Polska Scena FM

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.06.2016 14:29    #1631
A tak se czytam "konkurencję".
Ten Pikawa, to Pikawa z rev? Bo nie jestem w stanie uwierzyć, jak można być takim [xxxxx].

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.06.2016 o godz. 14:41

Yrkomm16 Partyzant

0
22.06.2016 15:36    #1632
[quote="romantico"]A tak se czytam "konkurencję".
Ten Pikawa, to Pikawa z rev? Bo nie jestem w stanie uwierzyć, jak można być takim [xxxxx].

[/quote]

Pikawa z REV? Pikawa przecie jest prawilny ziomek od Nas z CFM :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
22.06.2016 16:27    #1633
Nie dajcie się wciągnąć Mesjaszowi w nagłą publikację zapisu gry i takie dyskusje o odbieraniu tytułu. Ten tytuł od samego początku był niewiele wart, nic już tego nie zmieni i teraz albo wcześniej mistrzem Polski Rozgrywki Mistrzów FM mogłaby zostać ogłoszona Doda Elektroda albo Trybson z Warsaw Shore. Bez różnicy. Mahdi otrzymywał już dawno sygnały o tym, że coś jest nie tak. Ciągnął to dalej. Jako organizator to on odpowiada za tę kompromitację, nie dajcie tego przesunąć na Opelu, a co więcej jest mnóstwo wypowiedzi, w których bronił tej kompromitacji. Niech najpierw nagra filmik - uklęknie na kolana, posypie głowę popiołem z Malboro i niech przeprasza wszystkich po nickach, z którymi prowadził te obłędne dyskusje, karał ostrzeżeniami albo banował za oczywiste argumenty.

Teraz robi ten młyn, bo skonfliktował się z Opelu, więc strzela do niego, chociaż tak naprawdę po raz kolejny strzela sobie w głowę, bo trzeba być postrzelonym właśnie w tę część ciała, żeby tak co chwilę wszystko odwracać. Nie bierzcie w tym udziału, bo wtedy stajecie się przedmiotem manipulacji.

// Edytowano 6 razy, ostatni raz 22.06.2016 o godz. 16:30

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Bolson Minister ds. Nagłych

0
22.06.2016 16:29    #1634
Niestety ze smutkiem przeglądam stronę Mój Football Manager

1. "Kto plunie dalej i mocniej w moim kierunku - jest tam mile widziany i przyjmowany z otwartymi ramionami."
Oczywiście tak nie jest - użytkownicy "zdymisjonowani" przez zastępcę redaktora naczelnego, Mahdiego, mieli prawo wyrazić tutaj swoje zdanie. Nikt nie groził im usunięciem konta bądź też nie usuwał go bez wiedzy użytkownika. Proszę szanownego zastępcę o zauważenie, że po tych publikacjach entuzjazm był krótki, bowiem wiedzieliśmy że to nie koniec. Rzeczywiście, mamy niemalże lipiec, a koło zaufanych zmniejsza się, zaś przyjaciele z którymi chciał szanowny zastępca budować serwis są teraz na cenzurowanym bo mają "wątpliwy kręgosłup moralny".

2. "Dobrze wiem ,że bronię się przede wszystkim ciężką pracą, regularnością i jakością, niemniej czasami zwyczajnie puszczają mi nerwy."
Szanowny zastępca co prawda broni się ciężką pracą, regularnością i jakością (to ostatnie oczywiście w kwestiach estetycznych, bowiem zawartość jest kwestią gustu i odbiorcy), ale sam niszczy się swoim podejściem do "klienta" bądź użytkownika. Komentarz o treści: zwyczajnie puszczają mi nerwy jest smutny, bo jeśli użytkownikom puszczają nerwy to dostają bana, a jeżeli szanownemu zastępcy puszczają nerwy to... użytkownicy dostają bana za znacznie mniej, niż szanowny zastępca zrobił żeby zawieszono mu prawa do komentowania na portalu FM Revolution. Tak chyba nie można funkcjonować, prawda?

W związku z tym huraganem oskarżeń i powodzią nieprawd będę w miarę dysponowania czasem bronił dobrego imienia portalu FM Revolution tutaj bądź jeśli redakcja portalu Mój Football Manager wyrazi zgodę, na łamach ich strony. Sprawę będę prowadził do czasu zaprzestania niepotrzebnych odwołań do naszej witryny tylko dlatego, że to od nas wywodzą się niektórzy użytkownicy, za których posty przecież nie odpowiadamy i nie są linią redakcji FM Revolution. Wiem, że ten apel idzie donikąd, ale życzyłbym wszystkim rychłego zakończenia tej sprawy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.06.2016 o godz. 21:17

Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Yrkomm16 Partyzant

0
22.06.2016 16:48    #1635
Całe szczęście Opelu może się dokładnie wypowiedzieć choćby tutaj, gdzie nikt go prawdopodobnie nie zablokuje. Każdy ma prawo do obrony i nie powinno się tego przywileju odbierać.

Opelu Partyzant

0
22.06.2016 17:08    #1636
Nie potrzebuję prawa do obrony. Naprawdę mam się przejmować człowiekiem działającym w taki sposób? :) Dajcie spokój. W ciągu ostatnich 4 miesięcy moje życie wróciło na właściwe tory, mam święty spokój, lepszą pracę, czas na inne hobby niż FM, jestem w najlepszej formie psychicznej i fizycznej od lat. Pan Łukasz tego nie zmieni :) Nie wiem nawet co tam się dzieje, nie mam zamiaru podczas okresu banicji nabić chociaż jednego wyświetlenia na MFM. Dzięki za wsparcie chłopaki, jest spoko :)

IamTheSwarn Partyzant

0
22.06.2016 17:16    #1637
Trochę to bez sensu. Uważam, że zastępca powinien sam siebie zbanować, za łamanie etosu i działanie na szkodę serwisu. Naprawdę, nikt tak nie skrzwdził tego serwisu jak on sam. Mnie tam ciekawi o co tu chodzi, że poprzedni finał, był jednak sponsorowany częściowo z pieniędzy prywatnych uczestników, przecież to jest jakiś skandal?

Opelu Partyzant

0
22.06.2016 17:32    #1638
Z racji braku doświadczenia w organizacji takich imprez, Pan Łukasz niedoszacował czasu potrzebnego na grę. Nie mam mu tego za złe, nikt nie mógł tego przewidzieć. Plan był prosty - albo Pan Łukasz dobrowolnie rezygnuje z walki o tytuł i my dogrywamy sezon we dwoje, albo gramy do końca, poświęcamy część planowanego wyjazdu do Londynu i płacimy za przedłużenie hotelu sami. Jeśli mnie pamięć nie myli, to Pan Łukasz zapłacił 1/3 ceny za nasz pokój, aby nad nieco odciążyć. Chcieliśmy dograć do końca, właśnie aby uniknąć skandalu, więc spokojnie na to przystanęliśmy z Dobim. I tak przez brak Dboniema nie wyszło to najlepiej. Z drugiej strony, z nim ten finał nigdy by się nie skończył. Uratowało nas to, że poprosiliśmy Pana Łukasza o zabukowanie biletów powrotnych dla nas na inny termin niż dla innych potencjalnych finalistów. Bez tego naszego "kaprysu", sezon skończyłby się gdzieś w styczniu/lutym, a nie w czerwcu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.06.2016 o godz. 17:35

Michellaga Partyzant

0
22.06.2016 19:14    #1639

Tak to tutaj zostawię.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.06.2016 o godz. 19:14

Pucek Stachanowiec

0
22.06.2016 19:17    #1640
Ja zablokowałem gościa kilka tygodni temu, żeby nie otrzymywać tego typu spamu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution