Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

manager2013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
to powyzej to pytanie nr 1.

Drugeo pytanie brzmi: jak dodac dodatki ? np nizsze ligi Polskie itd (mam tylko extraklase i 1lige) bo sciagalem plik z tego forum w zip,stworzylem folder edytor , wkleilem tam plik,ale nic nie ma,jak wejde w grę. Jesli ktos sie biegle zna to prosze napisac na gg; 47637112. z gory dziekuje za odzew.

manager2013 Partyzant

Witam! sciagnalem tą grę ze steama (po wpisaniu kodu) i teraz pytanie: zawsze musze odpalac wpierw steam i miec polaczenie internetowe by gre odpalic? help

reyty Partyzant

Przy dodaniu managera gra wiesza się. Miał ktoś taki problem?

manager2013 Partyzant

szefie bugi - pobralo mi w zipie,zrobilem ten folder,wdupilem plik do niego i nic. masz moze gg?

bugi42 Młody aktywista

Folder editor data tworzysz w folderze Football manager tam gdzie masz tactics itd.
...

manager2013 Partyzant

kurcze powinno byc editor data ale ja nie mam owego pliku, dodam tylko,ze jak gre odpalam to musze wpierw wlaczyc steama zawsze (jest potrzeby net) bo inaczej sie gry nie da odpalic,na tych zasadach to dziala?

manager2013 Partyzant

jeszcze jedno: "Pobrany plik należy wkleić do katalogu użytkownika (domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/editor data). " ok-mam 2 foldery football manager ,ale w jednym jest samo sound ,a w drugim exported teams,filtres,games,matches, sounds tactics. i jakis obraz... jakis pomysl gdzie to wkleic?

manager2013 Partyzant

dzieki mistrzu :)

manager2013 Partyzant

a moglbys pomoc skad pobrac owy dodatek? jakis link ? i do jakiego foldru ? :)

manager2013 Partyzant

odpowie ktoś?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution