Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Brany Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2017 22:14    #1131     Sufler - Problemy techniczne - FM na laptopie FM TOuch
Witam, mam FM 2018 na płytce (to moj pierwszy Fm od 2014). Zainstalowałem go na laptopie i też jest dostępny FM Touch, moge go w jakikolwiek sposob zainstalować na iPadzie? ściagam na nim steam, FM touch piszę, że pobrany, a nie ma jak grać.

Gallacher Partyzant

ludzie,ja pierdole hahahha jak ja mam grać w tą grę jak jest kompletnie pojebana :| Club Bru. w eliminacjach do CL gromie jak nic a w lidze 3 kolejka nowego sezonu i nie potrafię nawet spadkowicza pokonać i dostaję baty hahahaha przecież kurwa to jakiś jebany syf
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

lukasz9186 Partyzant

27.12.2017 21:43    #1133     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Cześć,
Gram w najnowszego FMa Tottenhamem i mam dwa problemy:
1. Wyszukałem sobie zawodników, którym kontrakty wygasają 30-06-2018 żeby zakontraktować kogoś fajnego i zauważyłem, że nie mogę zaproponować kontraktu zawodnikom z ligi angielskiej, czy to normalne? Zawodnikom z innych lig spokojnie oferuje kontrakty.
2. Pojawił mi się problem z wyświetlaniem meczu, mianowicie wszyscy zawodnicy są calutcy czarni, tak, że nie można ich odróżnić. W całości są czarni.

Willson Partyzant

27.12.2017 20:31    #1134     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Robal- Ciebie pamiétam bo miales podobne spostrzezenia kiedy FM zaczal schodzic na psy.Co zatem?Jakas inna czesc? Zagralbym ponownieale cofanie sie 4 lata do tylu to chyba nie to o co chodzi
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Willson Partyzant

27.12.2017 18:08    #1135     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Panowie, stary juz jestem i jak zapewne co poniektorzy pamietaja ze od FM odszedlem bodajze po edycji 13. Tak mnie naszlo ze moze by sprobowac sie ponownie pobawic,zwlaszcza ze jest koniec grudnia a jak pamietam FM zaczynal byc w miare grywalny w okolicy stycznia.Wybaczcie ze nie chce mi sie wertowac calej dyskusji.Pytanie czy da sie w te czesc grac,zwlaszcza po ostatnich updatach? Pamietam ze podchodzilem do wersji bodajze 14 i 15 ale pamietam ze to bylo niegrywalne nawet po pol roku. Marzy mi sie grywalnosc FM13, czy ta wersja choc stoi obok niego?
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

szczepek Młody aktywista

Miałem się tu nigdy nie wypowiadać, ale muszę... nie można w ogóle grać w 18 bo gdzie się nie kliknie to crash kuźde! :/ No może nie wszędzie, ale w kilku miejscach zawsze

mparowicz Partyzant

26.12.2017 20:04    #1137     Sufler - Problemy techniczne - błąd klub i repra
Witam,
Mam taki problem. Prowadze klub i reprezentację. Błąd pojawia się kiedy gram o jednej godzinie mecz reprezentacją i klubem. Po rozegraniu jednego meczu a przed rozpoczeciem drugiego pojawia crash dump. Niestety nie mogę na żaden mecz wysłać asystenta bo są to mecze o stawkę(mecz o 3 miejsce MŚ i superpuchar Polski. Wiecie czy da się jakoś rozwiązać?

pdg90 Partyzant

Szukam nowych wyzwań, więc proszę o pomoc :) Ciekawy klub z Anglii chętnie przygarnę :D Najlepiej 2-4 liga. Nie mam konkretnych wymagań, czekam na propozycje klubów, którymi fajnie się Wam grało.

Pitereq Partyzant

26.12.2017 10:23    #1139     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Siemanko :) Początek grania dopiero rozgryzam Fmka .... Gruba akcja z młodzikami którzy mają po 15-17 lat i za niektórych już chcą 40 baniek f. szterling.... Bedzie cieżko . Zabawe zaczynam z Heerenveen... Budżet dramatycznie niski :P na wypożyczenia nnie ma nawet $$$ :) Powodzenia Panowie ;)

szczepek Młody aktywista

Dla mnie ta gra jest niegrywalna póki co, albo problem z wczytaniem save (już się z tym uporałem) a teraz crash byle kiedy... no matko jedyna, czekam jednak na ostateczną łatkę

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution