Na ogół jestem spokojnym człowiekiem. Football Manager kupuję od wersji 2009. Nigdy nie miałem takiego problemu jak ten. Otóż poszedłem sobie dzisiaj do sklepu, kupiłem nowego FM-a, zainstalowałem i podniecony włączam go i .. błąd("failed to find a default to use. Please make sure your installation is not corrupt"
 - po czym wyskakuje crash dumps ;/  Sprawdzałem już spójność plików, ale non stop ściąga się (chyba) ten sam plik, bo każdy waży 18,1mb . Czytałem różne strony ale nic nie mogłem znaleźć. Instalowałem jeszcze raz i to samo.. Ciśnienie zaczyna mi powoli podskakiwać,  bo wydałem 130zł na coś, co nie chce mi działać .. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś. kto mi pomoże .. 

- po czym wyskakuje crash dumps ;/  Sprawdzałem już spójność plików, ale non stop ściąga się (chyba) ten sam plik, bo każdy waży 18,1mb . Czytałem różne strony ale nic nie mogłem znaleźć. Instalowałem jeszcze raz i to samo.. Ciśnienie zaczyna mi powoli podskakiwać,  bo wydałem 130zł na coś, co nie chce mi działać .. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś. kto mi pomoże .. 

Facebook
 Twitter
 YouTube
 Twitch.tv
 RSS
Najnowsze posty