Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

chinczol Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Isco jest "napisany" idealnie. Tak jak kolega wyżej napisał - kozacki sezon w Maladze, Golden Boy 2012. To właśnie Isco ciągnął gre Realu na początku sezony, kiedy wystawiany był na swojej nominalnej pozycji. Później Carlo zmienił ustawienie i Isco musiał przystosować się do nowej pozycji oraz do rywalizacji z Di Marią i Modriciem - a tej nikt by obecnie nie wygrał, bo Ci dwaj panowie byli w kosmicznej formie, szczególnie Angel. Tak czy owak - Isco jest jednym z najwiekszych talentów w obecnym footballu i jestem pewien że w przyszłości bedzie prze kozakiem.

Jese moim zdaniem jest "napisany" jeszcze za nisko. Tak, tak, nie przesadzam. Szczególnie jego atrybuty psychiczne są mizerne. Każdy kto widział go w akcji, wie że w przyszłości bedzie lepszy, nawet od Isco. To właśnie Jese jest prawdziwym diamentem. Wg mnie to on powinien dostać potencjał -10. Dlaczego? A dlaczego dostał go Januzaj? Tak to również wielki talent, ale nie tego kalibru co Jese. Ale w tym przypadku chodziło pewnie o wiek, ponieważ Jese jest 2 lata starszy. Szkoda tylko że złapał konuzje, ale sądze że w przyszłym sezonie wróci jeszcze silniejszy.

Ogólnie research piłkarzy Realu Madryt już od kilku edycji FM jest źle i nie obiektywnie zrobiony. Czasami mam wrażenie że researcher Realu to kibic Barcelony :) Ronaldo - opanowanie na poziomie 14? Luka Modrić - obecnie jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy środkowy pomocnik świata - PA tylko 170? Coentrao w najnowszym FM jest taką miernotą że nadaje się tylko na sprzedaż, a jak gra w realnym świecie - każdy wie. Dani Carvajal - PA 164, podczas gdy taki Gino Peruzzi znany tylko kibicom Serie A i eFMmaniakom - PA 171 i w późniejszym czasie najlepszy prawy obrońca świata! Bitch please! Gareth Bale był chyba nie ruszany od czasów kiedy gral jeszcze jako lewy obrońca w Spurs. Podnieśli mu tylko lekko PA i nic więcej, a przecież każdy wie że to zaraz po Ronaldo i Robbenie najlepszy skrzydłowy/schodzący napastnik świata - statystyki z poprzedniego i tego sezonu nie kłamią. Varane - jedna pechowa kontuzja, która przydaża się wiekszości i już kochany researcher daje mu podatność na kontuzje - 16. Poza tym dostaje PA - 175 co moim zdaniem jest również za nisko. Bedąc obeiktywnym, zestawmy obok siebie Varane'a - 175 Phila Jonesa - 174 i Nastasica - 178. Czy Jones zasługuje na PA 174? Raczej nie. Tym bardziej Nastasic nie zasługuje na 178 - bo jesli tak to Varane powiniem miec min 180. Zaraz ktoś powie, że jestem kibicem Realu i chce przypakować swój ulubiony klub przynajmniej w grze. Okej. Ale takich bubli jest o wiele więcej. Czemu El Shaarawy, który od 1.5 roku albo gra piach, albo leczy kontuzje ma ciągle potencjał 182? Czemu Koke - nazywany nowym Xavim ma tylko 164? Czemu Antoine Griezmann ma PA tylko 167 a np taki Lamela 180? Czemu Reus ma strasznie chujowo rozłożone atrybuty? Czemu Lukaku dostał PA 170, a taki Facundo Ferreyra 172? Czemu Balanta dostał -10 skoro są inni środkowi obrońcy, którzy bardziej na to zasługują? Taki kruczków jest ogrom. Dla mnie najwiekszą patologią FM jest potencjał losowy. Bo wielokrotnie komletny no name z -9 losuje potencjał przykładowo 175-180, a talent który jest znany wszystkim i który w realnym świecie zapowiada się na naprawde dobrego grajka losuje 160. I teraz za pare sezonów, kiedy obaj się rozwiną jeden jest przeciętniakiem a drugi kozakiem, chociaż w realnym świecie zapewne o jednym z nich nigdy nie usłyszymy. Dla mnie losowy potencjał w FM to powinna być jedna z pierwszych poważnych zmian w FM15 lub FM16. Niestety fakt jest tak że research Football Managera jest często kiepski i nie obiektywny. Możemy oczywiście korzystać z fun'owskich uptade'ów, ale i one w wiekszości są również źle zrobiony - najcześciej - w drugą strone, czyli dużo zawodników jest prze koksowanych. Jeśli ktoś jest fanem piłki może sobie sam poświecić dzień w edytorze i z dużym obiektywizmem "poprawić" to co researcher robi źle.

