Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Ignachinio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam dość, no przecież ile można. Gram trzeci sezon Lechem Poznań. Udało mi się wzmocnić drużynę na tyle że nieźle radzi sobie w LE(Remis z Lazio wygrana z Sportingiem). Przychodzi PP i co? I gów.... trzecioligowy Chrobry mnie jedzie dwa-zero, trzy-jeden. Wystawiam najsilniejszy skład. Ustawiam taktykę na kontrole. Przeprowadzam rozmowę motywacyjną.. ustawiam indywidualne ustawienia.. i tak zawsze przegrywam przez tak samo padające gole... no żal d.. ściska to ma być manager?! To jest syf... na dodatek w 50 minucie meczu.. zawsze, napiszę wyraźniej ZAWSZE któryś z moich piłkarzy dostaje kontuzję na cztery tygodnie(nie muszę dodawać że przeciwnik nie jest karany nawet zółtą kartką).. Mam takiego czegoś dość.. rozumiem przegrać.. ale nie z klubem który miał pięć porażek pod rząd w lidze...

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

06.04.2013 13:03    #2042     Football Manager - Ogólna dyskusja - problem!
karta fraficzna:
wchodzisz w manager urządzeń klikajac na lawie "windows"+"Pause" Wybierasz manager urzadzen, z listy wybierasz karty graficzne i podaj jaka masz bo chyba nie podales, to jest wyciag z dxdiag jak dobrze kojarze :P

05.04.2013 18:29    #2043     Sufler - Porady do gry - Pomocy! FM 2013
tez to mam. mialem.

Stworz nową kariere w zwyklym trybie stworz tam nowy profil managera(nie korzystaj z wczesniej uzywanego profilu) zapisz gre dla pewnosci a potem sprobuj po sieci zagrac na tym nowym profilu... Mnie to pomoglo kiedys tam ;)

04.04.2013 23:01    #2044     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup FM13- warto?
sxz69 kiedys o komputerach grajacych w szachy tez mowiono ze nie wygraja z czlowiekiem wiec nie skreslalbym szans ze kiedys fm dorowna poziomem do ludzkiej rzeczywistosci i wszystko bedzie gralo jak w realu ;)

niestety futbol jest bardzo skomplikowanym tworem: ciagle pojawiajace sie niuanse w taktykach, zmiana rol dla poszczegolnych formacji i in.
Porownanie tomb raidera do symulatora managera pilki noznej ... piszesz powaznie? Przecież TR to gra, w ktorej chodzisz postacia, masz ograniczone pole ruchu, kilka(nascie) odwzorowanych ruchow, skokow, strzalow czy co tam teraz mozna robic w TR. W managerze pilkarskim jakim jest fm masz duzo opcji, ktore na biezaco sa konfrontowane z rzeczywistoscia: rozmowy, kondycja, taktyka, rola, pogoda, wyjazd/dom i wiele innych.
SI musialoby stworzyc mega potezny kod, ktory to wszystko by ogarnial(kazda mozliwa ewentualnosc plus czynniki losowe) i odczulyby to nasze kompy. Beda jaja jak specjalnie dla FM tryeba bedyie kupic 64 GB RAM, plus 8 x 5GHz ;)

sxz69, ale brzydkie porownywanie...jedno i drugie ugrupowanie to dno choc ostatnio PiS zyskuje ;) choc jakby sobie przypomniec ich rzady to brrr ... trzeba kogos nowego u wladzy ;)

EOT

sxz69 Młody aktywista

04.04.2013 21:49    #2045     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup FM13- warto?
Widzę, że dyskusja na temat FM12 vs. FM13 jest całkiem zaciekła. Prawie jak debata pisiorów i peowcami :)

Wrzućcie na luz. Każda z tych odsłon ma swoje + i -. To jest tylko gra, która nigdy i przenigdy nie odwzoruje w 100% prawdziwej piłki. Bo po prostu się nie da w 100% za pomocą komputera oddać ruchów, zagrań i myśli człowieka podczas uprawiania sportu. Trzeba to sobie uświadomić, że FM to tylko symulacja, która pomaga wcielić się w pracę managera piłkarskiego, a nie nim być.
Amen.

Aciel Partyzant

03.04.2013 20:54    #2046     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup FM13- warto?
Witam,
ostatni wyszedłem w końcu w mojej skromnej działalności zawodowej na plus/ Z racji braku większych wydatków mam kilka złotych na zakup sobie jakieś zabawki. Do dnia dzisiejszego, pomimo wielkiego zamiłowania do FM i pokaźnej kolekcji pudełkowej poprzednich wydać, nie kupiłem jeszcze najnowszej wersji naszego kochanego managera. Początkowo wstrzymałem się ze względu na fatalne opinie i agrywalność, a później nie miałem na to odpowiednich środków finansowych. W związku z tym, czy warto już kupić FM13, czy może jednak darować sobie zakup czekając już na listopadowo/grudniowe najnowsze wydanie gry?
FM12 jest dla mnie bardzo udany i jeśli FM13 daję mniejszą radość i przyjemność z gry to już od razu go dyskwalifikuje. Czekam na Wasze porady, mój portfel jest zbyt skromny abym mógł sobie pozwolić na zwykła darowiznę na rzecz SI ;)

maiku Partyzant

01.04.2013 21:56    #2047     Serwis - Uwagi i propozycje - FM 1888
Witam.
Dzisiaj natknąłem się na info (zapewne prima aprilisowe) o Football Managerze 1888, mającym prezentować początki profesjonalnego footballu na świecie. Nie wiem czy taki fm naprawdę powstaje czy nie ale pomyślałem że ktoś mógłby zrobić taką modyfikację do FM-a 12 lub 13. Z tego co wiem pierwsza liga stworzona została w Anglii, brało w niej udział 12 drużyn grających taktyką all-out-attack (na jednym ze screenów w necie widać taktykę 3-2-5). Czy ktoś z cmrev mógłby spróbować zrobić coś takiego? Mogę pomóc wyszukując jak najwięcej info o tamtym okresie, jednak nie mam możliwości zrobić modyfikacji do FM-a.

Kessler1 Partyzant

Witam
Gram drugi sezon Napoli (z aktualizacją składu sezonu 12/13) i miałem szansę sprowadzenia z Romy Laciny Traore za śmieszne pieniądze, skorzystałem rzecz jasna ;). Gram taktyką 4-4-2 z odgrywającym napastnikiem oraz wysuniętym. I teraz rodzi się moje pytanie. Mianowicie jak wykorzystać potencjał Traore w walce o górne piłki (samo ustawienie dośrodkowań na odgrywającego nie koniecznie się sprawdza.) Pytanie może wydać się dość głupie i banalne, ale to dopiero mój drugi sezon z football managerem ;). Z góry dzięki za pomoc.

robal15 Młody aktywista

Nic takiego nie znalazłem. . Trochę to jest śmieszne, bo odblokowałem osiągnięcia za wygranie ligi i pucharu krajowego, ale podwójnej korony już nie zdobyłem:D

Czym się różni nagroda managera roku od tytułu Manager Roku? Jak je odblokować?
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

robal15 Młody aktywista

Również mam problem z osiągnięciami. Nie wszystkie się odblokowują. Ostatnio zdobyłem podwójną koronę, zostałem managerem roku i zapłaciłem ponad 10 mln agentom. Z wyżej wymienionych osiągnięć zaliczyło mi tylko ostatnie. Da się do jakoś naprawić, czy muszę się już z tym pogodzić?
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution