Conference Pd

wolek1986 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.07.2007, 00:37    Pytanie
Witam Mam pytanie dla osób które pykają w ostatnią ligę angielską. Zacząłem grę w półzawodowym klubie Newport Co. Na razie dobrze mi idzie gdyż po 20 kolejkach jestem 2-gi. Moje pytanie brzmi jakie muszą zostać spełnione warunki aby mój klub stał się klubem zawodowym?? Pozdrawiam

Tenorio Młody aktywista

0
07.07.2007 00:41    #1
Przynajmniej 90% osób zatrudnionych w klubie musi mieć profesjonalne kontrakty, choć tak rzeczywiście żadnej reguły na to nie ma

Użytkownik uznał post za pomocny

Yodassss Młody aktywista

0
07.07.2007 09:24    #2
Tenorio może mieć rację, ale klubem półzawodowym trudno jest "zmusić" trenerów do przejścia na kontrakty profesjonalne. Najłatwiej przejść awansując. Teraz tylko zależy, czy uda Ci się awansując już do Conference czy dopiero do League Two. Ja awansowałem wraz z np Sutton Utd do Conference i oni zostali klubem zawodowym, ja zaś nie. Dopiero awansując do League Two, zarząd stwierdził, że klasa rozgrywkowa "zmusza" wręcz do przejścia na klub zawodowy ;] Znacznie wtedy wygodniej, bo więcej ludu chce przejść ^^

wojciech1505 Młody aktywista

0
07.07.2007 11:50    #3
Nie ma znaczenia jakie kontrakty mają zawodnicy i trenerzy . Jeśli awansujesz do League Two napewno otrzymasz status zawodowy.

wolek1986 Partyzant

0
07.07.2007 16:06    #4
wojciech1505 akurat bardzo duże znaczenie ma czy jest to klub zawodowy czy półzawodowy. Z kontraktami amatorskimi mniej trenują. Mam nadzieję że jak awansuje do Conference to zrobią mi klub zawodowy.Teraz muszę na razie borykać się z trudnościami finansowymi. Miejmy nadzieję że przyjdzie jakiś dobry sponsor Pozdro Dzięki dla wszystkich

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution