Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

zolahc Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.07.2014 22:12    #10391     Sufler - Problemy techniczne - Jak upłynnić rozgrywkę?
na podstawie parametrow, ktore przedstawiles, podpowiem ci, ze musisz wymienic ram, procek, grafike albo jeszcze cos innego, pozdro

tts0 Partyzant

[quote="Wueseu"]FM 13 13.3.0

Przymierzam sie do gry na wyspach bo jakoś nigdy nie miałem okazji. Chcę zacząc jako najmłodszy możliwy menedżer a zatem całkowicie nieznany - polski imigrant, ale boje sie jeszcze zaczynać jako bezrobotny więc szukam klubu :

- Niższa klasa rozgrywkowa (np w Anglii taka 2 liga a bedąca defacto 3ciom)
- Pojemny stadion badz wierni kibice
- Całkiem dobra szkółka i kilku fajnych jak na swoją lige juniorów
- Przyzwoity prezes, który kase ma, niekoniecznie sypnie nią od razu
- Generalnie klub który bede mógł powoli budować ale osiągający tą górną połowe tabeli żeby nie martwić sie o posade
- W zasadzie kraj obojętny choć preferowane właśnie wyspy bo chce sie tam sprawdzić
-KONIECZNIE ZAWODOWY ale moze miec nawet repe na poziomie Nieznany

Dodam,że nie wszystkie wymogi musza byc spelnione w 100% . Z góry dzieki za pomoc, chce o tymnapisać manifest.
Aha, kariera tak nawet 60 lat ;)[/quote]

Millwall F.C.

Nie wiem, czy ów klub spełnia wszystkie wymagania, ale o kibicach "Lwów" można by tomy napisać, więc na pewno nie będziesz musiał narzekać na frekwencję oraz atmosferę.;)

AFC Wimbledon

Ekipa, która powstała niejako w miejsce Wimbledon FC zwanego niegdyś "Szalonym Gangiem". Też kawał ciekawych anegdotek by się znalazło, co z pewnością mogłoby ubarwić manifesty.
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

dracuch Partyzant

Tak jak w temacie - Steam nie zalicza mi osiągnięć w FM14. Kilka z nich (na przykład "Pierwsze zwycięstwo", "W siatce!";) zostało co prawda uznanych, ale już Hat-trick czy mistrzostwo nie. Mam dwa tropy jeśli chodzi o przyczynę: pierwszy to fakt, że karierę założyłem u kuzyna (też ma oryginała) i dopiero po kilku dniach przeniosłem save'a na swój komputer, a drugi to użycie Steam Workshop (konkretnie Poland Lower Leagues, ale na tym rozszerzeniu założyłem tylko nową grę żeby sprawdzić czy jest klub z mojego rodzinnego miasta :) ). I właśnie użycie Workshopa wydaje mi się bardziej prawdopodobną przyczyną, bo dopiero od tej pory przestały mi działać achievementy.

W samej grze wszystko działa dobrze.

Jeśli to ma jakieś znaczenie to gram w lidze islandzkiej, wystartowałem grę w połowie sezonu i pierwsze trofeum zdobyłem jeszcze na kompie kuzyna :]

Szukałem rozwiązania problemu na forum, ale nie udało mi się go znaleźć.

Czy ktoś ma pomysł jak to można naprawić, mam nadzieję że jedynym rozwiązaniem nie będzie rozpoczęcie gry od nowa.

kornelek1234 Partyzant

09.07.2014 20:23    #10394     Sufler - Problemy techniczne - Jak upłynnić rozgrywkę?
Witam mam mały problem co do płynności rozgrywki.Otóż mój komputer ma już 5 lat.O ile Fm 2013 jakoś w miare chodzi(chodź często muli) to już 2014 gra bardzo wolno.Lubię grać na bazie danych gdzie mam ok 8/10 lig i wtedy mój komputer nie daję rady.Takie moje pytanie,co muszę w moim komputerze wymienić bo gra bardzo szybko śmigała,nawet na szerokiej bazie danych?Chyba procesor,ale nie jestem pewien.Pamięć ram?I takie pytanie czy jest wgl.sens to wymieniać i czy nie lepiej kupić od razu nowego mompa?(chodź ten służy mi głównie do internetu i do FM-a właśnie).
Z góry dziękuje za odp.?

Wueseu Partyzant

FM 13 13.3.0

Przymierzam sie do gry na wyspach bo jakoś nigdy nie miałem okazji. Chcę zacząc jako najmłodszy możliwy menedżer a zatem całkowicie nieznany - polski imigrant, ale boje sie jeszcze zaczynać jako bezrobotny więc szukam klubu :

- Niższa klasa rozgrywkowa (np w Anglii taka 2 liga a bedąca defacto 3ciom)
- Pojemny stadion badz wierni kibice
- Całkiem dobra szkółka i kilku fajnych jak na swoją lige juniorów
- Przyzwoity prezes, który kase ma, niekoniecznie sypnie nią od razu
- Generalnie klub który bede mógł powoli budować ale osiągający tą górną połowe tabeli żeby nie martwić sie o posade
- W zasadzie kraj obojętny choć preferowane właśnie wyspy bo chce sie tam sprawdzić
-KONIECZNIE ZAWODOWY ale moze miec nawet repe na poziomie Nieznany

Dodam,że nie wszystkie wymogi musza byc spelnione w 100% . Z góry dzieki za pomoc, chce o tymnapisać manifest.
Aha, kariera tak nawet 60 lat ;)

adson43 Partyzant

09.07.2014 19:09    #10396     Sufler - Porady do gry - FMRTE - kilka pytań
Witajcie wszyscy :-)

1. Zawsze mnie nurtowało co daje opcja Freeze w edytorze, czy może ktoś mi wytłumaczyć?
2. Czy jeśli nacisnę Register (UEFA), wiem zarejestruje wszystkich w europejskich pucharach, ale czy jest ryzyko wysypania się gry?
3. Wogóle. Jest jakiś zakres "bezpiecznego" edytowania, np. finansów? Tak żeby gra nie crashowała w przyszłości ?

Z góry dziękuje forumowicze ;)

Robsson93 Partyzant

A tutaj kilka piosenek których lubię posłuchać podczas grania w fm-a.

Sh0cKeR Partyzant

Cześć prosiłbym o trzy komplety strojów do PSG! :)
Klub: PSG
Sponsor: Fly Emirates
Producent stroju: Nike

Kolory:
Domowe - Elementem głównym ma być kolor mocno granatowy. Gdzieś w okolicach środka stroju chciałbym żeby były dwa wąskie pasy - jeden czerwony a drugi biały. Chciałbym żeby te pasy były rozdzielone również wąskim głównym kolorem stroju czyli mocno granatowym. Pasy mają płynąć wzdłuż koszulki. Herb chciałbym ten najnowszy. Tylko że z tym wyjątkiem, żeby był on taki jakby "przeźroczysty". Dokładniej ten herb: http://psgfc(...)maly.jpg Tyle, że przeźroczysty. Jak się nie uda tego, to może być ten stary. Wszelkiego rodzaju urozmaicenia mile widziane. Kołnierzyki - NIE. Elementy dodatkowe kolorem białym.
Wyjazdowe - Elementem głównym niech będzie kolor biały. Herb też ten nowszy, tylko że już nie "przeźroczysty". Pasy płynące wzdłuż tak samo jak w stroju domowym, z tą różnicą, że pas biały zastępujemy granatowym, a granatowy białym. Wszelkiego rodzaju elementy dodatkowe kolorem granatowym. Z chęcią zobaczyłbym na tych strojach, taką lekko widoczną warstwę dodatkową. Typu przeźroczyste plamy, czy też jakby "poszarapania pazura". Niekonieczne, ale z chęcia bym zobaczył. Daje ci tu wolną rękę. :)
Trzecie - Główny i dominujący kolor - Czerwony. Różnego rodzaju elementy dodatkowe kolorami granatowymi i białymi. Tutaj wymyśl coś kompletnie fantasy.

Z góry dziękuję! :)
.

PatrykW Partyzant

U mnie doskonale rolę asystenta pełni Maciej Stolarczyk (z pogoni)

Poszukuję zastępców Saganowskiego , Astiza , Pinto do Legii Warszawa sezon 14/15 (czerwiec 2014 w grze) . Mam 6 mln euro na transfery po dobrym sezonie . Najlepiej ,żeby ci zastępcy byli Polakami i w młodym wieku , ale z marszu mogą wejść do 11 , czyli wyróżniają się w ekstraklasie czy też za granicą .

zolahc Młody aktywista

08.07.2014 22:51    #10400     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
demolka. prawda jest taka, ze brazylia do tej pory miala po swojej stronie szczescie i sedziow, teraz trafila na mocnego rywala i taki oto efekt ich gry. do tego przyszlo im grac bez dwoch kluczowych zawodnikow

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.