Ja zdecydowałem się na gre Vitesse Arnhem w holenderskiej Eredivisie. W pierwszym sezonie skupiłem sie raczej na sprawdzeniu obecnego składu jaki wtedy miałem, chociaż jak to mam w zwyczaju sciągnąłem kilku juniorów (zawsze wole kupowac młody narybek żeby rozwijali sie w klubie pod moim okiem). Ostatecznie skończyłem sezon na bardzo dobrym 4 miejscu a w barażach o LM pokonałem NAC Breda a następnie Ajax we własnej osobie !! (u siebie wpakowałem im 3:0). drugi sezon nie był już tak dobry bo zakończony na 5 miejscu i przegrana walka w barażach najpierw o LM z PSV a potem o UEFA z Herenveen i Bredą (w LM zająłem 3 miejsce w grupie, w UEFA wyeliminował mnie Sporting w 1 rundzie pucharowej). W tej chwili jestem już po 23 meczach 3 sezonu i jak narazie jestem 3, za PSV i Ajaxem, ale ma tylko 1pkt przewagi nad Feyenoordem a w perspektywie mecze z najlepszymi wiec bedzie ciężko utrzymac te pozycję. We wszystkich edycjach pucharu holandii nie zwojowałem nieczego szczególnego ((raz ćwierćfinał)). jak już powiedziałem ściągnąłem paru utalentowanych zawodników np. Bukari Sadat, Miha Bratusek, Lautaro Formica, Maxim Semenov, Juan Pablo Pino, Vincenzo Esposito, Alejandro Gomez, Matias Quintana, Tomasz Woroniecki
Najnowsze posty