Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

machlak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.01.2018 01:04    #1061     Sufler - Gra przez sieć - Jak grac FM2018 Kaiere online
Tak wygląda gra online w FM przyzwyczajaj się ;)

Donci Partyzant

Witam zaczynam pierwsze podejscie do tej wersji i chciałbym móc sprowadzać młodzież z poza UE w wieku 16 lat mieć zniesioną blokade UE czyli mogę mieć tylu zawodników z poza Ue ile chcę , 2 ligę polską i normalną tabele bez grup , są takie łatki do tej wersji gry ?

pozdrawiam

jonathan11 Partyzant

19.01.2018 08:21    #1063     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zespół w kryzysie
Kadrę mam niezłą, nie narzekam póki co. Jak poznam bardzo dobrze zespół to wtedy zimą może jakieś ruchy transferowe zrobię. Na razie z nowych mam Micanskiego na ataku i Hrdlickę jako rezerwowego bramkarza (wypożyczenie).

Przydałoby mi się wzmocnienie sztabu trenerskiego, ale wolni trenerzy nie mają zbyt dobrych parametrów jak patrzyłem. Zatrudniłem tylko Dariusza Fornalaka do treningu ogólnego.

Zagrałem już 8 kolejek ligowych i mam 7 pkt. (2 zwycięstwa- 1 remis- 5 porażek), więc słabo.

Czy jak przegrywacie podczas meczu z jakąś drużyną jedną bramką to zmieniacie taktykę na bardziej ofensywną np. w 75-80 min? Np. na 3-4-3?
Normalnie podczas prawdziwych meczy w życiu to często pomaga, ale czy w FM2018 też? Czy lepiej zostawić do końca meczu swoją taktykę (gram 4-1-2-3) i liczyć że coś się strzeli?

R.Baggio Partyzant

18.01.2018 21:32    #1064     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zespół w kryzysie
[quote="jonathan11"]Dzięki. Będę zatem ćwiczył z zespołem jakąś jedną obraną taktykę[/quote]

Jezeli dobrze pamietam to czwarta kolejka to jeszcze okienko transferowe otwarte. Wiec wbijaj na transfery i patrz kogo mozna wypozyczyc. Przedewszystkim patrzymy na graczy z portugalii i w pierwszej kolejnosci z klubow: Fc Porto, SLB, Benfika. Hiszpanskie takze wchodza w gre.
Zapewne znajdzie sie paru fajnych grajkow w wieku w okolicach 18 lat, ktorzy statystykami przeganiaja gwiazdy naszej ligi. Wypozyczasz ich za darmo (lub prawie darmo) na dwa lata. To Ci czas na odlozenie jakiejs kasy na wzmocnienia po pierwszym/drugim sezonie.

Brany Partyzant

17.01.2018 23:24    #1065     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
z 10 lat temu jak grałem on-line (przez siec LAN) z kolegami to "oczekiwanie' oznaczało czekanie, aż reszta graczy kliknie kontynuuj, żeby przejść do następnego dnia, ale mogło się pozmieniać przez tyle lat :P

OxxPrZeMeKxxO Partyzant

Ja też nie wiem o co chodzi i gdzie leży problem, gra chodziła super a teraz jest masakra. Mecz rozgrywa się płynnie dni płyną płynnie ale inne dodatkowe opcje jak np wybranie składu na mecz to porażka

Raskal Partyzant

Nie wiem jakim cudem Wy macie takie problemy. Gram w Fm 18 od bety i nigdy nie miałem żadnych crashów, spadku wydajności ani w ogóle żadnych innych problemów po jakiejkolwiek aktualizacji. Dodam jeszcze, że kompa mam naprawdę słabego 2gb ram, GF 9500 GT, Athlon 4400+, szybkość gry pokazuje mi na pół gwiazdki, a gra chodzi bardzo płynnie i nigdy nie miałem żadnych problemów z płynnością rozgrywki.

OxxPrZeMeKxxO Partyzant

Niestety wczorajsza aktualizacja mi nie pomogła także gra do wyrzucenia ... pozdrawiam

Spike1922 Partyzant

17.01.2018 10:01    #1069     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Cześć to znowu ja. Niestety tym razem sprawa jest o wiele poważniejsza. Właśnie pobrał mi się najnowszy hotfix co poskutkowało jedynie tym, że przy włączaniu się gry wyskakują dwa komunikaty po czym gra wyłącza się. Bardzo proszę o pomoc :(

jasteck Partyzant

17.01.2018 08:46    #1070     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Witam szanowne grono wielbicieli FM. Potrzebuje rady. Gram w FM bardzo dlugo . Jak to jeszce byl Championship i mozna bylo ustawic 5 w ataku :) . Zawsze gralem offline. Po raz pierwszy chcialbym pograc z koleg online ,ale cos jest nie tak. Jak juz stworzylem gre (Tryb kariery online) i udalo nam sie polaczyc nie da sie plynnie grac , co chwile kazdy z nas ma zamiast kontynuuj status oczekiwanie. Czy to normalne? Ciezko tak grac i bardzo wolno. Kompletny brak plynnosci. Czy moze cos zle ustawilem. Bardzo prosze o porade co z tym fantem zrobic. Frustacja zamiast frajdy.
Szukalem jakiejs instrukcji ale bardzo lapidarna. Pamietam ze kiedys dostawalo sie instrukcje wielkosci ksiazeczki :)
Dzieki z gory
Jasteck

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution