Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Footix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.02.2005 21:34    #79861     Sufler - Porady do gry - Liga portugalska
Bobi a czy czytelnik może być expertem? Po tych 6 latach grania w serie cm/fm chyba już mogę się czuć co nieco z experta? ;)

Proletariat

06.02.2005 21:07    #79862     Sufler - Porady do gry - Gra sie wylącza
Ja też mam taki problem, wywala zawsze 21.07.06 :/ Jedyne co pomogło to zwolnienie się z pracy :/ Wtedy gra idzie dalej ale ja niestety trace swojego managera :( Nie znacie zadnych programow ktore moga umiescic managera w klubie?

Proletariat

03.02.2005 23:07    #79863     Sufler - Porady do gry - adresy sieciowe
Czy ktos moze mi podac jakies adresy sieciowe zebym mogł zagrac przez siec w FM2005 ? ( najlepiej na gg 7358134 )

Perez były Minister Literatury

02.02.2005 03:29    #79864     Sufler - Porady do gry - Pozwolenia na pracę
W Anglii obowiązuje tzw. Work Permit (owo pozwolenie na pracę). Dotyczy ono zawodników spoza Unii Europejskiej (dlatego nie można sprowadzić Brazylijczyków, Agentyńczyków itp.). Załatwić pozwolenie? Nie da się. Wymagane jest, aby zawodnik spoza UE grał w reprezentacji swojego kraju (owo 70% to ilość spotkań koniecznych do rozegrania w reprezentacji). Oczywiście jak już uzyska pozwolenie to należy również dbać o to, aby grał u nas i występował w reprezentacji, bo pozwolenie może zostać mu cofnięte.

Proletariat

01.02.2005 19:05    #79865     Sufler - Porady do gry - Pozwolenia na pracę
Ja kupuje młodych, utalentowanych zawodników którzy o grze w reprezentacji mogą jeszcze pomażyć! Zawsze kupuje grzaczy w wieku 18-21 gdy gram, np: w Hiszpani. Ale w anglii nie mogę kupic żadnego!!

Proletariat

01.02.2005 16:50    #79866     Sufler - Porady do gry - Pozwolenia na pracę
Chciałbym się zapytać czy tez macie problemy z zakupem młodych, utalentowanych ,np: Brazylijczyków. Ja gdy chciałem kupić do mojego Birmingham młodych Brazylijczyków nie mogłem załatwić im pozwolenia na pracę. Ale jak grałem Realem Madryd to wszystkich udawało mi się kupić. Chciałbym się dowiedzieć jak załatwić pozwolenie na pracę w Anglii więc proszę pomóżcie!!!

Proletariat

30.01.2005 15:50    #79867     Sufler - Porady do gry - Gra sie wylącza
Mam taki maly problem. Kiedy gram sobie w mojgo menadzerka, jest jeden taki dzien, ze gra sie caly czas wylancza. Bywalo tak nieraz, ale zawsze po odsejwowaniu gra szla dalej, ale teraz jest inaczej, Po kazdym rozpoczeciu mojej starej gry, gra sie wylancze okreslonego dnia. Da sie to jakos naprawic czy cos? Prosze pomozcie mi!!! Ja w to musze grac , a nie mam sil zaczynac wszystkiego od poczatku!!!! Wielkie dzieki i pozdrowienia dla calej redakcji- trzymajcie sie , i trwajcie w tym co robicie - CM fan z Chicago YO

Maniak Partyzant

28.01.2005 16:13    #79868     Sufler - Porady do gry - CA i PA vs. statystyki
Dokładnie tak. Chodzi mi o to - jak się mają statystyki gracza (gra głową, szybkość, etc.) do wartości CA widocznej choćby w edytorze. Bo zdarza się przecież, że gracz o niższym CA ma bardzo dobre statystyki - lepsze do niejednego gracza z tej samej pozycji o wyższym CA.

Maniak Partyzant

20.01.2005 12:48    #79869     Sufler - Porady do gry - Ilu trenerów?
Jeden fizjo na pięciu piłkarzy??? Czyli jak mam kadrę liczącą w sumie 60 graczy (I skład, rezerwy, U-18) to powinienem zatrudniać 12 fizjo?? Kurde - Zarząd mnie chyba zwolni za sam pomysł ;)

Maniak Partyzant

17.01.2005 09:16    #79870     Sufler - Porady do gry - CA i PA vs. statystyki
Każdy gracz ma swoje CA i PA - z danym CA startuje na początku gry, a do PA może przy pomyślnych wiatrach dobić w jej trakcie. Jak się jednak mają te wartości do szczegółowych statystyk - atrybutów gracza? Wyobraźmy sobie taką sytuację (porównanie dwóch środkowych obrońców): gracz A ma CA 120 i PA 160. Niby rewelacja, jednak jego atrybuty (w tym kluczowe dla jego pozycji) są dużo gorsze od atrybutów gracza B (w wieku porównywalnym), który jednak ma CA 80 i PA 110. Który gracz jest FAKTYCZNIE lepszy i z czego w takim razie wynika CA i PA?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution