Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

sxz69 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.08.2013 11:20    #1811     Football Manager - Ogólna dyskusja - inna rola
Sory, ale chyba z choinki się urwałeś, że zadajesz takie idiotyczne pytania ;>
To wygląda na jakiś głupi trolling...

To jest Football MANAGER, a nie Football Asystent/Dyrektor itd...

saiN Partyzant

Witam,

Po premierze (czyli dosyć dawno) kupiłem Football Managera 2012. Gra działała bezproblemowo, jednak po pewnym czasie zauważyłem pewne błędy. Przez ten czas grałem dużo karier i nie było żadnych większych problemów. Jednak miesiąc temu stworzyłem nową karierę prowadzącą do chwały drużynę Wisły Kraków. Mój błąd polega na tym że po otrzymaniu czerwonej kartki w meczu zawodnik nie dostaje żadnego zawieszenia.
Po prostu gra w następnym meczu jak gdyby nigdy nic. Jednak w przypadku kar za dużą ilość żółtych kartek wszystko jest w porządku.
Zauważyłem również brak jakichkolwiek konferencji prasowych oprócz tej pierwszej na której nowy trener zostaje przedstawiony mediom. Z moich badań wynika że to błąd patchu 12.2.2 ponieważ gdy był stary patch takich błędów nie było. Proszę o pomoc jak mógłbym zmienić wersje gry na np. 12.0.0 lub jak rozwiązać ten problem na wersji 12.2.2

Pozdrawiam

alanekko Partyzant

02.08.2013 00:54    #1813     Football Manager - Ogólna dyskusja - inna rola
odpowiedź masz w nazwie gry... właścicielem klubu można być w Fifa Manager

Pawi125 Partyzant

02.08.2013 00:08    #1814     Football Manager - Ogólna dyskusja - inna rola
Witam
Czy da sie w FM 13 pełnić inne role niż manager? Chodzi mi np o dr. sportowy lub najlepiej właściciel klubu?

manki Partyzant

Witam, niedawno założyłem managera Play by forum www.bundesliga-man.aaf.pl
Mecze symulowane są w grze Football Manager 2013
Szukam symulatorów, moje GG - 46737708

manki Partyzant

Zapraszamy serdecznie na najnowszego managera niemieckiej Bundesligi -
http://www.man-bundesliga.aaf.pl/ Jest to manager typu PBF ( Play by forum ), na początku zapisujecie się po jakiś klub, następnie dokonujecie wszelakich transferów ligowych jak i krajowych, po końcu okna transferowego podajecie składy na mecze ligowe jak i Pucharowe. Jest jeszcze wiele atrakcji na naszym managerze, sprawdź, a nie pożałujesz ![

Symulację rozgrywane są w FM 13

Jutro o 18:00 zapisy po kluby, kto pierwszy ten lepszy !!

39652360 moje gg

ksf22 Partyzant

w trybie standardowym Football Manager 2013 podczas wyboru lig, większości europejskich rozgrywek nie można wybrać (żółty trójkąt z wykrzyknikiem), napisane jest np. (maksymalna liczba drużyn (premier league) to 20, znaleziono 23.
można to jakoś zmienić, żeby grać normalnie?;)

dvyvek Partyzant

31.07.2013 13:44    #1818     Sufler - Porady do gry - Jak w to grać ?
A jakie masz ustawione doświadczenie przy tworzeniu profilu managera?

Fabers Partyzant

nie wiem jak jest w nowych managerach, ale grając kiedyś zespołem z drugiej ligi greckiej, Proodeftiki F.C. w championship manager 01/02 po wygraniu ligi pucharu ligi oraz 3 krotne LM udawało mi się ściągnąć do klubu piłkarzy takich jak Luis Figo czy Miloslav Klose, niestety byli to piłkarze w wieku 33-36 lat dostali kontrakt months to months z klauzula opcji trenera po zakończeniu kariery ale udało mi się ściągnąć ich, Młodzież było ciężej ściągnąć a raczej wyrwać ich z klubów typu real czy Milan, ale jeśli znajdujesz zawodnika 19 latka, ktory sie super rozwija i jego pracodawca jest jakis sredniak typu den hag czy celta vigo to nie ma problemu, aczkolwiek w Wiśle Kraków ostatnim czasem w FM 08 udało mi się zakontraktować Jose Francisco Molina a tylko oczywiście był za darmo i kontrakty tylko na rok, później poszedł do Recreativo:P

lancos3-11 Partyzant

[quote="ColonelNosio"]Jestem całkowicie świeżym graczem w Football Managera, to moja pierwsza kariera i mam pytanie. Czy jako gracz niedoświadczony powinienem rozpocząć grę słabszym czy lepszym zespołem? Jak na razie gram półamatorskim AFC Telford z piatej ligi angielskiej, prognoza mediów miejsce 24 czy coś koło tego. Mam Fma 13.[/quote]
Nie graj aż takiego hardcore'a. Spróbuj sobie Realem Jaen. Masz milion dwieście w sakiewce, równy skład i dobrą sytuację płacową jak na 3 ligę hiszpańską. Buduj sobie skład, a jak osiągniesz sukces to przerzuć się na Truro, albo inne Sousense :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution