porownanie

marcin4 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.04.2008, 01:10    Pytanie
dlaczego tak jest jak biore raport danego zawodnika to porownuje mi z moim najlepszym. a ja bym chcial np zeby mi zrobil porownanie gracza z tym np 2 obrońcom srodkowym nie z tym najlepszym da sie to jakos zrobic

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.04.2008, 01:11

Tzar Przodownik pracy

0
03.04.2008 04:45    #1
Chodzi ci o porównanie dokonywane przez scouta? Chyba nie da rady zrobić tak, żeby porównywał z drugim (trzecim, dziesiątym) piłkarzem na daną pozycję. Zresztą to porównanie za wiele nie pomaga, lepiej użyć opcji porównania dostępnej pod prawym klawiszem myszy.

Użytkownik uznał post za pomocny

loswroblitos Młody aktywista

0
03.04.2008 09:37    #2
Nie da rady scout porównuje z najlepszym jego zdaniem zawodnikiem na danej pozycji ale nie przejmuj sie generalnie te opinie i tak o kant d... można potłuc. Grałem Legią w ataku Stancu i Liviu Ganea tez Rumun:) oczywiście obaj wymiatali poprosiłem scouta o opinie na temat Zahorskiego a on mi na to Grzelak to najlepszy napastnik w naszym zespole ....dalej już nie czytałem sam rozumiesz czasem scout to nie wie co mówi wiec najlepsza opinia jest... Twoja pozdro

Użytkownik uznał post za pomocny

Destro Młody aktywista

0
03.04.2008 15:36    #3
Pokazuje Ci, ze Grzelak jest obecnie najlepszy, bo najwidoczniej ma najwiekszy wspolczynnik CA :) Na tej podstawie scout ocenia, ktory zawodnik jest najlepszy na dana pozycje (przynajmniej taka regule zaobserwowalem).

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
03.04.2008 15:47    #4
No i tak jest, ale osobiście odczułem, że elementy scoutingu są ciągle do poprawienia, gdyż raporty nie są adekwatne do tego, co się obecnie dzieje w danej rozgrywce.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution