Niestety ze smutkiem przeglądam stronę Mój Football Manager
1. "Kto plunie dalej i mocniej w moim kierunku - jest tam mile widziany i przyjmowany z otwartymi ramionami."
Oczywiście tak nie jest - użytkownicy "zdymisjonowani" przez zastępcę redaktora naczelnego, Mahdiego, mieli prawo wyrazić tutaj swoje zdanie. Nikt nie groził im usunięciem konta bądź też nie usuwał go bez wiedzy użytkownika. Proszę szanownego zastępcę o zauważenie, że po tych publikacjach entuzjazm był krótki, bowiem wiedzieliśmy że to nie koniec. Rzeczywiście, mamy niemalże lipiec, a koło zaufanych zmniejsza się, zaś przyjaciele z którymi chciał szanowny zastępca budować serwis są teraz na cenzurowanym bo mają "wątpliwy kręgosłup moralny".
2. "Dobrze wiem ,że bronię się przede wszystkim ciężką pracą, regularnością i jakością, niemniej czasami zwyczajnie puszczają mi nerwy."
Szanowny zastępca co prawda broni się ciężką pracą, regularnością i jakością (to ostatnie oczywiście w kwestiach estetycznych, bowiem zawartość jest kwestią gustu i odbiorcy), ale sam niszczy się swoim podejściem do "klienta" bądź użytkownika. Komentarz o treści: zwyczajnie puszczają mi nerwy jest smutny, bo jeśli użytkownikom puszczają nerwy to dostają bana, a jeżeli szanownemu zastępcy puszczają nerwy to... użytkownicy dostają bana za znacznie mniej, niż szanowny zastępca zrobił żeby zawieszono mu prawa do komentowania na portalu FM Revolution. Tak chyba nie można funkcjonować, prawda?
W związku z tym huraganem oskarżeń i powodzią nieprawd będę w miarę dysponowania czasem bronił dobrego imienia portalu FM Revolution tutaj bądź jeśli redakcja portalu Mój Football Manager wyrazi zgodę, na łamach ich strony. Sprawę będę prowadził do czasu zaprzestania niepotrzebnych odwołań do naszej witryny tylko dlatego, że to od nas wywodzą się niektórzy użytkownicy, za których posty przecież nie odpowiadamy i nie są linią redakcji FM Revolution. Wiem, że ten apel idzie donikąd, ale życzyłbym wszystkim rychłego zakończenia tej sprawy.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.06.2016 o godz. 21:17
Najnowsze posty