Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
22.06.2016 16:27    #3861     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Nie dajcie się wciągnąć Mesjaszowi w nagłą publikację zapisu gry i takie dyskusje o odbieraniu tytułu. Ten tytuł od samego początku był niewiele wart, nic już tego nie zmieni i teraz albo wcześniej mistrzem Polski Rozgrywki Mistrzów FM mogłaby zostać ogłoszona Doda Elektroda albo Trybson z Warsaw Shore. Bez różnicy. Mahdi otrzymywał już dawno sygnały o tym, że coś jest nie tak. Ciągnął to dalej. Jako organizator to on odpowiada za tę kompromitację, nie dajcie tego przesunąć na Opelu, a co więcej jest mnóstwo wypowiedzi, w których bronił tej kompromitacji. Niech najpierw nagra filmik - uklęknie na kolana, posypie głowę popiołem z Malboro i niech przeprasza wszystkich po nickach, z którymi prowadził te obłędne dyskusje, karał ostrzeżeniami albo banował za oczywiste argumenty.

Teraz robi ten młyn, bo skonfliktował się z Opelu, więc strzela do niego, chociaż tak naprawdę po raz kolejny strzela sobie w głowę, bo trzeba być postrzelonym właśnie w tę część ciała, żeby tak co chwilę wszystko odwracać. Nie bierzcie w tym udziału, bo wtedy stajecie się przedmiotem manipulacji.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Yrkomm16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
A jakiś komunikat się wyświetla po nieudanym zapisie? Bo przy wczytaniu ukazuje się "zapisana gra nie została wczytana" jak mniemam z własnych doświadczeń?

hitiv Partyzant

21.06.2016 22:45    #3863     Football Manager - Kącik graficzny - Stworzenie strojow
to jak pomoglby mi ktos z wgraniem tych strojii co kolega wyzej podal?

Viique Młody aktywista

Na rev pisał tu pewien Gallacher, który chwalił się dobiciem do +2200 roku - za granicą z pewnością ktoś dobrnął dalej, ale mimo wszystko wynik budzi uznanie.
http://www.cmrev(...)?page=75
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

lukecik Partyzant

Czy ktoś orientuje się jaki jest oficjalny rekord świata pod względem długości kariery? Ilość rozegranych sezonów lub rok, do którego doszło się najdalej? Oczywiście chodzi mi o prawdziwą rozgrywkę, a nie grę spędzoną na urlopie :)

Piotrwawrak Partyzant

Zapomniałem dodać, że jest już 2025. Czuję się jakby wszyscy scouci i dyrektorzy sportowi umarli pięć lat temu. Tylko ja wydaję miliony, ewentualnie raz na jakiś czas ktoś kupi kogoś ode mnie, i tyle.
A, i zauważyłem, że oferty są składane podczas okien transferowych normalnie, ale prawie żadne nie są akceptowane, wskutek czego transfery nie dochodzą do skutku.
Grać się da, poza tym szkoda porzucić taką karierę, ale brakuje klimatu. A poza tym jak zacznę nową to też nie mam pewności, czy wszystko będzie wyglądać normalnie, aż do końca.

DobiFm Partyzant

20.06.2016 20:34    #3867     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Kurpiu"]
Na dniach odbył się przecież finał bardzo ciekawej i zdrowej rywalizacji w FMa, czyli Draft Duels (gratuluję organizatorom i uczestnikom) - bez żadnych kontrowersji i w przyjemnej atmosferze - tak trzymać! Finałowej rozgrywki nie mogłem śledzić, bo w sobotę byłem królem parkietu a w niedziele synem króla sedesów, ale coraz bardziej podoba mi się taka Scenowa inicjatywa. Niestety, ciągle wałkowany jest tutaj temat inicjatyw "negatywnych". Dobre newsy to żadne newsy, nie są odpowiednio "klikane" - a szkoda.[/quote]

Masz racje, bardzo fajna inicjatywa i nie potrzeba az tak duzo czasu, jakies 2h trwa rozegranie 5 meczy a można spokojnie zagrać z całkowicie odmiennym style gry. Co w Fm jest najfajniejsze :d
bo warto grac

Kurpiu Wybitny Literat

20.06.2016 20:12    #3868     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="DobiFm"]drodzy koledzy i koleżanki, wyczystko nastąpi niebawem, bliżej nieokreślonym czasie :) Ktoś kiedyś mądry powiedział, że "film powinien zaczynać się od trzęsienia ziemi, potem zaś napięcie ma nieprzerwanie rosnąć"[/quote]

[quote="Opelu"]O manifesty z mojej i Dobiego strony martwić się nie musicie, ale chyba w późniejszym terminie. Zresztą szykujemy już niespodziankę :) I tak, kakao zawsze na propsie. #kakao4life[/quote]

Panowie, tylko o jedną rzecz błagam, piszcie o FMie - serio, bardzo przyjemnie mi się czytało waszą wspólną karierę we Francji. Prywatne rozrachunki z panem M. załatwiajcie na privie - Breaking News - Nobody gives a fuck. Chyba, że jestem w mniejszości. Ostatnio coraz bardziej cmrev kojarzy mi się ze skrótem "Co Mahdi Robi Ekstremalnie Vkur*iając (innych)" co:
1. Jest słabym skrótem - wiem
2. Jest dalekie od sensu tej strony, czyli grze Football Manager.

Na dniach odbył się przecież finał bardzo ciekawej i zdrowej rywalizacji w FMa, czyli Draft Duels (gratuluję organizatorom i uczestnikom) - bez żadnych kontrowersji i w przyjemnej atmosferze - tak trzymać! Finałowej rozgrywki nie mogłem śledzić, bo w sobotę byłem królem parkietu a w niedziele synem króla sedesów, ale coraz bardziej podoba mi się taka Scenowa inicjatywa. Niestety, ciągle wałkowany jest tutaj temat inicjatyw "negatywnych". Dobre newsy to żadne newsy, nie są odpowiednio "klikane" - a szkoda.

Brazzo Młody aktywista

20.06.2016 12:01    #3869     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Michellaga"]Nasci mnie klepnął[/quote]
Czuję się rozczarowany :< Tak bardzo zawiodłeś moje oczekiwania :D
PS: Gratuluję zwycięzcy.
PS2: Kassi nawet nie byłem świadomy, że tak fajnie jest to przeprowadzone. Może gdybym miał więcej chęci i umiejętności to wziąłbym w tym udział. Ale prędzej na nowszej wersji FM-a.
PS3: Póki co jestem zbyt casualowym graczem i nigdy specjalnie nie przywiązywałem uwagi do rozpracowywania przeciwnika na czynniki pierwsze :) Fajnie zatem posłuchać kogoś, kto taką wiedzę potrafi zdobyć i wykorzystać :D

Zymon Partyzant

Chciałbym zagrać ligą Włoską tylko nie wiem jakim klubem jeszcze. Waham się między Napoli, Fiorentina , Genoa ? Co polecacie ? FM2010
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution