Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.04.2014 18:23    #11041     Inne - Piłka nożna - Bundesliga
Mam ogromny szacunek do takich ludzi jak Holger - chcą grać, trenują ostro żeby powrócić do gry. Wystarczy spojrzeć na takiego Aarona Ramseya, po tak potwornej kontuzji wrócił i zaliczył świetny (gdyby nie kolejny uraz) sezon w barwach Kanonierów. Przykładów takich jest mnóstwo: od Cisse z dwukrotnie złamaną nogą, przez naszego, polskiego Wasyla, po Darrena Fletchera.
#TeamTyniec

CapsLock Partyzant

[quote="Olson12"]Chciałem zacząć grę jakąś drużyną z II ligi PL. Propozycje? Ostatnia część w jaką grałem to ta z 2007 roku. Ogarnę w ogóle tego najnowszego czy może lepiej zagrać w jakąś starszą wersję?[/quote]
Grupa zachodnia - Warta Poznań, Polonia Bytom, Gryf Wejherowo
Grupa wschodnia - Siarka Tarnobrzeg, Olimpia Elbląg, Znicz Pruszków

pSsi, Partyzant

20.04.2014 10:14    #11043     Football Manager - Ogólna dyskusja - PROBLEM !
Gra jest prosta tak samo jak i ostatnie produkcje. To pytanie chyba było retoryczne "czy chodzi tu o taktykę, trening, formacje, ustawienie zespołu" prawda ?
Dobrze było jak byś wstawił chociażby swój skład oraz ustawienie, a po za tym bardziej opisz problem.
Po za tym piszesz że nie dawno kupiłeś 14, a napisałeś "Nie ważne jakim klubem gram" co sugeruje że dużo już klubów zwiedziłeś, co także może być problemem, nie zmieniaj zespołu po 10 nie udanych meczach na nowy, tylko staraj się rozwiązać problem, oglądaj swoje spotkania i wyciągaj błędy, a potem je niweluj to naprawdę nic trudnego.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

20.04.2014 09:55    #11044     Football Manager - Ogólna dyskusja - PROBLEM !
wow, jednak ta gra jest trudna? :) Pewnie i tak nikt nie odpiszę ale podbiję Ci temat, może coś ruszy ;)

sanki88 Partyzant

Zmieniasz coś w treningu? Głównie chodzi mi o to czy robisz coś w okresach przygotowawczych, czy cały sezon jedziesz na jednym i tym samym? Bo wygląda na to, że po postu pod koniec sezonu zawodnicy tracą formę. Wiele osób bagatelizuje trening i w ogóle nic nie zmienia. Ja jednak zauważyłem, że nawet już pierwsze mecze wyglądają znacznie lepiej jeśli przez te 3-4 tygodnie lipca ustawię wysokie obciążenie z naciskiem na kondycję. Gra wydaje mi się bardziej dynamiczna, tak jakby zawodnikom bardziej chciało się biegać. Nie wiem, może sam sobie wkręcam, no ale fakt faktem, że nigdy nie mam takich dołków żeby przegrywać mecz za meczem z kim popadnie. No i jak nie stosowałem tych zmian w treningu to zawsze miałem problem żeby dobrze wejść w sezon, potrzebowałem oprócz sparingów jeszcze kilka meczy o stawkę żeby drużyna nabrała rozpędu. A odkąd robię im przed sezonem "obóz kondycyjny" to nie ważne czy to lipiec, styczeń czy maj- przy stosowaniu odpowiedniej rotacji cały czas forma się utrzymuje.

Warszawiak170 Partyzant

Ja moim WBA w pierwszym sezonie poniosłem na Anfield swoją największa porażkę, chyba w całej mojej historii w FM(gram od CM 04 ).
Mianowicie 7:0. W następnym sezonie u siebie wygrałem 5;0 z LFC u siebie, z MU 3:0 na Old Trafford. A dostałem w łeb od Watford 4:0 (W) i w FA Cup z Coventry League 1 0:3 (D). Logiki w FM to ja się od dawna nie doszukuje.

Olson12 Partyzant

Chciałem zacząć grę jakąś drużyną z II ligi PL. Propozycje? Ostatnia część w jaką grałem to ta z 2007 roku. Ogarnę w ogóle tego najnowszego czy może lepiej zagrać w jakąś starszą wersję?

micro94 Partyzant

19.04.2014 18:54    #11048     Football Manager - Ogólna dyskusja - PROBLEM !
Witam wszystkich fm-owiczów! Mam pewien ogromny problem. Nie tak dawno zakupiłem FM 14. Ogólnie to gram już w serię menadżerów od 6 lat, ale na tak trudną częsc w całej serii nie trafiłem. Nie wiem, może jestem słaby czy cos, ale po prostu nie potrafię grac chyba w tą częsc. Nie ważne jakim klubem gram, to i tak zawsze dostaje baty, albo remisuje, albo wygrywam na pełnym fuksie. Gra mojej drużyny przypomina oglądanie meczy drużyn najniższych klas (czyli A i B). Moi zawodnicy koszmarnie pudłują, nie potrafią stworzyc normalnej sytuacji podbramkowej, obrońcy są ogrywani jak bobasy. I tu jest moje pytanie: czy Wy też mieliscie takie trudne początki? Co zrobic? Czy chodzi tu o taktykę, trening, formacje, ustawienie zespołu? Nie jestem żółtodziobem w tej grze, ale grając w FM 14 czuje się jakbym pierwszy raz widział tą grę na oczy. Pozdrawiam

MatiasekF1 Partyzant

19.04.2014 18:31    #11049     Sufler - Dodatki do gry - Problem z kits'ami
Witajcie,

Mam problem z niektórymi kitsami, większosc działa dobrze, ale np nie mam stroju Pogoni Szczecin domowego, mimo, że w dodatku z Waszej strony znajduje się taki stroj, gra po prostu go nie czyta, wiecie jak to naprawic? A i link do ekstraklasy wygasł, musialem brać cały pack od Sourtosi.

arsenalista Partyzant

[quote="pizmak1740"]Zastanawiam się nad Liverpoolem, grał ktoś? czy nie jest czasem za łatwo ? Szukam klubu który od dawna nie osiągnął zwycięstwa w lidze, lub takiej drużyny która w pierwszym sezonie mogłaby powalczyć o coś więcej niż środek tabeli czy utrzymanie. Osobiście jestem fanatykiem La Ligi, i zastanawiam się nad Valencia / Sevilla / Villarreal lub Espanyol jakies propozycje ? :)[/quote]

Liverpoolem nie grałem, ale wydaje mi się, że po 2 sezonach to już wszystko byś wygrywał :D Polecam Seville, grałem, bardzo przyjemnie, po dobrych transferach walczysz w I sezonie nawet o 3 miejsce

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution