Niezadowolenie zawodników

Bodzi1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.01.2008, 22:24    Pytanie
Od jakiej statystyki albo czego zależy czy zawodnik będzie niezadowolony ze zbyt wielkiej konkurencji na danej pozycji?
Przykład: W przeciągu sezonu kupiłem 4 bramkarzy w tym 2 juniorów a tylko z jednym z pozostałych 6 rozwiązałem kontrakt i było ok mimo ze Teoretycznie jest ich 9 na jedną pozycje. Ale sprowadziłem 2 środkowych pomocników i w sumie mam tylko 6 na 2 pozycje a dwoje z tych których miałem obawia sie zbyt dużej konkurencji.
Pomóżcie

blau_grana Młody aktywista

0
29.01.2008 22:39    #1
Jak kupujesz zawodnika, określasz jego status w zespole. Jeżeli kupiłeś 4 bramkarzy, ale jeden z nich ma status niezastąpiony, 2 np. uzupełnienie składu a jeden młody talent, to nie ma problema.Hierarchia jest ustawiona i tyle. Ale jak kupiłeś sobie 2 CM, obu zaproponowałeś w kontrakcie status np. ważny zawodnik pierwszego zespołu lub niezastąpiony, w taktyce ustawiłeś ich jako głównych rozgrywających, to się nie dziw, że ci co do tej pory grali będą się bać o swoje miejsce w składzie.

Użytkownik uznał post za pomocny

THE GUNNERS Młody aktywista

0
29.01.2008 22:53    #2
Między bramkarzami a zawodnikami z pola jest duża różnica między innymi w tym opisanym przez ciebie aspekcie rozgrywki a tak w ogóle to rzadko spotyka sie aby bramkarz tak mówił wie ze musi czekać i tyle tak jak Kuszczak co innego pomocnik, któremu sie wydaje ze zasługuje na miejsce w skladzie choćby był cieniasem :)

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.01.2008 08:28    #3
spory wpływ mają również media ... jeśli podczas zakupu pojawią się wiadomości o możliwości zakupu przez ciebie zawodnika na określoną pozycje, jak ocena występu po debiucie zawodnika, to mim zdaniem jeśli nie masz 100% pewności czy zawodnik zostanie bardzo ważnym elementem zespołu, należy mydlić oczy mediom/zawodnikom i odpowiadać w stonowanym tonie

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
30.01.2008 22:58    #4
Nie ma konkretnej cechy(zastanawiałem się nad ambicją ale też raczej nie).Po prostu jak zawodnik widzi że w klubie jest zbyt duża konkurencja na jego pozycji to woli przeniść się do innego klubu i tam regularnie grać.

ag-25 Partyzant

0
31.01.2008 00:30    #5
Moim zdaniem b. duży wpływ mają atrybuty nie widziane w samej grze, a w edytorze (w zakładce People - Person data są dwa takie atrybuty: pressure, sportsmanship)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution