Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

OptimusPrime Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.01.2014 18:24    #1451     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="Willson"]To już za dużo. To ma być symulator czy sim?
Ja sima nie chcę. Był taki kiedyś, nazywał się Ultimate Soccer Manager, miło go wspominan....

ale to nie była poważna gra.
Przynajmniej dla mnie. Mniej wodotrysków, więcej esencji. Tylko po co ja się łudzę? Kto to kupi? Na pasjonatach się nie zarabia w tej branży. Zarabia na tłuszczy i bajerach.[/quote]

Też mi nie pasuje takie coś,całkiem by się pogubili.Fifa chyba miała takiego menadżera chyba podajże z takimi pierdółkami

Willson Partyzant

13.01.2014 16:28    #1452     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
To już za dużo. To ma być symulator czy sim?
Ja sima nie chcę. Był taki kiedyś, nazywał się Ultimate Soccer Manager, miło go wspominan....

ale to nie była poważna gra.
Przynajmniej dla mnie. Mniej wodotrysków, więcej esencji. Tylko po co ja się łudzę? Kto to kupi? Na pasjonatach się nie zarabia w tej branży. Zarabia na tłuszczy i bajerach.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

PrzemekManU1878 Partyzant

13.01.2014 00:26    #1453     Sufler - Dodatki do gry - Koszulki i Loga
Pytanie właśnie dotyczy tego co w temacie.. Czy mogę wrzucić koszulki i loga przeznaczone do FM14 w grę FM12 i będzie poprawnie wszystko chodziło czy właśnie będzie z tym problem? Chciałbym odświeżyć trochę Mojego Managera, w związku z tym takie pytanie.. Dzięki z góry za odpowiedź.

Jakby nie chodziły z FM14 to może chociaż z FM13?

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Jeżeli ktoś ma ochotę uruchomić "ogromną bazę danych" dla FM 14 - jest tutaj:

http://uploaded.net/file/6kvcxyte

Dodawanie do gry: wypakuj "database size filter dialog.xml" and "new game settings.xml" (na przykład na pulpit) a potem wrzuć tutaj: My Documents / Sports Interactive / Football Manager 2014/panels. Jak nie masz folderu "panels" - utwórz go.

jarek1987 Partyzant

Polska Liga update dodaje terminarz dla drużyny rezerw ale nadal mam problem z drużyna U-18. Ma ktoś jakiś pomysł jak stworzyć dla nich rozgrywki? Jest jakiś edytor żeby zrobić ligę U-18?

Szukałem oficjalne edytora FM 14 ktory niby powinien być w C/Pliki programów (x86)/Steam/SteamApps/common/Football Manager 2014/tools/editor ale go tam nie ma. Czy muszę go pobrać za opłatą ze steama czy jest on darmowy?

Proszę o pomoc.

romantico Partyzant

11.01.2014 01:27    #1456     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="nesete"]Aż się udzielę. Tytułem wstępu, gram w manager od 1999 roku (dość długo). Moim zdaniem spokojnie da się ogarnąć grę w FM 14, więcej, najnowsza łatka nic nie zepsuła. Moi gracze słuchają się poleceń, grają na tyle im możliwości starcza. Nie mam samograja, często reaguję w trakcie spotkań bawię się, przesuwam, kombinuję, działam. Więcej, uważam tą wersję za jedną z najlepszych z FM-ów. Niemniej jednak chętnie przedyskutuję taktyczne manewry czy inne tematy z kimś, kto nie bije piany, że nie ma easy mode, tylko stara się coś osiągnąć.
e: trochę literówek :/,[/quote]

By móc z Tobą podyskutować, najpierw poczytaj sobie wpisy innych osób o błędach a także zaglądnij na forum SI, to wtedy będziemy mogli dyskutować. Jeżeli twierdzisz, że nic nie zepsuła, to widocznie mało wymagasz od gry lub masz problemy ze wzrokiem.

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
10.01.2014 23:20    #1457     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
Aż się udzielę. Tytułem wstępu, gram w manager od 1999 roku (dość długo). Moim zdaniem spokojnie da się ogarnąć grę w FM 14, więcej, najnowsza łatka nic nie zepsuła. Moi gracze słuchają się poleceń, grają na tyle im możliwości starcza. Nie mam samograja, często reaguję w trakcie spotkań bawię się, przesuwam, kombinuję, działam. Więcej, uważam tą wersję za jedną z najlepszych z FM-ów. Niemniej jednak chętnie przedyskutuję taktyczne manewry czy inne tematy z kimś, kto nie bije piany, że nie ma easy mode, tylko stara się coś osiągnąć.
e: trochę literówek :/,

maciejgluszek Partyzant

10.01.2014 16:43    #1458     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
Nie tak prędko... ;)

"There will be another ME update, probably with 14.3 when the data is updated."

http:(...)t9348601

Informacje ze steamdb.info pokazują jedynie, że kod został wrzucony dla testerów wewnątrz SI "int-test" oraz później dla testerów zewnętrznych "ext-test". Historia pokazuje, że takich wrzutek dla QA może być wiele zanim pojawi się wpis mówiący o wrzutce updatu - "branches/public/"

bonus1 Partyzant

09.01.2014 19:24    #1459     Sufler - Porady do gry - FM14 Wartość Polskich Ligowców
W dawnych managerach było coś takiego jak "League Standard" [chyba do fm 2012]
Pamiętam że jak to zmieniałem na 15 i wyżej to w słabszych ligach piłkarze kosztowali mi nawet powyżej 20 mln funtów
Teraz tego nie ma i jak grasz np Celtic, Anderlecht czy jakąś inną równą lub słabszą ligę to ceny grajków są o wiele niższe niż w tych czołowych ligach i żadne podnoszenie poziomu ligi na 200, reputacji kraju/zespołu tu nie pomoże. Tak więc w obecnym managerze nie wiem jak to zrobić

bonus1 Partyzant

09.01.2014 19:18    #1460     Sufler - Porady do gry - Problem z kamerą "Zbliżenie"
Witam i pozdrawiam wszystkich jako że to mój pierwszy post tu.
W managery gram od jakiś 14 lat [wcześniej jeszcze cm] i żadnego nie opuściłem ale przejdę do rzeczy
Mecze zawsze gram na kluczowych i kamerze zbliżenie i mam następujący błąd który dość często się zdarza 2/3 razy w meczu.
Tak więc mam 2 pytania odnośnie rozgrywania meczy w trybie 3d
Otóż kamera w FM 2014 przy którejś sytuacji kluczowej mi się oddala [nieznacznie] ale jednak 2 - 4 razy w meczu potrafi się tak oddalić a ja lubię jak największe postacie grajków i mnie to denerwuje. Miałem to na łacie 14.1.3 mam też na najnowszej, mało tego moi koledzy na rożnych skórkach i komputerach też mają ten bug kamery.
Tak więc pytam czy jest jakiś fix albo sposób do tego żeby ta kamera zawsze miała piłkarzy jak na początku meczu [gdy przybliżam scrollem myszki na max] bo teraz jedynym sensownym rozwiązaniem jest przewinąć na chwile do tyłu mecz i wtedy znowu działa mi scroll w myszce że mogę zoomować.
Jak nie przewinę meczu podczas tego bugu to jest oddalenie i scroll w myszce nie działa.
Proszę o pomoc bo mnie to strasznie denerwuję a ja akurat zwracam uwagę na takie szczegóły.

I jeszcze jedno pytanko w fm 2011 były kiedyś włosy do ściągnięcia [lepsze kolory w 3d]. W 2014 rude i blond wyglądają mało wyraźnie czy może ktoś spotkał się z jakimś lepszym bardziej wyrazistym kolorem włosów w 3d ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution