Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kijopek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2017 06:45    #1181     Sufler - Porady do gry - Rezerwy nie grają w lidze
Witam
Od dawna zachodzę w głowę dlaczego moje rezerwy nie grają rozgrywkach ligowych. Prowadzę klub Górnik Sosnowiec od 7 sezonów awansując kolejno od ligi okręgowej do ekstraklasy i za każdym razem przed nowym sezonem dostaję zapytanie o grę w rozgrywkach tylko drużyny U-18. Mam grywalne ligi od okręgówki i nie widzę już pomysłu na to bym mógł normalnie dać pograć słabszym zawodnikom, którzy ze względu na wiek nie mogę brać udziału w rozgrywkach U-18.

Mifune85 Partyzant

15.12.2017 20:22    #1182     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Zauważyłem, że w FM2018 noty piłkarzy są bardzo niskie. W pierwszym sezonie zdobyłem mistrzostwo Turcji z Basaksehir a tylko dwóch zawodników miało średnie noty z całego sezonu powyżej 7. Teraz gram drugi sezon i choć jestem na 2 miejscu w tabeli to żaden z zawodników nie ma średniej noty powyżej 7, a wielu zawodników ma noty 6,6-6,7

sokol1989 Partyzant

Witam. Mam pytanie, gram na dodatku ekstraklasy wg Bońka, chciał bym jednak usunąć limit obcokrajowców z poza UE czy wie ktoś gdzie w edytorze mogę to zmienić ?

arekrks1 Partyzant

15.12.2017 16:03    #1184     Sufler - Problemy techniczne - Błąd w FM 18
W Menadżerze zadań pojawia mi się brak odpowiedzi właśnie tego dnia 31 sierpnia jest to 1 sezon gry czekałem dość długo na przetworzenie tego dnia ale nic to nie dało rezultatu.
Program Football Manager 2018 18.2.0f1050228 (staging) nie odpowiada
Taki oto błąd mi się pojawia nawet dzień się nie przetwarza kółeczko się nie kręci i wg go nie ma.

rokfor86 Partyzant

15.12.2017 15:28    #1185     Sufler - Problemy techniczne - Błąd wersji 18.2
Witam, ja mam problem z wczytaniem gry po zaktualizowaniu przez steam na 18.2. Komunikat ''zapisana gra nie została wczytana'' jest na to jakiś sposób? Ewentualnie jak przywrócić poprzednią wersję 18.1.3?

Piciasso Partyzant

Witam,
nagle podczas wczytywania mojego save'u otrzymałem komunikat: "Football Manager is running dangerously out of memory. Please quit and free up some memory. Tried to allocate 3537031888 bytes".
Widzę, że problem jest tylko na tym save'ie, inne normalnie działają. Próbowałem zwiększyć w ustawieniach wydajności do 12 gb ram (mam 8gb), ale to nic nie dało. Na lapku mam czystego FM 18, wgrałem save i mam to samo. Da się to jakoś naprawić? Uratować save? Proszę o pomoc

Edit: Ustawiłem max stronicowanie na 58 gb i poszło, uff.

rokfor86 Partyzant

15.12.2017 10:28    #1187     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Witam, ja mam problem z wczytaniem gry po zaktualizowaniu przez steam na 18.2. Komunikat ''zapisana gra nie została wczytana'' jest na to jakiś sposób?

Tysqie24 Partyzant

15.12.2017 07:32    #1188     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
[quote="MichalMik"]Witam. Jestem tu nowy i nigdy nie pisze na forach, ale mam problem i mam nadzieje ze da rade jakos temu zapobiec.
A mianowicie, podczas wybierania zawodnikow na mecz, po przeciagnieciu zawodnika na pozycje, reszta niewybranych zawodnikow mi znika, pojawiaja sie dopiero kiedy wejde gdzies i wroce znow na taktyke, tak samo jest z ocena pozycji zawodnika, kolor zmienia sie dopiero po wejsciu gdzies i powrocie do tylu. Wogole uwazam ze FM18 jest o wiele gorsze od poprzedniczek i nie za fajnie sie gra, ale gdy dochodza do tego jeszcze takie irytujace bledy, to odechciewa sie grac. NIestety daleko nigdy nie zachodzilem w grze i nie moglem sprawdzic czy byly inne bledy, gdyz za bardzo irytowal mnie powyzej wymieniony blad...

Z gory dziekuje za kazda odpowiedz i przepraszam za brak polskich znakow.[/quote]

Mialem ten sam problem bodajze z wersja 2014 jak jeszcze mialem starego kompa . Gdy w tamtym wymienilem karte graficzna problem ustąpił. Z tym ze wymienialem wtedy do tamtego starego blaszaka procesor i chlodzenie.

MichalMik Partyzant

14.12.2017 22:18    #1189     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
@kondi192
Mozliwe ze to przez karte graficzna, dlatego zastanawiam sie nad nowym komputerem, by plynniej mogla gra chodzic. Dzieki za odpowiedz!

grzesiu35 Partyzant

witam serdecznie prosze o pomoc otoz po zainstalowaniu fm18 na ekranie poczatkowym gdzie jest obraz managera jest jakby on i odbicie
i najwazniejsze podczas uruchomienia meczu jest obraz stadionu tak samo jakby z nalozonym odbiciem i pilkarze sa podwojni probowalem juz wszystkiego spotkal sie moze ktos z takim problemem
ja mam fm od 2015 i pierwszy raz takie cos inne gry smigaja normalnie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution