Drużyna rezerw w Super Lidze

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.07.2007, 12:09    Pytanie
W Super Lidze którą sam zrobiłem (to nie ta do której adres był na tej stronie)nie mogę ustawić by podczas gry w Milanie pojawiła się drużyna rezerw oraz U-18.Co z tym należy zrobić??Od razu zaznaczam że przerobiłem ligę angielską.I czy ma to jakieś znaczenie że przerobiłem ligę angielską a Milan ustawiłem jako włoski klub??Bo gdy sie przenosi do jakiejś ligi zespół z innej to ten przyjmuje narodowość tego pierwszego.Czy ktoś wie co należy z tym fantem zrobić??
lucasinho.blox.pl

Lucasinho Ekspert

0
26.07.2007 12:43    #1
Dodam że z rezerwami np.Bayernu Monachium wszystko jest w porządku tak jak i Valencii a sprawdzałem w edytorze i może chodzi o to że ich rezerwy grają w trzecich ligach swoich krajów,ogólnie mówiąc że ich rezerwy grają z profesjonalnymi zespołami.
lucasinho.blox.pl

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
26.07.2007 12:47    #2
ze zmianą narodowości klubów przenoszonych do innych lig np, z włoch do anglii to właśnie tak jest, z tym że w anglii oprócz 1 drużyny są rezerwy i u-18 które reają w oddzielnych ligach rezerw i u-18.

Lucasinho Ekspert

0
26.07.2007 12:52    #3
Tak wszystko fajnie tylko że w angielskich rezerwach gra obecnie 5 drużyn i jak zrobic by graly tam rowniez rezerwy np.Milanu??
lucasinho.blox.pl

undertaker Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
26.07.2007 14:00    #4
Radziłbym sprawdzić najpierw w ustawieniach drużyny w edytorze czy zespół rezerw nie jest przypisany do żadnej ligi, a później sprawdzić ustawienia tego Bayernu. Jeżeli to nic nie da, to może utwórz nową ligę i wrzuć tam rezerwy =]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution