Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Zakrzes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.10.2013 17:03    #1661     Sufler - Dodatki do gry - Jak pobrać uaktualnienie?
Jak pobrać to uaktualnienie >> http://www.cmrev(...)ix_.html

BeKaSiak Partyzant

Kamilx Młody aktywista

30.10.2013 12:30    #1663     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Ktoś chętny do wspólnej zabawy, przed Football Managerem 2013? Uaktualnione składy. Wcześniej grałem ze znajomym ponad 7 sezonów, dlatego zaznaczam - szukam osoby długodystansowej, która nie zniechęci się po 5 porażkach. Wszystko inne do ustalenia, zazwyczaj to ja jestem HOSTEM - problemów z lagami nigdy nie było. Nie ukrywam, że fajnie byłoby, gdyby osoba skora do gry, posiadała mikrofon. Wtedy wyrażana ekspresja, zawód, szczęście jest po prostu bezcenne.

*umawiamy się, gdy któryś z Nas dotrze do finału LM - zakłada garnitur! Wbrew pozorom jest to świetny ubaw, a gdy sięgałem do LM z Schalke ubrany w garnitur, czułem się jak prawdziwy trener! Mimo, że była to 4 godzina w nocy (sic!).

Chętnych zapraszam na prv.

Kamilx

Devilyn Partyzant

[quote="Szarlatan"][quote="robal15"]W marcu. Po tym updacie silnik to jest jakaś masakra. Każda akcja wygląda tak samo: podanie do skrzydła, rajd skrzydłowego, wrzutka i gol. W ogóle nie ma prostopadłych podań, kontr i akcji sam na sam. Obrona i bramkarz dalej grają beznadziejnie. Równie dobrze mogło by ich nie być. Wyniki są hokejowe: 4:0, 5:3 lub 4:3. Zawodnicy biegają jakby bili pijani:)

Poprzednia wersja silnika meczowego była o 100% lepsza. Już czekam na kolejną łatkę, która jak zwykle poprzestawia wszystko do góry nogami.[/quote]

w fm 13 też nie było prostopadłych podań. żeby nie było zagrań na dobieg, na obrońcę czyhającego na linii spalonego, w głowie się nie mieści. przecież to standardowa zagrywka. czego się spodziewać, skoro silniki meczowe tworzone są pod dwie formacje: 4-4-2, i pochodne formacji z jednym napastnikiem i dwoma skrzydłowymi pomocnikami (plus środkowy ofensywny pomocnik w klubach hiszpańskich). nasz wpływ na rozgrywkę jest ograniczony do minimum. nie ma szans na jakiś "własny styl". skrypty, i nic więcej. nudy niesamowite.

tylko u mnie w 12 rozegranych spotkaniach aż 10 razy padła nieuznana bramka? o dramatycznych słupkach i poprzeczkach już nie wspomnę.

poza tym, jestem już pewien, że reaserch takich lig jak turecka czy rosyjska robił ktoś, kto jest fanem krykieta. nie ma szans, żeby była to praca kogoś, kto naprawdę śledzi tamtejsze rozgrywki. gdyby nad bazą danych pracował w SI chociaż jeden pasjonat piłki nożnej, to nie wypuściliby tak niedopracowanych zawodników. smutne, ale prawdziwe.[/quote]

czyli co, w tym roku Fifa Manager 14 Legacy Edition? ;)

Shrek Partyzant

Jeszcze coś mnie niepokoi.

Grając w demo, zauważyłem, że po stworzeniu managera, ale przed wybraniem klubu, który się będzie prowadziło, gra zamula przy wczytywaniu nowych okienek ( jakieś 3 - 5 - 7 sekund - niby nic, ale troszkę denerwujące). Natomiast, gdy klub już wybraliśmy gra śmiga jak najbardziej poprawnie + ewentualnie jakieś małe przycięcia przy zmianie okna. Czy to wina słabe sprzętu laptopowego, czy może brak jakiegoś elementu systemu Windows?

Pytanie do grających w beta, czy przy dużej bazie danych i tak na oko 16 i więcej ligach europejskich, da się grać na 2 gb Ramu i procku 2,7 ?? Czy lepiej za wczasu dokupić kostkę ramowa.

Chrzano Partyzant

Już gramy w DEMO! Zapraszam do zobaczenia wersji demonstracyjnej gry Football Manager 2014!

http://www.youtu(...)youtu.be

Szymon1919 Partyzant

Witam :)

Chciałbym się dowiedzieć czy można ściągnąć z jakieś stronki grę a potem zakupić klucz i zainstalować ? Niestety mój laptop nie czyta płyt :( i tutaj mam problem.

Wielkie Dzięki za odpowiedź ;P

Chrzano Partyzant

Siemanko ziomeczki!
Jako iż za cztery dni będzie miała miejsce oficjalna premiera Football Managera 2014, także YouTube kontynuuje swoją przygodę z tą grą!
Jak pamiętacie na moim kanale gramy w FM od wersji 2012. Przygotowałem dla Was ankietę, jakim klubem mam rozpocząć karierę w najnowszej wersji gry. Zapraszam do głosowania i przypomnienia sobie moich ubiegłych karier!
Trzymajcie się!

Ankieta: http://strawpoll.me/593793
Mój kanał: https://www.youtu(...)sLixWpyQ

alq Partyzant

Witam,
na jednym z renomowanych zagranicznych serwisów zajmujących się FM znalazłem bardzo ciekawego save do najnowszego wydania gry. Obejmuję on większość lig. Co ciekawe można wygląda to identycznie ze zwykłym początkiem rozgrywki (dane managera/okno wyboru zespołu) z tym że gra ma stan na 2018 rok (a więc masa newgenów i rozwiniętych obecnych młodych gwiazd). Gorąco polecam, bo do testów może się bardzo przydać.
Oto link: http://www.media(...)+save.fm
(proponuje zamieścić plik w dziale FilePlaneta)

Miłej zabawy!

PS: Spójrzcie sobie na profil Milika i historię personalnych sukcesów Lewandowskiego. Miła niespodzianka, przede wszystkim z tym pierwszym. ;)

skazi Partyzant

[quote="druid78"][quote="skazi"][quote="druid78"]
Jeśli chodzi o sterowniki nvidii (sam mam nvidie) to pierwsze słyszę żeby steam wymuszał konkretną wersję sterownika (sam mam nie najnowszą a problemów nie ma). Rozumiem że przeczytałeś i spróbowałeś sposób ze strony którą podałem? Dziwne że z jedna z najpopularniejszych dystrybucji ma takie problemy ze steamem zważywszy na to że na stronie steama jest polecane ubuntu :)[/quote]

Instalacja z managera aktualizacji to akurat żaden sposób, pisałem przecież że w repo ubuntu nie ma wersji, którą Steam sobie u mnie życzy. Po zainstalowaniu 3.10 krzyczał mi o 3.10.22. Załadowałem mu w końcu manualnie 3.19, to FM skreszował przed startem. Nie chce mi się dociekać dlaczego, może XFCE nie ładuje domyślnie jakichś bibliotek... póki co wracam do Windozy. Na święta pewnie spróbuję jeszcze raz.[/quote]
Tylko co to jest to 3.10 lub 3.10.22? Bo chyba nie sterowniki od nvidii. Sterowniki od nvidii mają wersję powyżej 300...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution