Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Biciuwalikoń Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.04.2014 17:53    #11101     Sufler - Porady do gry - Słupki i poprzeczki
Mam problem z nadmiernym trafianiem przez moich zawodników w słupki i poprzeczki, strasznie mnie to irytowało i wreszcie w 4 sezonie, gdzie mam 13 marca obejrzałem sobie spotkania z tego sezonu i policzyłem ile razy moi gracze zamiast do siatki trafiali w obramowanie. Wyszło mi... CZTERDZIEŚCI SIEDEM takich uderzeń. Też tak macie?

PavS Partyzant

Toż to gra sama ci zaznacza kluczowe atrybuty, tak więc w czym problem masz?

Nones Partyzant

Witam, mam taki problem praktycznie w każdej karierze że jak gram to taktyka spisuje sie bardzo dobrze ale przy końcu sezonu zaczynają sie problemy i przegrywam wszystko co możliwe z taką Grenadą 4-1 a wcześniej wygrałem z Realem Madryt 2-0.
Więc teraz jestem pewien że musze przynajmniej 2 razy w sezonie zmienić taktykę.
I szukam kogoś kto by mi dobrał odpowiednią do tego składu, fajnie by było gdyby znalazło sie miejsce dla ofensywnego środkowego pomocnika.
To moja kadra:
http://zapod(...)png.html

Jeśli ktoś poświęcił by trochę czasu i pomógł coś znaleźć byłbym bardzo wdzięczny :)

sqter Partyzant

14.04.2014 14:47    #11104     Serwis - Uwagi i propozycje - Upload Error : 407
Cześć
W module Kariera gdy chciałem wgrać zdjęcie do Galerii wyskoczył mi taki błąd jw.

sqter Partyzant

14.04.2014 14:24    #11105     Inne - Piłka nożna - Premier League
Norwich może wygrać z Chelsea i Man UTD, co w tym sezonie pokazuje Man Utd to woła o pomste do niema, a Chelsea wczoraj makabrycznie męczyło się z Swansea a grali w 10 :)

arvanis Partyzant

[quote="Bartg90"]Bezpośrednio nie ma to zwiazku. Pośrednio i owszem. Słabej gry defensywnej nie ogarniesz w tej grze. Rywale beda ładować aż miło. Pokonać to może wzmożona ofensywa. Przysłowie "jedyną obroną jest atak" jak najbardziej sie sprawdza.

Ot, taki to ma zwiazek z tym tematem.[/quote]

Opowiadasz. Po kilku sezonach zmontowałem taką obronę (polecenia+gracze+trening), że w 38 ligowych spotkaniach straciłem 22 bramki, co wg mnie jest świetnym wynikiem. Chodzi o to, żeby nie rozpraszać piłkarzy instrukcjami dot. przeciwników (jeśli trzeba to oi do jednego gracz rywala), dobrze skomponować instrukcje indywidualne dla piłkarzy (unikać ścisłego krycia i 1 na 1), a w końcówkach meczów (lub w całych, jeśli kto woli) nastawiać bocznych na bardziej defensywne zadania.

Diablo5555 Partyzant

14.04.2014 00:32    #11107     Football Manager - Świat taktyki - Od czego zacząć
[quote="morpex"]Postanowiłem trochę przerobić tą taktykę i zamiast grac 4-2-3-1 gram 4-2-4,wyglada to mniej wiecej tak

-Abbiati
-Abate -Howedes -Rami -Constant
- De Jong -Montolivo
-Salvio -El Shaarawy
-Pazzini=Lis -Balotelli=Cofnięty
Reszta ról bez zmian
Gra zaczeła się układać i wygrałem 4 mecze pod rząd.Polecenia to wyższe tempo,szukaj gry,atak skrzydłami,podania w pole karne,podania po ziemi ,podania na wolne pole i ostre dośrodkowania.Zmieniła się całkiem gra ofensywna ,dużo sytuacji,strzałów i dominacja.Ale problem jest taki ze jest to bardzo ofensywna taktyka i na lepsze zespoły jest średnio odpowiednia[/quote]
Napisałem do Ciebie na priv, odpisz jak możesz, a jak nie to tutaj, zagrałbyś w FM'a 14 razem?

morpex Partyzant

14.04.2014 00:29    #11108     Football Manager - Świat taktyki - Od czego zacząć
Postanowiłem trochę przerobić tą taktykę i zamiast grac 4-2-3-1 gram 4-2-4,wyglada to mniej wiecej tak

-Abbiati
-Abate -Howedes -Rami -Constant
- De Jong -Montolivo
-Salvio -El Shaarawy
-Pazzini=Lis -Balotelli=Cofnięty
Reszta ról bez zmian
Gra zaczeła się układać i wygrałem 4 mecze pod rząd.Polecenia to wyższe tempo,szukaj gry,atak skrzydłami,podania w pole karne,podania po ziemi ,podania na wolne pole i ostre dośrodkowania.Zmieniła się całkiem gra ofensywna ,dużo sytuacji,strzałów i dominacja.Ale problem jest taki ze jest to bardzo ofensywna taktyka i na lepsze zespoły jest średnio odpowiednia

zolahc Młody aktywista

14.04.2014 00:18    #11109     Sufler - Porady do gry - Wartosc pilkarza
jesli tylko ty bedziesz regularnie grac to troche wrosnie, im wiecej druzyn bedzie uczestniczyc i im dalej dojda tym wiecej wzrosnie

Mati1213 Partyzant

14.04.2014 00:08    #11110     Sufler - Porady do gry - Wartosc pilkarza
A reputacja ligi bedzie wzrasta jesli zaczne grac regularnie w Lidze Mistrzow? Albo gdy reprezentacja bedzie grala dobrze na turniejach?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution