Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Henry Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.09.2014 12:46    #1241     Sufler - Problemy techniczne - Błąd logowania do youtube
Nie umiem zalogować się do youtube'a z poziomu gry. Dostaję informację o niewłaściwych danych. Próbowałem chyba wszystkiego - normalny adres i hasło, a także to z poradnika: http://www.footb(...)p;id=251

Macie tak samo?

pawel25ad Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
skąd pobrać FM14 działającego z crackiem bez crash dump? miałem fajna wersje ale cos mi sie stało z kompem i przepad manager.. Proszę o pomoc

rafapietrzyk Partyzant

[quote="Gamba111"]FM12 przestarzały? FM12 łatwiejszy od FM14?

Mam wrażenie, że z każdą kolejną częścią wszystko jest upraszczane, w szczególności trening i taktyka. W 12 te elementy są bardziej złożone i dają więcej możliwości.[/quote]

Według mnie a jestem fanem managerów piłkarskich od cm 04 mogę powiedzieć że 2014 jest najlepszą i najtrudniejszą częścią gry ale każdy ma swoje zdanie.

rafapietrzyk Partyzant

Czasami tak jest i w świecie rzeczywistym, że Agent ma stosunki z jakimś innym managerem dobre i jemu upycha przykład Mendes miał dobre stosunki z Limem to jego piłkarze przyszli a nawet nie chciał negocjować tych zawodników z innymi klubami proste tak samo możesz mieć tutaj.

januzaj10 Partyzant

02.09.2014 22:53    #1245     Football Manager - Świat taktyki - Rozpoczęcie..
Witam ! Mam pytanie nie dawno rozpocząłem grę w Football Manager 2013 gram formacją 4-5-1 i polecenia dla druzyny i piłkarzy oraz polecenia ogl również stosuje,lecz czy muszę coś zmieniać czy mogę w kazdym meczu tylko wymieniac sklad i stosowac wszystko to samo i bd okej ? Bo z tego co wiem to po jakimś czasie przeciwnicy odkrywają taktykę i ciężko jest juz wygrywać w takim stylu albo wgl wygrywać mecze.. Więc jak to jest ? :D

Mar1992 Przodownik pracy

Dysk:\xxx\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\db\1430\lnc\all
Odpalacie fake notatnikiem. 1 zmieniacie na 0, a zamiast Jens Mustermann wklepujecie Oliver Kahn. Zapisujecie i tyle. Od kolejnych powołań macie reprę Niemiec prawidłową.

Duster96 Partyzant

Autor najdłuższej serii z FIFA Manager 13 na polskim YouTube bierze się za Football Managera 2014! Jak będzie wyglądać moje przygoda z tą grą? Całkowicie amatorska gra, podkreślona ciekawostkami na temat AS Monaco, a także rozważaniami na temat futbolu europejskiego! Seria prowadzona z pasji do futbolu, wielki kibic, skromny YouTuber!

Zapraszam bardzo serdecznie! Jak na razie najważniejsza dla mnie seria na moim kanale!

KLIKNIJ I PRZENIEŚ SIĘ DO MATERIAŁU NA YOUTUBE!

Od razu ZAZNACZAM, że wielu osobom na pewno taka seria nie przypadnie do gustu. Ja nagrałem już ponad 100 odcinków z FIFA Manager 13 i seria przyjęła się bardzo dobrze, mam swoich skromnych widzów, którzy oglądają, komentują itp. Football Manager 2014 wygrał w ankiecie, ponieważ większość osób która oglądała u mnie grę od EA, była fanami serii Football Manager 2014. Na pewno wiele osób powie, że nikt tego nie będzie oglądać, ale seria jest prowadzona, jak wyżej napisałem z pasji do futbolu. Jestem wielkim kibicem i w takich seriach najlepiej się spełniam.

Jestem też gotowy na jakąkolwiek krytykę.

Zaznaczam również, że nie zmienię formy serii, dalej będę pokazywał wszystko co robię bo taki jest mój styl prowadzenia serii z takiej gry.

Pozdrawiam i myślę, że znajdą się osoby które udzielą mi ciekawych rad, a być może zaczną oglądać serie.

Lukkas10 Partyzant

Dobra, to dla Ciebie będzie
Swansea + Fly Emirates + adidas + logo Premier League na rękawie + dam jakiegoś smoka
Dwa komplety jeden Biały (+ czarne dodatki) drugi odwrotna kolorystyka.

Gdzie są stroje? Najczęściej powinny być "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2014”.
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

hasaski Partyzant

25.08.2014 11:29    #1249     Sufler - Porady do gry - [Edytor]Problem po użyciu FMRTE.
Cześć :)

Mam problem dotyczący gry, a konkretniej tego co się stało w niej po użyciu przeze mnie edytora FMRTE. Mowa o Football Manager 2014. Nie potrafiłem sprowadzić piłkarza z Meksyku do swojego klubu, gdyż nie chciał ze mną prowadzić negocjacji kontraktowych ( prawdopodobnie za sprawą agenta, bo w mediach otwarcie mówił, że czeka na ofertę ), ale to jest nie ważne chyba teraz... W każdym razie, aby go sprowadzić użyłem w/w programu i udało mi się to na zasadzie wymiany piłkarzy między klubami. Operacja przebiegła pomyślnie, mogę zarejestrować piłkarza do ligi oraz do ligi mistrzów. Problem pojawia się, gdy po ustawieniu składu przechodzę do meczu, wyskakuje mi informacja "Imię nazwisko nie posiada uprawnień do gry w tym meczu", coś w tym stylu. Ponadto, w miejscu gdzie mamy informacje oraz status zawodnika pojawił mi się czerwony komunikat o treści "Age", mimo iż mam polską wersję językową gry :) Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, nie wiem czemu nie mogę grać tym zawodnikiem, gdyż pierwszy raz używałem tego programu do "pomocy"... Załączam zdjęcie z gry, aby ułatwić wyjaśnienie sprawy.

https://imageshack.com/i/p3zo4VUOp

Pozdrawiam :)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
23.08.2014 14:11    #1250     Football Manager - Ogólna dyskusja - PYTANIE O CM 01/02
Polska Scena CM zrobiła taki dodatek 10 lat temu, ale uprzedzam, że nie jest on idealny.

Czy mógłbyś łaskawie nie zadawać tego samego pytania w czterech miejscach?
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.