Jak dla mnie, fm17 prawie niczym nie rozni sie od 16. Wyglada to jakby zamiast nowej odslony gry, wyszedl po prostu tylko jakis Patch. . . Wkurzaja mnie ilosc bramek po wrzutkach, 80% bramek to wrzutki i podania za plecy, gdzie nasi obroncy stoja jak slupy i nie wiedza co sie dzieje, a pilkarz ekipy przeciwnej nagle dostaje takie turbo, ze nawet Usain Bolt by sie nie powstydzil.. Gra obroncow nadal kuleje, obroncy zachowuja sie jakby nie wiedzieli co sie dzieje. Akcje typu podanie do bramkarza, pilka toczy sie wolno, bramkarz panika, podbiega do pilki, nagle sie cofa, obronca probuje podbiec, ale i jego pilka parzy, drugi obronca jest juz na wakacjach, podbiega napastnik rywali, pilka juz nie parzy i laduje bramke. To wszystko zdaza sie w futbolu, jasne, ale nie tak czesto i nie tak schematycznie. Na plus moim zdaniem poziom, wydaje mi sie, ze jest odrobine ciezej. Rozmowy z zawodnikami czesciej przynosza teraz pozytywny efekt. Podobaja mi sie nowe klauzule i media spolecznosciowe. Nie moge tylko znalezc 'glebia skladu', czy to usuneli? Podsumowujac. Ogolnie, po FM17 Spodzieaalem Sie Wiecej. . .
Najnowsze posty