Przytrafił mi się taki przypadek grając w FM-a 2008 (8.0.1) w 4. lidze angielskiej, a mianowicie chodzi o to co się stało w połowie meczu, nie mogłem przejść do rozmów z zawodnikami w przerwie meczu, bo automatycznie i samoistnie gra włączyła od razu drugą połowę nie dając mi możliwości korekty w taktyce i co najważniejsze porozmawiania z piłkarzami. Gdy ku mojemu zaskoczeniu gra sama ruszyła starałem się jeszcze coś zrobić i udało mi się przejść do tychże rozmów, ustawiłem wszystko co chciałem mimo iż druga połowa trwała ok minutę!!! Potem udało mi się wrócić z dużymi problemami do gry (przycisk "graj był szary - nieaktywny"
. Żałuję, że z tego zdarzenia nie mam screena. Po skończonym meczu sprawdziłem z ciekawości co mój asystent powiedziałby piłkarzom po meczu i zachował się tak jak by to była przerwa! (oczywiście sam porozmawiałem w końcu z piłkarzami) i z tego zdarzenia zrobiłem już screena (nr 1). Patrząc już kompletnie po wyjściu z ekranu meczowego na opinie asystenta o rozmowach mot. w przerwie i niestety mimo moich wcześniejszych starań nie było żadnej rozmowy w przerwie (screen nr 2). Czy Wy też mieliście taka sytuację??

Najnowsze posty