mj1988 Partyzant

19.05.2014 12:41    #10752     Inne - Piłka nożna - La Liga
Atletico pewnie zostanie rozsprzedane, a ja żałuję końcówki Realu. Jestem ich kibicem od końcówki lat 90 i nie wiem dlaczego oni w końcówce sezonu grali tak fatalnie.

Falcon Przodownik pracy

19.05.2014 11:33    #10753     Inne - Piłka nożna - La Liga
Atletico przełamało hegemonię Realu i Barcelony. Atletico mistrzem po 18 latach przerwy. Mam tylko nadzieję, że bogatsi nie wykupią co lepszych graczy( już mówi się że Courtois wraca do Chelsea, nie wiadomo co z Costą, itp).
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

mr_archie Partyzant

[quote="Tylko_STILON"]Witam,

Macie jakiś klub godny polecenia. Chodzi mi o drużynę z jakieś przeciętnej ligi (odpadają wszystkie topowe typu Anglia, Hiszpania, Francja, Niemcy). Klub z jakimiś fajnymi juniorami i z jakąś rozwijającą się gwiazdą, a i najważniejsze liga w której gra sie mało kolejek.[/quote]
Może coś z ligi rosyjskiej - Dynamo lub Spartak, jak chcesz kasy do Zenit. 30 kolejek.

xaveryponek Partyzant

19.05.2014 09:14    #10755     Inne - Hyde Park - Seriale
Detektywi bardziej mnie wciągnął niż Gra o Tron, mam nadzieję że drugi sezon powstanie. Słyszałem nawet że będzie nowa para i sam Brad Pitt ma zagrać. Ja polecam też komedię Dolina Krzemowa - zwłaszcza branży IT :)

goodcv

CapsLock Partyzant

[quote="Mazzz63"][quote="Tylko_STILON"]Witam,

Macie jakiś klub godny polecenia. Chodzi mi o drużynę z jakieś przeciętnej ligi (odpadają wszystkie topowe typu Anglia, Hiszpania, Francja, Niemcy). Klub z jakimiś fajnymi juniorami i z jakąś rozwijającą się gwiazdą, a i najważniejsze liga w której gra sie mało kolejek.[/quote]

RB Salzburg, Legia, Dinamo Zagrzeb, Partizan, Maribor, Ludogorec[/quote]
Ja do tego dodałbym Club Brugge i Anderlecht. :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Sprawdź sobie direct X lub kartę graficzną, gdzieś ostatnio czytałem o ciągle wczytującym się ze steama pliczku o takiej pojemności i rada właśnie była taka by wrócić kartę graficzną do wersji starszej bo może nie być kompatybilna.Masz windows 8?

Mazzz63 Partyzant

[quote="Tylko_STILON"]Witam,

RB Salzburg, Legia, Dinamo Zagrzeb, Partizan, Maribor, Ludogorec

Tylko_STILON Partyzant

Witam,

Macie jakiś klub godny polecenia. Chodzi mi o drużynę z jakieś przeciętnej ligi (odpadają wszystkie topowe typu Anglia, Hiszpania, Francja, Niemcy). Klub z jakimiś fajnymi juniorami i z jakąś rozwijającą się gwiazdą, a i najważniejsze liga w której gra sie mało kolejek.

PatrykW Partyzant

http://www.cmrev(...)%9Awiata

Witam . Będzie w tym roku coś takiego jak w linku u góry? Lub czy samemu można przestawić , aby grały te zespoły , które już za 3 tyg . zaczną turniej . ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution