Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Malciek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2014 22:02    #10351     Football Manager - Ogólna dyskusja - Który FM?
Mnie najbardziej przypadł do gustu FM 2012. Jak dla mnie najlepsza odsłona. W FM 2013 nie grałem, ale za to grałem w FM 2014. Gra sama w sobie jest zarąbiście rozbudowana, rozmowy motywacyjne, pytanie o powołania do reprezentacji, nowe konferencje, wszystko jak najbardziej na plus. Ba! Nawet poziom trudności trochę wzrósł, może trochę za mocno, ale w połowie sezonu ciężko było mi zatrzymać Brożka i Głowackiego, bo chcieli takie podwyżki, że nie wiem kogo by było stać bulić takie sumy. Jednak największym minusem jest silnik meczowy. Noż tyle nerwów co ja się najadłem przez tą grę to nigdy czegoś takiego nie doswiadczyłem. Losowe bramki, strata 3 bramek w mniej niż 7-8 minut, a nawet głupota niektórych zawodników nie pozwalała mi spać po nocy i po 1 sezonie Wisłą, zrezygnowałem z gry, paznokcie odrosły, a włos znowu nabrał koloru blond na głowie. Mam zamiar zrobić update do 12, ale nie działa mi edytor nie wiedzieć czemu :)

PS. Najdłuższy sezon do Wisłą, 8, albo 9 nie pamiętam, ale udało mi się wyjść z grupy LM w jakimś sezonie, ogromny sukces, bez kodów, restartów i edytorów czasu rzeczywistego. Piękne uczucie ;]
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

r0gaL Partyzant

Ja ci polecam grę np 4 ligą Polską. Ja osobiście prowadzę Szombierki Bytom w FM 14 i w sezonie 2019/2020 Dotarłem to półfinału ligi mistrzów. Jest to moje najwieksze osiągniecie. :) mam w składzie 4 reprezentantów Polskiej reprezentacji skład staram się opierać na Polskich Grajkach ale mam też 3 greków i Brazylijczyka. New Gena Polaka sprzedałem kiedyś za 5ml euro do Celticu gdzie po 4 sezonach odkupiłem za 7mln euro :). Obecnie ma 21 lat i jest najlepszym zawodnikiem w Polskiej Rep. 178 PA :)

jasiek77 Partyzant

14.07.2014 18:44    #10353     Sufler - Problemy techniczne - Błąd-crash dumps
Po rozegranym meczu gdy przetwarzane są dane wywala mi grę.Wyskakuje mi crash dump FM2014 v14.3.1.487696. Usunąłem wszystkie dodatki graficzne, mam tylko uaktualnienie FM 2014 Update(14.3) bartekr v. 1.1 .

aniz Partyzant

Witajcie,
mam spory problem z rozgrywką w FM 14. Gram Chojniczanką, awansowałem najpierw do ekstraklasy, wygrałem PP i grałem w Pucharze Europy. Dzięki 2 ostatnim sezonom na konto klubu wpadło sporo kasy, jednak jak nie przekłada się to na pozyskanie nowych zawodników... Otóż suwak modyfikacji budżetu jest nieaktywny. Na pensje wydaję ok. 1,1 mln, a mój budżet płacowy wynosi 2,2 mln, więc powinienem móc bez przeszkód go modyfikować. Tymczasem cały czas widnieje komunikat, że zarząd nie jest zainteresowany rozmową na temat modyfikacji budżetu. I w ten o to sposób nie mogę nawet ściągać graczy w ramach wolnego transferu (opłata dla agenta). Blokada modyfikacji klubowej kasy trwa dobre pół sezonu... :(

Ma ktoś pomysł z czego to może wynikać? Dodam, że jestem w trakcie dwóch inwestycji (rozbudowa baz treningowych i młodzieżowych). Do tego wydaje mi się, że za ostatni transfer jestem trochę pod kreską może z 400 tys. PLN (modyfikacja płac/transferów załatwiłaby problem) .

Patricko Partyzant

14.07.2014 11:36    #10355     Sufler - Porady do gry - Drużyna rezerw w 1 lidze
Nie wiem jak jest w FM ale w Polsce rezerwy mogą grać maksymalnie w II lidze, więc o awansie do I ligi nie ma szans

Diablo5555 Partyzant

14.07.2014 00:03    #10356     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
[quote="Robsson93"]No i Niemcy wygrali mistrzostwa. Szczerze mówiąc wolę ich niż Argentynę, bo grali dobrą piłkę i należało się im to zwycięstwo. Szkoda że to nie Holandia wygrała ale cóż, musi zadowolić się brązowym medalem.[/quote]
Też tak uważam, że im się należało...

Robsson93 Partyzant

13.07.2014 23:51    #10357     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
No i Niemcy wygrali mistrzostwa. Szczerze mówiąc wolę ich niż Argentynę, bo grali dobrą piłkę i należało się im to zwycięstwo. Szkoda że to nie Holandia wygrała ale cóż, musi zadowolić się brązowym medalem.

gabrys6973 Partyzant

jak wiesz jaką gra taktyką mourinho możesz podać. Wsumie taktyka Mou jest ciekawa nie tracą bramek ale dużo bramek trafiają. Grają jak sie nie mylę z kontry i taktyka 4-2-3-1

gabrys6973 Partyzant

jak wiesz jaką gra taktyką mourinho możesz podać. Wsumie taktyka Mou jest ciekawa nie tracą bramek ale dużo bramek trafiają. Grają jak sie nie mylę z kontry i taktyka 4-2-3-1 Gram na bazie 14.3.1

adson43 Partyzant

13.07.2014 20:34    #10360     Sufler - Porady do gry - FMRTE - kilka pytań
Z tym eksportowaniem poszalałeś ;) jakbym eksportował to bym go sobie zostawił :D Ta nieuczciwość - fajny ale nieuczciwy sposób

Trochę nie rozumiem tego "No i to da że będzie większe zainteresowanie ze strony zagranicznych klubów zazwyczaj zgłaszają się średniaki ale dają o dziwo niezłe ceny. Przykład sprzedałem Ubiparipa do Udinese z 9,5 mln euro w zimowym okienku gdzie większa połowę sezonu grał w rezerwach i w kilku meczach raz w LE kiedy Teodorczyk złapał drobny uraz tak no ale to nie był jedyny klub". Znaczy się nawet jak się spadnie z rankingu to może to dać zainteresowanie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.