Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

gregryszka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wszytko co wymieniles jako braki czyli rozmowy motywacyjne,zebranie zespolu itp normalnie funkcjonuje,brak tylko interakcjii z innymi managerami i pilkarzami spoza klubu....poza tym-rozegralem mym klubem test-mecz-tzn testowani byli wolni zawosnicy,bylo ich 25,ale...w Zawiszy test 1 i Zawiszy Test 2 pilkarze dublowali sie,tzn w jednym czasie w obu druzynach wystepowali ci sami gracze,sklonowali sie czy co....
aha,maly blad jeszcze-Podbeskidzie wysyla swoj zespol rezerw az do Ilawy;)kawaleczek chlopcy maja;)

DaroRUT Partyzant

[quote="Aldor"]Dopoki "killer taktyka" ma cokolwiek wspolnego z rzeczywistoscia to jeszcze przyjmuje to z przymruzeniem oka. Ale kiedy jest to formacja opierajaca sie na 6 obroncach w tym 4 bocznych to cos chyba nie halo. Sprobowalem tez gre bez ofensywnego pomocnika i bez srodkowego przesuwajac ich na skrzydla. Wygralem.

W ogole mam wrazenie, ze bezsensu jest miec kogokolwiek w srodku, musze to dzis wieczor sprobowac. :)[/quote]

Właśnie to jest popierzone, że jeżeli nawet ktoś chce na upartego zagrać, to aby odnaleźć się w nowym FM musi wymyślać taktyki, którymi w realnej piłce nikt się nie posługuje. Krótko mówiąc zaliczyłbyś wpier.... Chore. Silnik jest spieprzony, a gracze kombinują jak go obejść aby były wyniki. Może w ogóle bramkarz jest niepotrzebny. :) Próbowałeś? :) Wystaw go w ataku.

Ja rozumiem sytuację, kiedy grę kupuję na całym świecie 10.000 ludzi, jest niski budżet, mało pracowników i trzeba czekać na aktualizację, ale przy tak wielkim produkcie jakim jest Football Manager jest to niepojęte. Z resztą pisałem o tym do Paula. Nie chcę nikogo obrażać, ale chyba też średnia wieku ludzi którzy najczęściej kupują FM teraz to 10-12 lat. Cieszy, że dochodzą nowi fani, sam mam nadzieję, że kiedyś mój syn będzie nim również, jednak młodzi gracze często nie mają porównania, bazują na dwóch ostatnich wersjach i wydaję im się, że jest wszystko w porządku. Chyba, że mają takie pojęcie o piłce.... Gra jest spaprana i nie trzeba być geniuszem aby tego nie dostrzec.

Zastawiam się czy z tych większych tytułów jest jakaś gra, która ma premierę, a następnie ostatnia łatka jest do niej po pół roku i wtedy można w nią grać. Chyba tylko Football Manager. Owszem, żadna gra nie jest idealna, ale przynajmniej ma jakiś sens i można ją ukończyć. W FM nie można nawet zacząć...

kubak911 Partyzant

05.11.2013 20:01    #1623     Sufler - Problemy techniczne - Problem STEAM
Mam nastepujacy problem, posiadam gre football manager 2014, przegralem juz w nia 30h, w poszukiwaniu edytora wbilem na forum znalazlem interesujacy mnie watek nie wyszedlem z niego i chcialem uruchomic gre,tak zrobilem wtedy doszla mi nowa zakladka w bibliotece inne gry i tak wlasnie fm, ale pisalo zamiast graj to zakup, pomyslalem ze usune zawartosc lokalna i wpisze kod jeszcze raz ale wtedy wyskakuje takie cos :http://i40.tinypic.com/9lgbwx.png w profilu nadal pisze ze mam przegrane 30h/zdobyte osiagniecia ale jak ja mam ta gre znowu zainstalowac/odpalic? prosze o pomoc

veras Partyzant

[quote="marcin260690"]Juz sobie poradzilem dzieki. a co do patcha to widze ze chyba sie juz pojawil, sprawdzcie najnowsze wiadomosci na steamie.
Hello Managers,

A small FM14 update has just been released and is now available to download - it is fully save game compatible.[/quote]

Zaj****** jestes!!!!!
Może jeszcze tylko napisz jak to zrobiłeś bo może ktoś też ma ten problem?!!!!!!!!!!!!!!

marcin260690 Partyzant

Juz sobie poradzilem dzieki. a co do patcha to widze ze chyba sie juz pojawil, sprawdzcie najnowsze wiadomosci na steamie.
Hello Managers,

A small FM14 update has just been released and is now available to download - it is fully save game compatible.

DaroRUT Partyzant

Właśnie dostałem odpowiedź od PaulC na forum SI. http://commu(...)/page23?

Dear SI - Is there a chance that by the end of the week we will see a new update? Please reply.
This is important because when playing the current version, you will need to make an appointment with a psychologist.

Fair play, that is actually very funny
ps No date set yet

W tłumaczeniu dla lagygaga - To jest bardzo zabawne, data jeszcze nie jest wyznaczona. Czyli reasumując robią.

DaroRUT Partyzant

Mógłby ktoś rzec co się przypierd..., gra ma super oceny na całym świecie. http://commu(...)-Reviews Widzieliście to?

Szkoda, że w większości artykuły sponsorowane.

Na dobranoc na forum SI jest cicho, praktycznie nikt z pracowników się nie wypowiada, a to może tylko oznaczać że ciężko pracują nad nową aktualizacją. Tak więc bądźmy dobrej myśli.

DaroRUT Partyzant

[quote="leschqo"]Przed chwilą byłem w Galerii Ostrovia i w Tesco 24h manager jest w odstraszającej cenie 138,- :)[/quote]

Od razu odstraszająca. Jak podzielisz tą liczbę na ilość premier* jaką ma FM to wychodzi naprawdę tanio.

* Każdy patch, fix, fixik fixa itp to jak kolejna premiera, gdzie gracz liczy że może teraz jest ok.

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Przed chwilą byłem w Galerii Ostrovia i w Tesco 24h manager jest w odstraszającej cenie 138,- :)
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

AlChemic_ Partyzant

Mam pewien problem, ktoś pomoże?

Na wstępie pragnę uspokoić kolegów po fachu i zaznaczyć, że posiadam oryginalną serię Football Managera, a błąd z którym się teraz zmagam jest pierwszym takim w moim życiu. W FM2011 miałem troszkę podobny, ale ominąłem go dzięki wielowątkowym zapisom gry, posiadałem kilka plików zapisu, stąd też, jeśli w jednym wkradł się błąd, to odtworzyłem inny. Teraz mam poważny problem, po bodaj sezonie moje zmagania były zapisane w jednym pliku, który napotkał błąd. Muszę też zaznaczyć, że nie eksperymentuje z tą grą, jedynie wgrywałem godła klubów i zdjęcia zawodników, to tyle. Rozgrywka jest czysta jak łza, jednak brud wdarł się po kilku nieudolnych zapisach (czasem siadał laptop, lub wywaliło korki). Tak czy owak stanąłem przed błędem nie do zatrzymania, daje ku potwierdzeniu screen shota z błędem -> http://www.picsh(...)l/380145

Błąd jest na tyle dziwny, że włącza się w jednym momencie czasowym, przed meczem z Evertonem. Gram jako manager Chelsea, choć zacząłem z 3 ligowym zespołem Cremonese z Ligi Włoskiej. Nie mniej jednak ten czas, który przesiedziałem jest wart zapamiętania, a nie chciałbym go stracić w ten okrutny sposób, toż to prawie 8 lat w FM.

Prosiłbym was o pomoc z tym błędem, jeśli ktoś wie jak to załatać, co zrobić, to proszę pisać. Jeśli nikt nie będzie miał żadnego pomysłu, to cóż. Pozostanie mi rozegrać ten sezon jeszcze raz. Sam też będę próbował.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution