Przebieg Kariery w FM 07

Bartosinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.11.2006, 11:49    Pytanie
Piszcie jak przebiegaja wasze kariery w FM 07

luki mistrz Partyzant

0
26.11.2006 11:51    #1
średnio na jerza a jeszcze z tym błędem co ja mam to jeszcze lepiej

Bartosinho Partyzant

0
26.11.2006 11:53    #2
Jakim błedem .???

Bartosinho Partyzant

0
26.11.2006 11:54    #3
Ja jestem Sląskiem Wrocław . Awansowalem do 1 ligii .

tuptus Młody aktywista

0
26.11.2006 12:30    #4
Coś mi się zdaję, że ten temat długo nie powisi...

irek17ir Partyzant

0
26.11.2006 15:27    #5
Ja garm Celticiem w 5 kolejkach wygralem 5 meczow i stracilem 2 bramki (z Rangersami).

Korzon20 Partyzant

0
26.11.2006 15:39    #6
Hmmm... Gram Z Kumplem Na Sieci... Włączylismy Polska Lige I i II... Losowy Wybor Klubow... Wylosowalem Jagiellonie pozyskalem 3 zawodnikow... po pierwszym sezonie Awansowalem Do I Ligi z pierwszego miejsca... w pucharze Polski Doszedlem do 1/8.... W Drugi sezonie Wzmocniło mnie równiez 3 zawodnikow kilku odeszło... jestem na 8 miejscu z 6 pkt straty do lidera... 5 podstawowych zawodnikow kontuzjowanych, gram mlodzieza z Białegostoku i jak narazie nie narzekam cudownie sie spisuja (Jagiellonia Posiada Wielu Utalentowanych Zawodników np. Wasiluk, Jurgielewicz, Gudewicz itd )... oby tak dalej... Mam Kilka kłopotów popadłem w długi... po sezonie będę musial sprzedać z 2 kluczowych zawodnikow co sprawi ze bardzo sie oslabie... Jesli Ktos Chcial By SIe Powymieniac Doswiadczeniami... Zapraszam Do Rozmowy GG: 2689710
e-mail:

Fot Partyzant

0
26.11.2006 21:24    #7
Ja zdecydowałem się na gre Vitesse Arnhem w holenderskiej Eredivisie. W pierwszym sezonie skupiłem sie raczej na sprawdzeniu obecnego składu jaki wtedy miałem, chociaż jak to mam w zwyczaju sciągnąłem kilku juniorów (zawsze wole kupowac młody narybek żeby rozwijali sie w klubie pod moim okiem). Ostatecznie skończyłem sezon na bardzo dobrym 4 miejscu a w barażach o LM pokonałem NAC Breda a następnie Ajax we własnej osobie !! (u siebie wpakowałem im 3:0). drugi sezon nie był już tak dobry bo zakończony na 5 miejscu i przegrana walka w barażach najpierw o LM z PSV a potem o UEFA z Herenveen i Bredą (w LM zająłem 3 miejsce w grupie, w UEFA wyeliminował mnie Sporting w 1 rundzie pucharowej). W tej chwili jestem już po 23 meczach 3 sezonu i jak narazie jestem 3, za PSV i Ajaxem, ale ma tylko 1pkt przewagi nad Feyenoordem a w perspektywie mecze z najlepszymi wiec bedzie ciężko utrzymac te pozycję. We wszystkich edycjach pucharu holandii nie zwojowałem nieczego szczególnego ((raz ćwierćfinał)). jak już powiedziałem ściągnąłem paru utalentowanych zawodników np. Bukari Sadat, Miha Bratusek, Lautaro Formica, Maxim Semenov, Juan Pablo Pino, Vincenzo Esposito, Alejandro Gomez, Matias Quintana, Tomasz Woroniecki

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
27.11.2006 09:26    #8
Bartosinho - to nie jest temat na Suflera, tu się pomaga, a nie chwali. Jeśli chcesz się pochwalić, to na Suflerze jest przyklejony temat Przechwałki, Rekordy. Zapraszam tam :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.