Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Elber1946 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.12.2017 14:22    #1151     Sufler - Porady do gry - Problem ze stabilnością formy.
Witajcie!
Mam pewien problem. Otóż przejmując jakikolwiek klub, wprowadzając swoje jakieś rozwiązania taktyczne, treningowe, motywacyjne i tak dalej, zespół gra świetnie. Przeważnie mam cel, żeby się tylko utrzymać, a pierwszą rundę kończę gdzieś na pudle. Problem pojawia się w drugiej rundzie... Pomijając sparingi, remis w meczu jest szczytem marzeń. Nie mam pojęcia już co robić, zmieniam treningi, inne metody motywacji zawodników, wzmacniam team innymi zawodnikami, zmieniam taktyki i nic. Totalnie nic. Ma ktoś może rozwiązanie tego problemu?

spuavick Partyzant

24.12.2017 14:05    #1152     Sufler - Dodatki do gry - Mazovia - nowe państwo
Dla wszystkich, którzy marzą aby pozbyć się warszawskiej Legii z polskiej Ekstraklasy ;)
Niestety, nie dla tych, którzy życzą jej wszystkiego najgorszego ;)

Nowe państwo Mazovia - uczestniczy we wszystkich rozgrywkach międzynarodowych (Liga Narodów, ME, MŚ)
Niestety musiałem przenieść Kazachstan do Azji...
Państwo zostało ustawione na podstawie obecnego województwa mazowieckiego, a także o wszystkie miejscowości, występujące w grze, zawierające w nazwie Mazowiecki.

Więcej info na steam:
http://steam(...)41896490

Wady - nie do ominięcia:
Podczas wyboru narodowości managera nie ma można wybrać Mazowszanina (konieczne użycie edytora w grze) /państwo dodano w miejsce pre-Ireland/.
Czasami pojawiają się dziwne nazwiska (słowiańskie), chociaż także ciemnoskórzy gracze o polskich nazwiskach :/ Jednak większość graczy ma polskobrzmiące więc jest OK ;) a na pewno nie jest źle heh

W przyszłości (po wiosennej aktualizacji) dodanych zostanie więcej drużyn w 4. niegrywalnej lidze.
Dodałem:
Kluby z Mazowsza, miasta, stadiony, stroje zespołów.
Zmieniłem:
Reputację drużyn aby dostosować je do systemu rozgrywkowego.

System ligowy opisany na Steam.

Link do pobrania:
Steam (jw)
http://www.media(...)ovia.fmf (główny plik)
http://www.media(...)ovia.zip (flaga i herb, plik należy rozpakować w folderze graphics)

Dodatek działa ze wszystkimi ORYGINALNYMI ligami, nie daję gwarancji na współpracę z innymi (działa z polską ligą i z moimi wcześniejszymi dodatkami).

Miłej zabawy i Wesołych Świąt :)

kucol Partyzant

dzięki za odpowiedż , bardzo pomocna ciekawy tylko jestem czy mogę to zmienić teraz bo mam arką 7 sezonów rozegranych ale jeszcze raz dzięki

as15 Partyzant

Nie wiem,probuje juz roznymi sposobami i nic.Chyba juz nie uda mi sie wgrac tych dodatkow.Moglby mi ktos napisac najprosciej jak sie da,tzn.cos w stylu pobrany plik - wypakuj pliki - Moje dokumenty... i tak dalej? Bo mysle ze zle wypakowuje te pliki.

Nuken_2016 Partyzant

Od początku pobierasz dodatek np ten http://www.cmrev(...)ut_.html
wypakowujesz programem do zip ( np winar ) Później wypakowujesz do folderu moje dokumenty( FM18) ,w nie których przypadkach trzeba wypakować do folderu graphic ( jak go nie ma do trzeba stworzyć nowy folder ) Mniej więcej tak powinno wyglądać
https://i.imgur.com/j5IEZYX.jpg
Następnie otwierasz grę i w ustawieniach ,interfejs masz coś takiego .Na końcu zatwierdź
https://i.imgur.com/p6YgQur.png
Mam nadzieje że ogarnąłeś :)

LukaszPRW Partyzant

1. Porada pierwsza, pisz ze znakami interpunkcyjnymi, to znacząco poprawia czytelność pytania. ;-)
2. Ilość piłkarzy dostępnych z danego regionu zależy od rozmiarów wybranego przez Ciebie rozmiaru bazy danych i klubu który grasz (grając na tym samym rozmiarze bazy danych z podobną liczbą piłkarzy, w lidze polskiej i np. brazylijskiej inaczej przedstawiać się będą proporcje graczy, którzy są dostępni w grze - tj. inna liczba piłkarzy z danego regionu świata będzie dostępna). Prawdopodobnie wybrałeś za małą bazę danych.
3. O ile się nie mylę w fm15 również przy zakładaniu gry możesz wybrać niestandardowe ustawienia bazy danych, gdzie wówczas możesz dodać do gry np. wszystkich piłkarzy z danego kraju.
4. I jeszcze jedno, nie wiem czy opcja była dostępna w fm 15, ale po rozpoczęciu gry możesz do niej dodać ligi. Jeżeli masz możliwość możesz dodać ligi z Ameryki Południowej, i wówczas powinieneś mieć dostępnych większą ilość graczy, których możesz ściągać do klubu.

katalonczyk9 Partyzant

Witam Panowie. Mam mega dziwny problem. Gram decydujący o mistrzostwie mecz - po wygraniu nie mogę zapisać gry - wyświetla mi się błąd z tytułu tematu. Jeśli w tym meczu nie klepnę mistrza to normalnie mogę zapisywać grę, a kiedy mistrzostwo przyklepie w następnej kolejce znów pojawia się błąd. Jeśli zostawię grę włączoną przy zapisie laptop "wskakuje" jakby na duże obroty, aż w końcu wyskakuje bluescreen w Win10. Jeśli z kolei przerwę zapis wyłączając grę menedżerem zadań to po ponownym uruchomieniu - gra chodzi bardzo wolno - aż do resetu komputera. Próbowałem wszystkiego z forum SI - przeinstalowałem sterowniki karty, wyczyściłem cache itp. Nie używałem żadnych plików edytora. Nie mam pojęcia co dalej zrobić - być może ktoś z was spotkał się z czymś takim?

as15 Partyzant

Zaczne od początku.W pobranym pliku zaznaczam "wypakuj pliki" i wpisuje w nazwie folderu "Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2018" i co dalej mam zrobic? Swoja droga zajrzałem do tego folderu Sports Interactive i w nim znajduje się plik który probuje wgrac do gry.Ale w grze nie ma zadnych zmian.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
W "moich dokumentach" masz folder Sports Interactive/Football Manager 2018... i tam wrzucasz wypakowane foldery z winrar w folder graphics/pictures (facepacks lub kitspacks lub logopacks) i powinno być ok.

as15 Partyzant

Witam,
na wstepie zaznacze ze nigdy nie gralem w FM-a,wiec apeluje o wyrozumialosc:).Otoz kupiłem FM 2018 (nowa gra) i wszystko jest w porządku,gra działa bez zarzutow,ale mam problem z wgraniem do niej facepackow i logopackow.Z tego co się zorientowałem,nalezy pobrane pliki wypakować do Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2018,no wiec tak robie,potem wlaczam gre i chce zmienić te skorki.Wlaczam "wyczyść bufor" i wychodzi mi komunikat mniej więcej taki "czy na pewno chcesz to zrobić?Beda musiały zostać ponownie wgrane ustawienia" (pisze z pamięci,ale taki jest sens),zaznaczam "tak" i nic się nie zmienia.Jak wyjde z gry i wejde ponownie,wyskakuje komunikat "Przeczytaj regulamin jakiś tam(jest jakiś skrot,ale niestety nie pamietam " i musze zaznaczyć "zaakceptuj",bo inaczej gra się wylacza.Czy moglby mi ktoś pomoc?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution