Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

WitekZ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
obciązenia zawodników średnie albo wysokie, trening meczowy - zgranie, ogólny (zostawiłem to asystentowi ) - kondycja - tu doszukuje sie źródła problemu

Rubinkowski Partyzant

17.11.2016 22:39    #3032     Sufler - Problemy techniczne - Szybsze przewijanie kariery
Bardzo dziękuję za pomoc. Gra mi chodzi płynnie natomiast do szału mnie doprowadzało ciągłe przytrzymywanie spacji :) Pozdrawiam

LukaszPRW Partyzant

17.11.2016 22:23    #3033     Sufler - Problemy techniczne - Szybsze przewijanie kariery
Ale gra chodzi Ci w miarę płynnie, czy też długo dni się ładują? Bo jeżeli to drugie, to trzeba zmniejszyć ilość lig, bazę danych itp. A jeżeli gra Ci płynnie chodzi, ale codziennie się pojawiają informacje z działu "media społecznościowe",(i dlatego gra każdego dnia się zatrzymuje i przechodzi do tego ekranu) to w ustawieniach, zakładka interfejs, a tam druga zakładka u góry - "sekwencja ekranów". I odznacz pierwsze pole u góry - automatyczne przejście do ekranu wiadomości.

Rubinkowski Partyzant

17.11.2016 21:51    #3034     Sufler - Problemy techniczne - Szybsze przewijanie kariery
Witam,

Gdzie można zmienić opcje aby gra analizowała kilka dni a nie dzień po dniu. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

romantico Partyzant

Jakie masz obciążenia treningu? Na jakich ustawieniach treningowych grasz.
Ja gram na tym samym patchu Lechem i mam dwie kontuzje, przy wysokich obciążeniach.
Trening ogólny Zgranie. Meczowy - taktyka.

WitekZ Partyzant

Czy u was też wystąpiła plaga kontuzji po wydaniu patcha 17.1.2?

U mnie w ciągi tygodnia 3-4 graczy wypadło na 3-6 mc-y, w ciągu następnych 4 tygodnie kolejnych 5-6 graczy.

Gram Legią, maks ilość fizjo i naukowców, poziom treningu średni/wysoki.

Slayer666 Partyzant

I tak źle i tak nie dobrze,jak dam bocznym obrońcom "obrona" to środek pola głupieje bo nie ma jak do nich rozrzucić gry,w sumie to nawet ich o to nie proszę bo skupiam się na grze środkiem ale niestety silnik meczowy jest taki a nie inny.Na ofensywie idę na wymiane strzałów,pokonałem Monaco 5-1 na wyjeździe Lyon 3-2 ale potem przyszły 3 porażki z rzędu,teraz dałem kontrę ale bez mocnego presingu i zwykła linia obrony i przyszło 3-0 z Bastią i 5-2 z Rennais oba na wyjeździe,zobaczymy jak zagram u siebie,polecam grać na trzy fałszywe 9,w dodatku lewy się zamienia z prawym pozycjami i robią fajny młyn w polu karnym

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Raport o zespole -> głębia składu. Co do zarzutów z kartoflami i skutecznością wrzutek jak w FM16 - nie zgadzam się, sprawdź ustawienie, jakość i wzrost obrońców. Ja sam gram środkiem i do tej pory nie przegrałem w lidze, a gra układa się bardzo dobrze. Bramek po wrzutkach też dużo nie tracę, a zdarzało się, że rywal miał 50 dośrodkowań w meczu. W FM 16 obie te rzeczy były praktycznie niemożliwe.

10swistak Partyzant

Przejrzyjcie swoje polecenia taktyczne panowie. Jak gracie ofensywnymi bocznymi obrońcami i wysoką linią obrony to nie ma co się dziwić, że obrońcy dostają piłki za plecy. W realnej piłce jak zespół gra wysoką linią obrony to każdy "kalafior" kopnięty za linię obrony to idealna piłka dla szybkiego napastnika. Ja w średnim Reading zachowałem 17 czystych kont z Jonathanem Bondem w bramce...

Croocers Partyzant

Jak dla mnie, fm17 prawie niczym nie rozni sie od 16. Wyglada to jakby zamiast nowej odslony gry, wyszedl po prostu tylko jakis Patch. . . Wkurzaja mnie ilosc bramek po wrzutkach, 80% bramek to wrzutki i podania za plecy, gdzie nasi obroncy stoja jak slupy i nie wiedza co sie dzieje, a pilkarz ekipy przeciwnej nagle dostaje takie turbo, ze nawet Usain Bolt by sie nie powstydzil.. Gra obroncow nadal kuleje, obroncy zachowuja sie jakby nie wiedzieli co sie dzieje. Akcje typu podanie do bramkarza, pilka toczy sie wolno, bramkarz panika, podbiega do pilki, nagle sie cofa, obronca probuje podbiec, ale i jego pilka parzy, drugi obronca jest juz na wakacjach, podbiega napastnik rywali, pilka juz nie parzy i laduje bramke. To wszystko zdaza sie w futbolu, jasne, ale nie tak czesto i nie tak schematycznie. Na plus moim zdaniem poziom, wydaje mi sie, ze jest odrobine ciezej. Rozmowy z zawodnikami czesciej przynosza teraz pozytywny efekt. Podobaja mi sie nowe klauzule i media spolecznosciowe. Nie moge tylko znalezc 'glebia skladu', czy to usuneli? Podsumowujac. Ogolnie, po FM17 Spodzieaalem Sie Wiecej. . .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.