Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Jelen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2004 04:23    #79941     Sufler - Porady do gry - FM 2005-zawodnik chce ode
Mam problem gram w lidze hiszpanskiej (atletico madryt) i 3 zawonikow ktorych sciagnalem chce odejsc poniewaz nie zaaklimatyzowali sie.
zaelzy mi bardzo na jednym z nich (Andy Van Der Meyde-czy jak go sie tam psize:P) jest sporo wart i mam kupcow na nich ale nie chce sie go pozbywac poniwaz duzo wniosi do druzyny, poza tym ze chce opuscic klub to gra niezle.

Czy jest szansa ze w trakcie sezonu jednak sie przekona i bedzie chcial grac??

omega Młody aktywista

25.11.2004 11:52    #79942     Sufler - Porady do gry - FM 2005 zapisywanie gry
Mam takie pytanie gdzie najlepiej zapisac gra FM w kompie mam 2 partycje 1 systemowa i druga uzytkowa i na samym poczatku kiedy mozna zapisac gre automatycznie mam wybrany katalog na partycji systemowej w moich dokumentach a chyba lepiej by bylo zeby zapis gry byl zapisany w glownym katalogu FM I tak zroblem ale oczywiscie na systemowym utworzyl mi pod katalogi games trening i chyba tactics Napiszcie czy to wogole przeszkadza gdzie ejst zapis gry i dalsze pytanie chyba z tym zwiazane jak juz wczesniej pisalem mam roblem z tymi treningai otoz nie moge uzyc innego treningu oprocz rezerwy pierwszy sklad i bramkarskie jak zmienie na inny nawet ten gotowy prze fm to wraca mi do znowu do tych 3 podstawowych POMOCIE!!!

Mario Partyzant

24.11.2004 10:47    #79943     Sufler - Porady do gry - fm05 wychodzi do windowsa
Podczas gry allemania aachen w1 paxdziernika 2005 roku za każdym razem wychodzi do windowsa. Grając inną drużyną (nowy sezon) spokojnie przebrnąłem tę datę, ale gdy znow odpalę grę alemanią to ciągle to samo. 1 październik i żegnam. CO zrobić???

Proletariat

21.11.2004 10:00    #79944     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie ;)
Czyli jak chce grać po polsku musze kupić drugi raz gre tylko po polsku tak ?

omega Młody aktywista

21.11.2004 00:46    #79945     Sufler - Porady do gry - FM 2005 trening
Mam pare programow treningow przyporzadkowuje pilkarzy do nich biore zatwierdzam wlaczam kontynuluj i znowu zaodnicy sa przyporzadkowani jak kiedys stadatrtowo czyli bramkierskie 1 sklad i rezerwy Czy to jest bug?? Czy ja cos zle robie Oczyscie oryginal PL

Proletariat

20.11.2004 10:01    #79946     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie ;)
Już pytałem lecz moje pytanie zosało skasowane... mam angielską wersje ciotka przysłała mi z Anglii chiałbym aby moja grał była po polsku ale niesytety tam nie mam tego języku do wyboru więc pytam jeszcze raz czy będzie dostępne spolszczenie do zagranicznych wersji Footbal Managera ?

Proletariat

20.11.2004 08:26    #79947     Sufler - Porady do gry - FM 2005 - loadowanie gry
Cześć. Mam FM2005 i podczas zapisu stanu gry nie mogę wybrać innego folderu docelowego jak Moje Dokumenty. To samo tyczy się przy loadowaniu (ne moge dać "w górę" bo ten button nie jest wogule podświetlony) gra nazuca mi folder docelowy Moje dokumenty, a co ciekawe gdy zapiszę tam grę później nie mogę jej odloadowac, tzn. gra nie widzi pliku *.fm w Moich Dokumentach, choć za poziomu Windowsa XP "sejw" jest widoczny. Najlepsze jest to, że u mojego qmpla ta sama gra instalowana z mojej płyty działą bez problemu. Mam wersję gry 5.0 i nie weim o co chodzi!! Pomóżcie!! kontakt: 2295927 - piszcie nawet jeśli jestem niedostępny oraz . Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam Qasi.

nichu Partyzant

20.11.2004 00:10    #79948     Sufler - Porady do gry - karanie zawodnika
witam gram barca i ostatni mecz mialem z deportivo - wszystko szlo swietnie az do okollo 30 minuty etoo dostal czerwona kartke. po tym gra sie nie kleila i moja druzyna gladko przegrala. wkurzylem sie na etoo i dalem mu ostrzezenie za ta czerwona karke a on po paru dniach stwierdzil ze krytyka byla niepotrzebna i ze chce byc wystawiony na liste transferowa. BEZ SENSU!! zaznaczam ze przed meczem jego morale bylo wysokie i byl zadowolony z gry w klubie

Proletariat

19.11.2004 22:51    #79949     Sufler - Porady do gry - FM 2005
Mam to samo !! Tyle, że nigdzie nie pisze, ze to GOLD DEMO, a najciekawsze jest to, że pozyczyłem qmplowi płytkę z wypaloną grą i u niego wszystko jest OK. WTF??

david Partyzant

17.11.2004 15:31    #79950     Sufler - Porady do gry - Problem z Cm 03/04
witam mam identyczny problem !!!!! ale ja juz sie raz (kilka miesiecy temu) o to pytalem i poradzono mi formata . takk tez zrobilem wszystko zainstalowalem od nowa i za przeproszeniem dupa. problem jaki byl taki zostal. i chyba wiem o co chodzi a przynajmniej tak moze byc w moim wypadku: Moj Naped CD sie starzeje a plytka ceema niszczy i dawniej przy instalacji CEEMA pojawial mi sie plik DUPE.exe a teraz instalator go nie instaluje i nawet nowa gra mi sie nie chce zaladowac. JAKBEM SIE MYLIL I KTOS BY ZNAL PRAWDZIWY POWOD DLACZEGO MI CEEM NIE DZIALA PROSZE O KONTAKT PRZEZ GADUGAGU moj nr.:1742658 prosze piszcie nawet jak nie bede dostepny

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.