Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.10.2004 14:33    #79981     Sufler - Porady do gry - talenty i trenerzy
Ostatnio zaistalowalem sobie CM Scouta i teraz mam pytanie :) Co tak naprade oznacz ability i potencjal ability Czy jesli mlody gracz ma potecjal bardzo wysokie np 180 to oznacza ze jest super talentem?? wiadomo jescze dobry trening potrzebny I jeszcze jedno pytanie Jakie parametry musi miec dobry trener do trenowania zawodnikow z pola i co znaczy motywowanie??

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
10.10.2004 13:13    #79982     Sufler - Porady do gry - Parę pytań do ekspertów:)
Prezesi są zwlaniani razem z całym zarządem z powodu zapaści finansowej drużyny lub bardzo słabych wyników zespołu, z którymi nie może sobie poradzić żaden manager. Wtedy następuje dymisja zarządu. Nowy zarząd zostaje ułożony z bezrobotnych dostępnych działaczy. Gracz nie ma wpływu na wybór zarządu. Tak jak wszystkie osoby w grze mają swoje CA i PA - mozna je sprawdzić za pomocą edytora.

david Partyzant

09.10.2004 07:54    #79983     Sufler - Porady do gry - nie aktualne
lubie wasza stronke, ale zauwazylem pewnego rodzaju niedopatrzenie ze strony grafika. Otoz kilka linijek nad textem który pisze widnieja zdjecia pilkazy. Sa one deczka nieaktualne:) Bo jest tu jaap Stam w MU , stare koszulki MU I Realu. Ale pewnie tylko mnie to razi. W sumie to nie przeszkadza aleee....
FAajNa stronka GRATULUJE i GraTULUje powrotu po przykrym ataku hakerów.yo

TomD Partyzant

07.10.2004 07:08    #79984     Sufler - Porady do gry - Brak motywacji do gry ?
Pewnie ze taki zawodnik nadaje sie do gry i to przez cale 90 minut. przeciez kondycja 98 to jest dobra kondycja . ja wystawiam graczy nawet z 93 ale wtedy zmieniam ich gdzies tak w 70 - 75 min

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
06.10.2004 18:51    #79985     Sufler - Porady do gry - Brak motywacji do gry ?
Sprobuj do skladu na mecze ligowe wystawiac tych zawodnikow, ktorzy nie graja w LM, np mlodych gniewnych. Ka zawsze gram ofensywnie i nie mam z tym problemu. Zwracaj uwage też na kondycję piłkarzy w meczach ligowych
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Proletariat

05.10.2004 18:03    #79986     Sufler - Porady do gry - Brak motywacji do gry ?
Jestem załamany, jest 28 listopad 2004, mam zapewniony awans z grupy LM (Wisłą Kraków), a w lidze jestem na 11 miejscu !! (3 zwycięstwa, 7 remisów, 6 porażek) !! Niewiem co mam robić, tamten sezon wygrałem z duża przewagą, a teraz niewiem co sie dzieje. Składu w zasadzie nie wzmocniłem, ani nie osłabiłem(nie licząc powrotów z wypożyczenia). Może gram zbyt defensywnie i dlatego z lepszymi rywalami wygrywam a słabiaki przeważnie maja 2 kontry i przegrywam (Ostatni mecz Wisła Lech: lech ma 2 sytuacje bramkowe - 2 GOLE) Gram 4-4-2 z Defensywnym środkowym pomocnikiem i ofensywnymi skrzydłowimi. Proszę o pomoc !

Behemot Młody aktywista

05.10.2004 16:36    #79987     Sufler - Porady do gry - Problem z rotacją składu
Bardzo często się zdarza, że "rezerwowi zawodnicy pierwszego składu" muszą długo czekać na swoje 5 minut. Jednak w niczym to nie zmniejsza tego, ile korzystają z treningu - pracują na nim tak samo jak gracze podstawowego składu. Inna kwestia to tzw. "ogranie". Jeżeli zawodnik nie gra, to później trudniej mu się "wgryźć" w grę i spisywać w meczu równie dobrze, co grający na co dzień koledzy. Możesz zrobić tak, aby na mecze ze słabszymi rywalami (w dodatku u siebie) wystawiać właśnie tych słabszych graczy do podstawowej jedenastki, o ile są godnymi zastępcami podstawowych graczy. Jeżeli nie - wpuszczać ich na drugie połowy, przy korzystnym wyniku. Inną ważną rzeczą jest tu status owych rezerwowych w drużynie. Jeżeli w takiej odstawce masz zawodnika, który ma ustawione "nie do zastąpienia", albo "ważny zawodnik pierwszej drużyny" to po kilku meczach spędzonych na ławce zawodnik taki może popaść w niezadowolenie i zacząć Ci psuć atmosferę w zepole.

Proletariat

05.10.2004 14:58    #79988     Sufler - Porady do gry - Problem z rotacją składu
Zawsze miałem w pierwszym składzie 11zadowników+7 rezerwowych i w zasadzie tylko tych 18 ludzi grało w meczach pierwszego składu. Ale od 2 sezonów mam plage kontuzji pod koniec ligi i zastanawiam się czy nie rozszerzyć składu o 4 zawodników tak, aby każdy miał swojego zmiennika. Jest tylko jeden problem, już teraz przy 7 rezerwowych, nawet jak gram 2 mecze w tygodniu to jeden sobie nie zagra ani sekundy. Czy wystarczy aby zawodnik grał raz na 10-15 dni jedną połowę lub cały mecz ? Chodzi oczywiście czy on grając tak rzadko skorzysta z treningu tyle co inni....Dzięx za pomoc z góry.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
30.09.2004 18:55    #79989     Sufler - Porady do gry - patch 4.1.4
Proste - używasz cracka na podstawową wersję, dlatego nie znajduje poprawnej wersji CMa. Musisz zainstalować CMa ponownie bez cracka aż do 4.1.5, potem zgrać cracka do 4.1.5 (jeśli już musisz) i dopiero włączyć
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Proletariat

30.09.2004 15:39    #79990     Sufler - Porady do gry - patch 4.1.4
system operacyjny to windows 98. Gra nie jest oryginalna. Na początku rozpakowuje plik....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution