Strona

Piłkarz z kraju rozwiniętego w Polsce :O

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.06.2007, 10:39    Pytanie
Gram sobie, gram i tu patrze! http://www.fotos(...)7a6.html
http://www.fotos(...)b2b.html

jak na Arkę, niezłe wzmocnienie ;d Oczywiście jest to Bug, ale zaraz zobaczę, czy może będę mógł sprowadzić innych graczy do OE.
Szkoda, że nie ma tematu z ciekawostkami lub czymś o podobnym znaczeniu i bynajmniej nie z przechwałkami ;d

master_of_potato... Partyzant

0
27.06.2007 17:22    #1
A widziałeś kiedyś, rapechuck, wypożyczenie, które było by zatwierdzone z wyprzedzeniem? Przecież wypożyczać można tylko w okienku transferowym, a tam wyraźnie pisze, że to przyszły transfer.
BTW SI mogło by nieco dopracować ten element, bo dzisiaj za kasę piłkarz mógł by grać wszędzie...

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
27.06.2007 17:44    #2
Tak, widziałem. I nie raz, a wiele razy.
I też chodziło o wypożyczenie z jakiegoś brytyjskiego klubu do klubu polskiego.

I wiem o czym piszę, bo myślałem, że w końcu przechodzi do Polski jakiś gracz z kraju rozwiniętego, i że jednak status kraju rozwijającego się po jakimś czasie zmienia się na rozwinięty... Ale nie - TO JEST ZAWSZE WYPOŻYCZNIE.

tabalugg Młody aktywista

0
27.06.2007 19:19    #3
dla mnie to bug.NIe rozumiem,dlaczego porównujecie graczy z rzeczywistości (Oshadogan,Napoleoni,Hughes) do tej gry .... wiadomo,że za kasą duża część graczy poszłaby za kasą nawet do Arabii,co zresztą niektórzy czynią(Komary i te inne...),więc dla mnie to jest bug,zrozumcie że to jest GRA a nie rzeczywistość

mkanius Przodownik pracy

0
27.06.2007 23:07    #4
kyczy7 a jednak OE według mnie gra na poziomie Championship mimo iż nasze kluby nie są za bogate ale ostatnio w OE była zacięta walka gdybym był np Saganowskim to pewnie był grał w Souhamton ale gdyby np Wisła miała troszke lepsze finanse to bym grał dla niej(niechodzi o milony no ale porównywalnie tyle co w Champioship) jeśli patrzysz na kasę to Championship jest lepsze ale według mnie OE jest bardziej fascynująca

kyczy7 Przodownik pracy

0
28.06.2007 10:36    #5
mkanius kazdy ma swoje zdanie ale jak ogladam mecz OE to mnie szlak trafia ! a Championship to chociaz jakos gra :) od razu milej sie patrzy na ich szybkie dokładne podania :) i w ogóle leszpa gre ... a OE ? ostatnio nie potrafia nic i miniony sezon to pokazał ( Wisła Legia :P )

wojciech1505 Młody aktywista

0
28.06.2007 10:44    #6
Kyczy7 masz racje.Oglądałm finał tego nowego pucharu w naszej OE płakać się chciało co za poziom. Champinschip oglądam na Polat Sport- jest na co popatrzeć.Legia i Wisła miały by wielkie problemy gdyby grały w tej lidze.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
28.06.2007 11:44    #7
A właściwie to nie wiem dlaczego w FMach powprowadzali jakieś sztuczne ograniczenia w postaci krajów rozwiniętych i rozwijających sie...

Jeszcze w CM 01/02, jeśli miało się dużo kasy, można było sprowadzić kogo się chciało. Np udało mi się wtedy zakontraktować Vincenzo Montelle do Śląska (był już trochę starszy - 31 lat, ale wiadomo, że taki gracz jeszcze jest klasowym zawodnikiem) na pół roku płacąc 3 mln funtów za samo podpisanie kontraktu :). I nawet Roberto Carlosa (tym samym sposobem), ale on miał wtedy chyba już 33 lata...

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution