Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Po 3 latach gry w Lille szukam klubu na nową karierę . W Iille miałem wszystko młode gwiazdy, kasę duży stadion ale zawsze brakowało kropki nad i w postaci jakiegoś trofeów przez co zniechęciłem się grą.Teraz szukam klubu który też jest średniak (ale tym lepszym w swojej lidze i ma potencjał aby walczyć o puchary już w pierwszym sezonie ). Znalazłem takie klubu, który z nich wybrać ?
-Villarreal, Atletico Madryt, Sevilla, Fiorentina, Napoli, Genoa, Everton ew. Udinese, Wolfsburg, Leverkusen lub Bvb
AHA fm2010
był - będzie - jest zawsze IKS!

lancos3-11 Partyzant

[quote="TMKakaPiekielny"]A ja szukam jakiś grajków do Radomiaka Radom-2 liga Polska :D
Obojętnie jaka pozycja.
Na transfery nie mam kasy, jedynie w grę wchodzą piłkarze z wolnego transferu.
Najnowsza aktualizacja bartka :))) do FM 2012
Jestem w przewie zimowej pierwszego sezonu.[/quote]
Jeśli masz włączoną ligę Ukraińską, to sprawdź zawodnika, który nazywa się Oleksandr Bessarab. Mimo przeciętnych w teorii umiejętności i podeszłego wieku strzelał jak marzenie w II lidze u mnie. Podobnie było z młodym napastnikiem Stali Rzeszów Ernestem Szelą. Co do obrońców, sprawdź Zycha i Kaciczaka, Ewentualnie rozglądaj się na wschodzie. Z pomocników może Haftkowski?

WxR Partyzant

Siema potrzebuje bramkostrzelnego napastnika gram legią 2 sezon najnowsza aktualizacja czekam na propozycje :)

aiex Partyzant

Informacje ogólne:
Klub: Tottenham Hotspur
Sponsor: AIA http://i.smi(...)spur.jpg
Producent stroju: Under Armour

Domowe: Biało-granatowe
Wyjazdowe: Złoto-czarne
Trzecie: Fioletowe

KKvass Partyzant

[quote="bartekr"]Oto plik:
http://hostr.co/H1oN8xxoid4S

Miłej zabawy kolejny pojawi się może jeszcze przed okienkiem. Powinienem na następny raz ogarnąć już kluby grające w LE i LM oraz reformę II ligi :)[/quote]

Mistrzu, do jakiego dnia są przeprowadzone transfery?

CapsLock Partyzant

[quote="bitt"]Kompletnie nie mam pomysłu kim zagrać. Jakieś propozycje?[/quote]

Zależy, na jakim poziomie chcesz grać. Jak na niższym to RB Lipsk, Wolves czy Racing. Na średnim to Las Palmas, Koln, Reading czy Palermo. Na wyższym to Vitesse, Everton, Arsenal, Liverpool czy Wolfsburg.
Napisz też więcej info, np. wersja gry, ligi w których byś chciał grać itp.

bitt Partyzant

Kompletnie nie mam pomysłu kim zagrać. Jakieś propozycje?

ar90 Partyzant

[quote="sebastiano399"][quote="ar90"]Grałem juz RBL - awans co sezon w ciagu 3 kolejnych sezonów mistrzostwo bundesligii i sie znudziło, ale polecam
grałem Twente - 5 lat dominacji w ostatnim roku zakończonej sezonem niemal perfekcyjnym ( we wszystkich rozgrywkach łącznie z LM tylko jedna porażka - w lidze, reszta zwycięstwa ), polecam
grałem Liverpoolem - ale za łatwo

Teraz pograłbym kimś z niskiej ligi, kraj jakiś europejski, ale z baaaardzo dobrym budżetem, takim który byłby zdecydowanie najwyższy w swojej lidze. FM14.[/quote]

Jesteś tak dobrym trenerem, że musisz zacząć od 6 ligi angielskiej Oczy[/quote]

Realnie oceniając moja cierpliwość - bez szans :D

sebastiano399 Partyzant

[quote="ar90"]Grałem juz RBL - awans co sezon w ciagu 3 kolejnych sezonów mistrzostwo bundesligii i sie znudziło, ale polecam
grałem Twente - 5 lat dominacji w ostatnim roku zakończonej sezonem niemal perfekcyjnym ( we wszystkich rozgrywkach łącznie z LM tylko jedna porażka - w lidze, reszta zwycięstwa ), polecam
grałem Liverpoolem - ale za łatwo

Teraz pograłbym kimś z niskiej ligi, kraj jakiś europejski, ale z baaaardzo dobrym budżetem, takim który byłby zdecydowanie najwyższy w swojej lidze. FM14.[/quote]

Jesteś tak dobrym trenerem, że musisz zacząć od 6 ligi angielskiej Oczy

Brazzo Młody aktywista

Z Wikipedii:
"Fudbalski klub Teleoptik (Serbian Cyrillic: Фудбалски клуб Телеоптик) is a professional football club based in Zemun, Belgrade, Serbia. The club currently playing in the Serbian First League.
The club is nowadays generally considered FK Partizan's farm team, with many of Partizan's young players playing there to gain experience before being promoted to the first team."

Po polsku: ten klub służy Partizanowi do ogrywania zawodników, którzy nie mieszczą się w 1 zespole - coś jak 2 zespół.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution