Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Masyw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2017 22:03    #1171     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Hej, mam problem przez tydzień nie grałem w FMa bo miałem egzamin na uczelni dziś wszedłem pobrała mi się aktualizacja i gdy otwieram FMa wyskakuje komunikat nie można połączyć się z serwerem proszę połączyć się z internetem i kliknąć ponów ale to nic nie daje

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Gry nie instalujesz z płyty tylko ze Steam i potrzebujesz do tego klucz, który znajduje się w pudełku z grą.

Raskal Partyzant

18.12.2017 20:15    #1173     Sufler - Inne - Problem z obcokrajowcami.
[quote="Dats13"]Mam problem z rejestracja zawodnika w FM18 w serie A. Chodzi mi tu o zawodnika Gremio Arthura, w żadnym włoskim klubie nie mogę go zarejestrować, nawet jak klub ma wolne miejsca sUE. Każdego innego zawodnika sUE mogę zarejestrować oprócz Arhura. Komunikat - Dodatkowym piłkarz poza UE, którego można zarejestrować w nowym sezonie lub po zwolnieniu miejsca zawodnika spoza UE.
O co chodzi w tym?[/quote]

Liga włoska ma ograniczenia na dwóch piłkarzy spoza unii w sezonie. Jeśli wcześniej sprowadziłeś dwóch spoza, to automatycznie ten trzeci nie może zostać zarejestrowany. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

gigsu86 Partyzant

Witam forumowiczów, mam pytanie odnośnie instalacji FM2018. Kupiłem grę w wersji DVD dla brata jako prezent urodzinowy na zbliżające się święta, jednak teraz mnie oświeciło i przypomniałem sobie, że w jego laptopie nie ma napędu optycznego. W jaki sposób będę mógł mu to zainstalować? Na swoim laptopie mam napęd DVD i tu przyszedł mi pomysł aby zrobić u siebie obraz *iso i przenieść przez pendrive/hdd na jego laptop, tylko czy gra nie będzie wymagała obecności płyty podczas gry? Na pudełku z grą znajduje się również informacja, że do aktywacji gry wymagane jest połączenie z internetem oraz konto steam. Prosił bym kogoś ogarniętego w temacie o wytłumaczenie jak to najlepiej zrobić aby działało. Z góry dziękuję również za wszelkie odpowiedzi :)

boro24pp Partyzant

Chciałbym wiedzieć dlaczego się tak robi ponieważ nie po to wywalam 180 zloty żeby nie moc po aktualizacji grac ponieważ co chwile mnie wywala

Maniolox Partyzant

18.12.2017 18:18    #1176     Sufler - Problemy techniczne - Problem z wersją 18.2
Witam.
Mam problem ponieważ w katalogu z grą nie mam folderu 18.2
W związku z powyższym nie mogę ustawić legalnej reprezentacji Niemiec.
Ktoś miał podobny problem?

kmt1921 Partyzant

17.12.2017 14:15    #1177     Sufler - Porady do gry - Rezerwy nie grają w lidze
Wlasnie dlatego bardziej mi przeszkadza brak ligi w druzynie u19 :) Te rezerwy nie sa problemem. Ale chcac pozyskiwac 16-17 latkow, taka liga przydawalaby sie na ogranie i weryfikowanie ich poziomu.

MIeko Partyzant

16.12.2017 18:01    #1178     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Panowie pomóżcie, bo nie wiem co robić. Gram Juventusem, sprzedałem Higuaina, bo się bardzo opłacało. Mam młodego napastnika, jest dobry, ale trzeba kogoś bardziej doświadczonego. Mam Dybalę jako ofensywnego pomocnika, ma pozycję napastnika jako naturalną, ale jego statystyki wyglądają jak na obrazku poniżej, czy jeżeli zacznę go teraz robić jako kompletnego napastnika to będą z niego ludzie? Bo nie chcę takiego zawodnika jak Dybala ,,zepsuć,,. Jeżeli by się nadał na napastnika wtedy na jego miejsce kupiłbym tego pana z obrazka poniżej.

[spoiler]
[/spoiler]

kmt1921 Partyzant

16.12.2017 17:23    #1179     Sufler - Porady do gry - Rezerwy nie grają w lidze
Rozumiem, ze Tobie to nie przeszkadza, ale chcac miec szeroka kadre dobrze miec druzyne, gdzie moga sie ogrywac np juniorzy sprowadzani do klubu. I latwiej jest dla mnie spojrzec na ich wyniki gdy widze statystyki ligi. I tak wiadomo, ze fm nie ma konkurencji i ze obecna wersja jest lepsza od poprzedniej, ale jest pare bledow, czy tego typu zagadnien ktore by w kolejnym fm-ie mozna bylo poprawic (pewnie wtedy wynikna inne bledy, ale nie da sie zrobic aby gra byla idealna)

kijopek Partyzant

16.12.2017 17:19    #1180     Sufler - Porady do gry - Rezerwy nie grają w lidze
Aż się odechciewa grać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution