Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Szkoda Twoich nerwów i czasu. To jest widocznie tak zgrana para, jak zbyt brzydka dziewczyna, która cieszy się, że ma kogokolwiek i niezbyt ogarniający samiec, któremu zależy tylko na dymaniu drugiej osoby.
Szukaj kogoś innego, oby ta durna para zgniła w rezerwach :D

Radzior Partyzant

mam prośbę, czy mógłbyś mi napisać jak mam dodać karierę w fm 2013 tu na stronie? Napisałem sobie w karierę rzem ze zrzutami ekranu z fm 2013. Gram klubem Mariehem SK z drugiej ligi szwedzkiej, ale ja dodaję klub i ligę w czasie dodawania kariery to cały czas mi się pojawia "wymagane pole jest puste" drugi problem jest taki, że w okienku "opis kariery" wpisuję tekst, ale nie wiem jak zrobić żeby w niektórych miejscach między tekstem wstawić screeny z gry. Proszę pomóż.

Yrkomm16 Partyzant

Dawać apdejt zamiast aktualizować 14(która nie nadaje się do grania)zaktualizujcie 12 na sierpień!

buczek93 Młody aktywista

to jest ukryte i w sumie, wg mnie wygląda to tak - idzie Ci. Spoko, ale nie wiesz, co można poprawić.
Nie idzie Ci - gra nie pokaże, co jest nie tak.
Dla mnie zbyt okrojony tryb, nawet zawodnika nie możesz opieprzyć, taktyki pozmieniać bardziej szczegółowo, nie widać wielum wielu przydatnych rzeczy.

ndz Partyzant

Zastanawiam się czy Classic jest mocno okrojony w stosunku do standardowej rozgrywki. Nie mam już czasu na grę w zwykłym trybie, gdzie należy ustawiać treningi, dbać o skład szkoleniowy itd.
Czy wie ktoś czy są jakieś różnice w silniku? Na przykład na ekranie taktycznym nie ma informacji o poziomie znajomości taktyki: to znaczy, że zlikwidowano ten czynnik i każda zmiana jest od razu przyswajana przez zespół czy też jest ukryty?
Jest więcej tego typu braków i zastanawiam się czy gra w Classic nie jest zbyt mocno okrojona z funkcji.

Kilhor Partyzant

Szukam dobrego ŚPD (WPP) do Aston Villi, mam do wydania 6,7mln funtów. Najlepiej by był to gracz już "na" BPL.

Dodam, że to pierwszy sezon.

kacperlito Partyzant

27.08.2014 18:47    #10017     Serwis - Społeczność - Twoja własna gwiazda !!
Gra juz ruszyla.

piotrp504 Partyzant

27.08.2014 18:25    #10018     Serwis - Społeczność - Twoja własna gwiazda !!
jest jeszcze szansa na jedno zgłoszenie jesli tak to proszę

mię i Nazwisko: Danny Mortimer
Narodowość : Walijczyk
Data Urodzenia: 19.03 .1997
Miasto Urodzenia: Swansea
Języki obce (max3) :Angielski ,Niemiecki słabo ,Francuski słabo

Klub :Swansea City
Wzrost:190 cm
Waga: 80 kg
Preferowana Noga: Prawa
Pozycja (max 3): Obrońca Środek ,Libero
Atrybuty :Determinacja 17,Gra Głową 16,Krycie 15 Agresja 10 ,Pracowitość 15, Szybkość 12 , Opanowanie 14,Podatność na kontuzję 1
Ulubione zagrania (max 2 z: http://img.pl/medium/bMh.png): Krótko kryje przeciwnika ,Odbiera piłkę bez wślizgów

Ulubieni Ludzie Raul Gonzales ,CR7,Kaka ,
Nielubieni Ludzie Messi
Ulubione Kluby Swansea ,Real Madryt , Napoli
Nielubiane Kluby FC Barcelona

mam nadziej że będzie miejsce dla mnie
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

martiao88 Partyzant

27.08.2014 17:56    #10019     Sufler - Edytor - Mała zmiana w edytorze
Witam, mam mały romansik do kogoś z edytorem. Gram od jakiegoś czasu na World League Mitch'a z warsztatu steama, niestety zastosował on w ligach rozwiązanie, które się w ogóle nie sprawdza - maksymalną roczną pensję zależną od poziomu ligi - co jest dla mnie całkowicie bez sensu. Odczułem to grając 4 sezon legią, kiedy awansowałem już z Division 9 do Division 6 i zaczęły się schody z utrzymaniem składu żeby nie przekroczyć limitu. Wszystko przez to że ciężko podpisać kontrakty w niższych ligach bez rocznych podwyżek i podwyżek za awans, a perspektywa budowania składu co rok od nowa mnie nie bawi. Zresztą sytuacja jest kuriozalna, bo w premier league zespoły przy limicie 1,6mln na tydzień zostały z 10-12 zawodnikami w składzie, reszta kisi się w rezerwach i czeka na nowy klub.
Mógłby ktoś ten plik przerobić, usunąć te limity płacowe z każdego poziomu ligowego w anglii i wrzucić przerobiony? W razie czego mogę udostępnić plik DB albo zalinkować w warsztacie steama.

sanki88 Partyzant

Jak zwiększyć tę cholerną skuteczność? Mam już dość sytuacji kiedy dominuję w każdym meczu, mam 70% posiadania piłki, kilkanaście strzałów- z czego tylko 3-4 celne. W większości są to strzały oddane z pola karnego, nie jakieś kopnięcia do statystyk z 30 metrów. Moi zawodnicy marnują 80% sytuacji, w których nie wypada nie strzelić. A przeciwnik przy 2 strzałach potrafi strzelić 3 bramki. Jakieś kontry, stałe fragmenty, dobitki, pinball w polu karnym, strzał życia z 30 metrów gościa, który ma strzały z dystansu na poziomie 6, hat-trick faceta, który ma w meczu tylko te 3 sytuacje, a wykańczanie i opanowanie poniżej 10. Przeciwnikom prawie zawsze wpada wszystko co mają w meczu- a moim na odwrót, albo ładują prosto w bramkarza albo z kilku metrów nie potrafią trafić w bramkę. Napastników mam jednych z lepszych w lidze. Przy tylu okazjach moi napastnicy powinni między sobą bić się o koronę króla strzelców ligi, a żaden nie jest nawet w TOP 5. O co chodzi? Zmęczeni nie są, morale wysokie, ogranie 100%, rotację stosuję. Co jeszcze mogę zrobić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution