Widok 3D

Galileusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.06.2010, 15:12    Pytanie
Mam pytanie, gdyż nie bardzo wiem czym to jest spowodowane. Grałem dotychczas ligą angielską i rozgrywane mecze mogłem oglądać w formacie 3D, natomiast ostatnio załadowałem ligę grecką i nie wiem dlaczego obraz jest czarny, mogę tylko mecz oglądać w standardowym formacie 2D. Z czego to wynika, gram na najnowżym patchu, czy wybór ligi ma znaczenie. Prosze o pomoc

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.06.2010 15:20    #1
tylko w lidze Greckiej tak Ci sie dzieje? Sprawdz inne ligi... choc mysle ze to nie ma znaczenia jaka liga grasz. Moze przez przypadek wylaczyles w ustawieniach tryb 3D???
(L)

Galileusz Partyzant

0
24.06.2010 12:00    #2
No właśnie nie próbowałem na innych ligach, tylko na angielskiej i greckiej, ale pamiętam, że załadowałem sobie wcześniej dodatek z ligą Nowej Zelandii i też nie było widoku 3D

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.06.2010 14:58    #3
Kwestia sterowników Karty Graficznej, albo wersji DirectX, albo JRE. U mnie na przykład zadziałało, kiedy zainstalowałem ponownie patcha 10.3 - mimo, że był już wgrany. Jeżeli posiadasz FM 2009, na płycie znajdował się też instalator JRE - spróbuj go użyć, bądź ściągnij z neta - jest darmowy.

Zapewne masz XP, który uwielbia się aktualizować, co często powoduje tego typu błedy.

Gra na pewno nie ma na to wpływu - nie szukaj przyczyn w grze, tylko w Windze.

No dobra, nie na pewno :P na 90% :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Galileusz Partyzant

0
26.06.2010 07:41    #4
Hej! sprawdziłem na innych ligach nie mam widoku 3D na lidze szwajcarskiej, greckiej i szkockiej (te sprawdzałem) nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.06.2010 11:50    #5
a sprawdzales w ustawieniach czy masz wlaczony ten tryb 3D?
Proponuje odinstalowac FM-a i zainstalować ponownie z najnowszym patchem.
a jak to nie pomoze to ewidentnie wina sterowników
(L)

Galileusz Partyzant

0
26.06.2010 13:09    #6
W ustawieniach mam włączoną opcję 3D, ale to jesr dziwne bo gdy załaduję ligę angielską lub polską na dodatku PL Update i domyślnej bazie danych (bo tą też próbowałem) to mam widok 3D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.06.2010 o godz. 15:27

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.