Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

cracbob Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram stomilem półfinał pucharu polski pierwszy mecz przegrałem u siebie ze stalą mielec 0:1 w rewanżu przegrywam 1:0 zmiana taktyki rozmowy motywacyjne zmiana taktyki wszystko na jedną kartę strzelam dwie bramki jest 1:2 sędzia gwizda a tu dogrywka o co chodzi ?? i karne oczywiście odpadam jakieś sugestie

jkb Partyzant

Siemka mam pytanie co do opraw. Czy sa jakies dodatki na polskie oprawy klubow?
Ostatnio jak gralem mecz lech-legia to na stadionie pojawily sie race. Czy na takie rzeczy tez sa jakies dodatki czy cos? skad one sie wziely?

LukaszPRW Partyzant

Ja mam dosyć podobny problem w PLU update. Na szczęście ja gram w amatorskim zespole i nie mam z tym problemu, bo nie płacę. Co ciekawe, ja tych zawodników w ogóle nie kupowałem (u mnie bowiem przyszło ich dwóch). Nagle bowiem przyszedł news mówiący o tym, że zawodnik podpisał nowy kontrakt z moim klubem (bardzo ciekawe, bo nie miał takiego kontraktu). Jak wchodzę na tego piłkarza, to wygląda wszystko jakby był u mnie w drużynie, ale już opcje są pokazane właściwe dla piłkarza spoza klubu (czyli np. raport scouta, zaoferuj kontrakt itp.). W pierwszym meczu normalnie u mnie mogli zagrać, ale w drugim byli niedostępni... bo zagrali w swoich drużynach.

josiu Partyzant

12 sparingów? Oż kurde, to chyba robie źle, bo gram przed sezonem 5 meczów, w odstępie co 4 dni. Trenuje tylko kondycję i tydzien zgrania na wysokich. W sezonie nie zauważyłem problemów z kondycją, ale zacząłem się zastanawiać czy większe zróżnicowanie treningu i większa liczba meczów sparingowych nie sprawilaby by mój zespół grał lepiej w przeciągu sezonu.

belzebub666 Partyzant

Mówiąc "przygotowanie przedsezonowe" właśnie głównie sparingi miałem na myśli :) Ja to robię tak. Tydzień- elastyczny lekki, następny tydzień- kondycja wysoki, ostatni dzień tego tygodnia 1 sparing z bardzo słabą drużyną. Potem już zgranie drużyny średni i następne 2 mecze są co 2 dni z bardzo słabymi rywalami, 4 dni przerwy i sparingi co 4 dni, rywale średni bądź mocni, zależy od mojego widzimisię, morale itp. Ostatnie 2 sparingi ze słabszymi rywalami. Sparingów w sumie około 8-12, zależy jak szybko zaczyna się sezon (jaka liga itp). W każdym sparingu 1 połowa dla 1 jedenastki, 2 połowa dla 2. Ten schemat sprawdza mi się dobrze od 2 edycji, ale przyznam że 17 jeszcze nie zakupiłem, ale podejrzewam że też powinien.

Tysqie24 Partyzant

[quote="romantico"]Tyskie - podajesz to w formie ciekawostki?
Czasami wpadają takie mecze - ogarnia Nas mega wkurzenie, ale nie zauważamy, że poprzednich 5 czy 10 meczów wygraliśmy. Najbardziej bolą takie wyniki, gdy uznajemy, że zespól to już maszynka - wychodzą na boisko i rozp...... kolejnego rywala. Są takie mecze, że zespoły ustawiają taki autobus a nawet batalion autobusów, że nic nie wpadnie przy 40 czy 50 strzałach. Jedyna rada - trza grać dalej i zapomnieć o wyniku.[/quote]

Podaje w formie powiedzmy "żartobliwej" :) Bez jakiejkolwiek spiny , tak ooo :)

romantico Partyzant

Sciagnij dodatek PLU do FM12 dodajacy nizsze ligi i wtedy rezerwy beda graly w III lidze ( w ustawianiu log uaktywnij przynajmniej III Lige)

romantico Partyzant

06.01.2017 11:17    #2758     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań debiutanta
Kwestią nr 2 jest morale drużyny - kiepska atmosfera = seryjne przegrywanie meczów. Uważaj co zawodnikom obiecujesz. Przy kontraktowaniu rozważ jaką rolę gwarantujesz piłkarzowi - jak się da oferuj kontrakt na niższej roli (składaj pierwszą taką ofertę przy negocjacjach kontaktu) np. zamiast zawodnik pierwszego zespołu to zaplecze lub rotacja, bo jak nie zapewnisz mu dużo grania to po pewnym czasie rozpieprzy Ci atmosferę w szatni.

W każdym okienku ściągaj zdolnych jeżeli masz słabą szkółkę i obiekty, bo za jakiś czas przy grze w pucharach europejskich warunek wychowanków trzeba spełnić, a nie ma co ukrywać - będą Ci podbierać wyróżniających się- zawsze może zadziałać tak, że Ty nie będziesz chciał sprzedać, to zarząd opchnie i będziesz miał guzik do gadania.
Szukaj zdolnych przez scoutów ale też raz w roku przejrzyj kadry głównych reprezentacji pod kątem młodych - ja tak wyrwałem fajnego bramkarza w wieku 19 lat, który teraz świetnie broni po roku wypozyczenia.
Gdy wypozyczasz - staraj się wypozyczać do dobrych klubów, niekoniecznie z dobrymi obiektami, bo jeżeli będzie miał zagwarantowane granie to szybciej sie rozwinie niż tylko przez trening. Ja młodych zdolnych wrzucam w listę "perspektywicznych" i dyrektor sportowy szuka mi najlepszego klubu - gram w PL, więc nie puszcza niżej niż I liga - mam uaktywnione wraz z III ligą.

vicomino Partyzant

06.01.2017 10:55    #2759     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań debiutanta
Na początek trening indywidualny możesz dać asystentowi. Jak chcesz nauczyć piłkarza grać na nowej pozycji lub nauczyć nowej roli to zawsze możesz to zrobić w zakładce trening indywidualny. Zmienisz trening tylko jednego konkretnego piłkarza, reszta będzie trenować wg asystenta. Zmiany w atrybutach przy treningu nowej roli czy pozycji zaznaczają się automatycznie. Trening meczowy też można polecić asystentowi. Standardowo daje dzień po meczu odpoczynek, przy dużym natężeniu meczów zaznaczam odpoczynek dzień przed meczem.
Najważniejsza w FM jest taktyka. Myślę że zaznaczona ulubiona taktyka na początku większego wpływu nie ma. Najważniejsze dobrać taką która będzie pasować do zawodników których posiadasz w klubie.

pzremko Partyzant

Witam wszystkich. Zacząłem jakiś czas temu grać po paru latach i zauważyłem że polskie kluby nie grają sparingów w przerwie zimowej. Mam odpalone również ligi czeską, serbski i chorwacka. W tych ligach również jest dwumiesięczna przerwa ale sparingi gra każdy z klubów. Czy mial ktoś z Was podobny problem? Mam najnowsza wersję patcha (ale pamiętam, że to samo było na wcześniejszych łatkach). Pewnie już niewielu z Was gra w FM 2012 Starałem się znaleźć coś na ten temat niestety nie znalazłem rozwiązania.
Będę wdzięczny za pomoc (zastanawiałem się czy nie da się zrobić tego w edytować ale nie wiem co odpowiada za sparingi klubów z danej ligi).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution