Dochody z pamiątek po sprzedazy gwiazdy

Artur2350 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.06.2007, 13:29    Pytanie
Witam. Mam takie pytanie ktore dreczy mnie juz od jakiegos czasu. Wiem ze jezeli kupie jakas gwiazde do mojego klubu to przychodzi mi komunikat otym ze sprzedaz klubowych pamiatek wzrasta. A czy jest cos takiego tylko w odwrotna strone ? czyli jak sprzedam gwiazde z mojego zespolu to czy sprzedaz pamiatek spadnie ?? pytam bo mam w skladzie rooney'a ktory dosyc czesto sie "zacina" i nie strzela bramek wiec mysle nad tym zeby go sprzedac.
Z gory dzieki za odpowiedz.

kali22 Partyzant

0
12.06.2007 13:39    #1
Sprzedaz pamiatek po zakupie gwiazdy jest "jednorazowa" i prawdopodobnie zaobserwujesz zysk w miesiacu w ktorym kupiles zawodnika.pozniej sa one raczej wynormowane, czyli jakis tam staly dochod. ale tak poza tematem to duza,ale to naprawde duza kasiore robi sie na filiach, ja w juve mam podpisana umowe z 2 klubami japonskimi i 1 z USA i rocznie mam z pamiatek ponad 250 mln zl !!!

sachen Młody aktywista

0
12.06.2007 14:05    #2
sprzedaj Rooney'a i za tą kasę kup inną gwiazdę.;)

Artur2350 Partyzant

0
12.06.2007 18:08    #3
kali22 z tego co przeczytalem to masz 3 kluby filarne ktore przynosza zyski tak ?? ja mam na razie 1 z japonii i 1 z usa i tez roczny dochod z pamiatek mam 250 mln tylko ze nie zlotycz tylko euro :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution