry13 Partyzant

Witam:-)
Ostatnio chcialem sobie włączyć managera 2013 i nie dalem rady. Przechodzi do okienka aktualizacyjnego steam i zatrzymuje sie na 1%. Po chwili wyskakuje komunikat:

Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoją sprawą dla gry Football Manager 2013. Kod błędu: (55).

Wszystko by było wporządku jakby to trwało jeden lub dwa dni a ja codziennie rano i wieczorem probuje i trwa to juz ponad tydzień.
Pozdrawiam
Pomóżcie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution